Pages

Tuesday, January 30, 2018

Dr. Hauschka hand cream



Polako, ali sigurno, od prvog susreta sa njim, brend Dr. Hauschka mi je postao jedan od omiljenih. Glavni razlog tome je što je svaki od tri proizvoda koje sam do sada probala već u startu ostavio fantastičan utisak, a redovnim korišćenjem ljubav se samo uvećala. Danas će tema posta biti krema za ruke koju koristim već par nedelja. Iako nije uobičajeno posvetiti ceo post ovom tipu proizvoda, ovaj definitivno zaslužuje samostalnu recenziju, jer je u svakom smislu poseban. Detaljnije o ovoj predivnoj kremi, pročitajte u nastavku...




Sta kaže proizvođač?
Dr. Hauschka krema za ruke se brzo apsorbuje, a može da oporavi i najoštećeniju kožu ruku. Hrani, obnavlja i štiti vašu kožu. Najzaslužniji za to su beli slez, biljka briofilum, bademovo ulje, pčelinji vosak i ulje jojobe, koji podržavaju prirodne procese kože i čine vaše ruke nežnim i glatkim.

Ja se ne bih mogla više složiti! Jako često, posebno zimi, imam problema sa veoma suvom kožom ruku, ali ova krema je to potpuno promenila. Iako je nanosim najčešće samo jednom dnevno (ne setim se češće, jer mi stoji na noćnom ormariću), taj ritual pred spavanje je potpuno dovoljan da mi koža ostane nežna po ceo dan. Miris joj je čaroban! Voleli ili ne voleli biljne mirise, ovo ne može biti ništa drugo, do uživanje za sva čula. Krema je srednje gustine, apsolutno nemasna, pa čak i kada je nanesem u debljem sloju, upije se u roku od minut. Koži daje satenski osećaj mekoće. Bukvalno mi ruke budu kao svila. Ne znam kako bih drugačije opisala doživljaj!


Sastav možete videti iznad.
Ako imate problematičnu, suvu kožu, koja se peruta, ovo vam definitivno treba. Iako jeste investicija u cenovnom pogledu (oko 2000 dinara) vredi, jer će vam reštiti sve probleme sa kožom. Kao što rekoh, jedno nanošenje dnevno je meni sasvim dovoljno, tako da će mi ovo pakovanje od 100 ml potrajajti. Ovo je potpuno drugačija krema od bilo koje drogerijske, toliko da su nebo i zemlja. Zato, mislim da je cena sasvim opravdana! Ukoliko vam treba kvalitetna, slobodno mogu da kažem- lekovita krema za ruke, a možete da je priuštite, obavezno je probajte!

Kako vi rešavate problem suve kože ruku ove zime, a i inače?
Pozdrav :)

2 comments:

  1. Nisam probala ovu kremu, meni L'Occitane krema sa shea puterom resava problem suvih ruku.

    ReplyDelete