Pages

Thursday, January 4, 2018

My makeup collection: bronzers



Verovali vi meni ili ne, do nedavno sam posedovala samo jedan bronzer, ako ne računam one za konturisanje. Koliko god da ih ima tržištu, nijedan me nije privukao dovoljno, a taj koji sam koristila je radio savršen posao, pa nisam ni imala potrebe za drugim. Jako skoro sam kolekciju obogatila sa još par komada, a da nisam ovaj post bi bio izuzetno dosadan... U nastavku saznajte koji je moj omiljeni, koji bih uvek preporučila, jer je samo on apsolutno dovoljan svakome!





Od skupljih bronzera posedujem četiri komada, a dva služe isključivo za konturisanje!

Benefit "Hoola" bronzer nemam u "full size" pakovanju, ali bez obzira na to on traje i traje. Moguće ga je kupiti u mini pakovanju ili u okviru setova, poput ovog mog, što je super! Nije previše hladan, dosta je blaga nijansa i po mom mišljenju nije previše pigmentovan. Relativno skoro su izbacili i svetliju verziju za sve koji su baš bledog tena, no meni je ovaj odličan, a poprilično sam svetla. Detaljniju recenziju i svoč, pogledajte ovde. Koristim ga kako svakodenvno, tako i za posebne prilike. Mada u tim, specijalnim situacijama uglavnom biram sledeći o kom vam pišem... 

theBalm "Bahama mama" je moj omiljeni proizvod za konturisanje. Iako sam se uplašila kada je stigao (tada ga nije bilo u Srbiji, pa nisam mogla uživo da ga vidim) jer je delovao previše taman, on se savršeno prilagođava svakom tenu. Nikada, ali nikada, mi nije ostavio fleku na obrazu. Savršeno se blenda i uvek kada se potrudim oko celokupne šminke, biram njega. Pigmentovaniji je od "Hoola" bronzera, ali u pozitivnom smislu. Apsolutno ga obožavam! Recenzija je na blogu već preko tri godine (klik).

Too faced "Snow bunny" sam kupila prošle godine u prazničnom setu. Ovo je pravi zimski bronzer, sjajan, ali ipak namenjem svetlom tenu. Koristila sam ga tako što bih pomešala sve četiri nijanse i dobila bih neki svež izgled, zahvaljujući roze nijansi. Tokom leta ga koristim i kao suptilni hajlajter. Ovaj proizvod je predivan i ako naletite na set sa njim, obavezno ga kupite, treba vam. Em što je prelep na oko, radi super posao, iako ne deluje kao standardni bronzer ni nešto što ćete često koristiti. Ja zaista jesam! Recenziju pronađite ovde.

Najnoviji u ekipi je Tarte bronzer, kog imam oko mesec- dva. On je mat, ali topao, pa ne može poslužiti za konture. Možda na leto, videću... Ja ga koristim da utoplim celo lice, najvećom četkom koju imam i jako mi se dopada, posebno kada planiram da stavim neko sjajnije rumenilo, kako ne bih sijala cela. Ovo je takođe mini pakovanje i mislim da će kao i ostala, potrajati večno. Nedavno sam pisala o njemu (klik).


Kada su povoljniji bronzeri u pitanju, i tu ih ima četiri!

O NYX rumenilu u nijansi "beach babe" i Llums jedinom tečnom bronzeru koje imam, pisala sam detaljno letos (klik). Mislim da su idealni baš za leto, jer su dosta sjajni i odlično stoje na preplanulom tenu! NYX sam koristila i nedavno kada sam se šminkala za jednu svadbu jer sam htela malo intenzivniji "look". Oba proizvoda su predivna i jako ih volim. Sada, tokom zime, malo odmaram od njih, ali već na proleće nastavljamo druženje!

Essence puder u kamenu sam stavila u ovu kategoriju jer ga ja koristim najviše  kao bronzer kada se šminkam minimalno, uglavnom preko BB kreme. Kupila sam ga na akciji za 129 dinara (najpre zbog cene naravno) ali ga dosta aktivno koristim za brzinska šminkanja. Spolja je mat, dok se unutrašnji deo može koristiti i kao hajlajter. Ja pomešam sve i nanesem po obodu lica, ponekad i preko celog lica, čak. Nije najbolji proizvod koji sam probala, ali za tu cenu mi se i više nego dopada.

I za kraj, tu je moj ubedljivi favorit, Sephora bronzer. Dakle, on je taj koji sam spomenula u uvodu posta. Bronzer koji je bio jedini koji sam imala i koristila godinama! Ja sam njega nanosila pri apsolutno svakom šminkanju, a još uvek nisam dotakla dno. Eto, kako mi se provukao bez recenzije proizvod kog obožavam- potpuno neprimetno. Ako tražite jedan bronzer koji ćete moći da koristite u svakoj prilici- to je ovaj! Mislim da mu je cena oko 2000 dinara i reći ću samo da vredi mnooogo više! Savršen za svaki ten, nepotrošiv, a nama dostupan i povoljan... Šta više poželeti!?

Koji je vaš omiljeni bronzer svih vremena?
Pozdrav :)


2 comments: