Pages

Tuesday, October 9, 2018

Mixology #6



Svesna sam da jako dugo nisam pisala ovaj tip posta, pošto sam tekoreći zaboravila i da postoji, ali iskreno nisam mogla da verujem da je poslednji bio čak u martu! Pošto nisam mogla da odlučim o čemu danas da vam pišem, odabrala sam pet proizvoda koji su vredni spominjanja. Iako sam o nekima već podelila utiske na fejsbuk stranici, želim da se oni nađu i na blogu, pa su zato danas tu. U pitanju je samo preparativa, pošto sam se u prethodnom, letnjem peroidu slabije šminkala, ali nadoknadiću i to uskoro, obećavam!




Rilastil umivalica je, odmah ću reći, najbolja koju sam ikada probala bez sumnje! Namenjena je svim tipovima kože, a posebno normalnoj i mešovitoj, kakva je moja. Ovo nije klasičan gel, jer nije providan, već ima biserno- belu boju. Miriše prelepo i jako osvežava. Ne pecka u dodiru sa očima, a fantastično očisti lice od nečistoća i ostataka šminke. U sebi sadrži i hijaluronsku kiselinu koja zadržava prirodnu vlažnost kože, tako da iako ima i SLS- ne isušuje. Ja je koristim već mesecima i nisam je još uvek potrošila jer je pakovanje veliko (200 ml), a mala količina je potrebna po jednom umivanju. Tačne cene se nažalost ne sećam, ali znam da su imali popust od 40% na sve, pa pratite njihovu fejsbuk stranicu, jer često budu akcije.


Retko ko je odoleo, a da ne proba čuveni Hada Labo super hidrator. Čula sam hvalospeve, pa sam samim tim imala i jako velika očekivanja. Neću reći da me je razočarao, jer nije, ali ovo definitivno nije serum, kao što su ga mnogi predstavili. Za mene, on je nešto između tonika i seruma, jer je dosta redak. Mislim da nikako ne može zameniti dobar serum (ni kremu naravno) iako sam ga i sama leti dosta puta samostalno koristila jer bih u žurbi zaboravljala da nanesem kremu preko, što ne preporučujem. Na deklaraciji i piše da je ovo "lagani, vodenasti gel", sa čime se potpuno slažem. Nije loš kao baza za šminku, ali preferiram klasične prajmere. U svakom slučaju, vredi ga kupiti na sniženju, jer je pakovanje od 150 ml jako izdašno, ali mislim da negu treba dopuniti sa još proizvoda, svakako.


Lierac gel protiv strija je prvi njihov proizvod koji probam, a puno toga želim, verujte mi. No, nikako da istrošim zalihe svega što imam, kako bih kupila nešto novo, pa ne dolazi na red. Ovaj gel sam kupila za samo 1000 dinara preko Budi Lepa outlet-a, kao i dosta toga ranije. Možda nije idealan za zimski period godine, jer je kao i svaki drugi gel hladan kad se nanese na kožu, ali uskoro ću ga potrošiti, pa to nije problem. Iskreno, dosta su mi draže kreme i ulja u tu svrhu, jer imam utisak da bolje neguju moju, inače suvu kožu, ali ovaj gel radi takoreći isti posao, a potpuno je nemastan. Iako mi stomak izgleda kao da sam 9. a ne 7. mesec i dosta je veliki, nije bilo ni traga suvoj koži ni perutanju, a naravno ni strijama. Dakle, ovo je definitivno moja topla preporuka!


Većinu Eucerin proizvoda sam isprobala dosta pre saradnje sa njima, ali ovaj losion nikako nije dolazio na red. I vama sam ga poklanjala par puta, ali sama ga do ovog leta nisam probala. Iako sam i ovog puta imala načet drugi, iritacija koja mi se pojavila po celim nogama, me naterala da ga "preko reda" isprobam. Nisam bila sigurna od čega je to crvenilo nastalo, ali ovaj losion mi je umirio kožu u roku od jedne večeri. Miriše na čisto, jako je hidrantan, a potpuno nemastan, da mislim da ću se od sad pa nadalje redovno sa njim družiti. Možete ga često izabrati kao poklon na promocijama, što savetujem da učinite, jer je odličan.


Za kraj tu je balzam za usne koji je uspeo da me oduševi za samo sat vremena- Dr. Hauschka. Pošto sam prehlađena i zapušenog nosa već tri nedelje, od kako je Tara krenula u vrtić, noću dišem na usta, što za rezultat daje jako suve i ispucale usne. Ne pomaže ni to što mi se dete ustavljuje tako što te iste usne čupa po pola sata dva puta dnevno... Pošto smo muž i ja prošlog vikenda isli sami da malo odmorimo pred dolazak nove bebe, ponela sam ovaj balzam i nanela ga čim sam sela u kola. Dok smo stigli od Beograda do Fruške gore, moje usne su bile kao nove! Sastav mu je, naravno, fantastičan, pun je negujućih ulja, a opet nije puno mastan kao neki drugi prirodni balzami koje sam ranije probala. Sve u svemu, ovo je pravi melem za usne!

Da li ste probale nešto od ovoga i kakvi su vaši utisci?
Pozdrav :)

2 comments: