Pages

Monday, September 2, 2019

Summer vacation cosmetics bag



Ne mogu da poverujem da je konačno stigao setembar i da ove nedelje idemo na moreee! Šta sam to spakovala za nas četvoro od kozmetike, videćete u današnjem postu. Ima noviteta, ali i proizvoda kojima sam verna godinama. Uglavnom, prvi put nas putuje četvoro, a zbog bebe (tj. njegovih kašica) moramo da budemo praktični i ponesemo što manje stvari, kako bi sve stalo. U nastavku pogledajte šta sam odlučila da kosim na Kipar, kao i mini recenzije onoga što sam ranije probala...



Proizvodi za sunčanje


Eucerin je godinama unazad moj prvi izbor kada je zaštita od sunca u pitanju. Od kako sam otkrila njihov gel protiv alergije, ne menjam ga, a svake godine dokupim još stvari. Za sebe i muža nosim kreme za telo sa faktorom 50 i 25, kao i fluid za lice sa spf 30. Za decu su tu najviši faktori- klasičan losion za bebu i losion u spreju za Taru. Oni koriste svoje i po gradu ovog leta i ja sam prezadovljna, a konačne utiske ću podeliti sa vama na fejsbuk stranici, dok budemo na putu.

Nega tela i kose


Kao što rekoh, morala sam birati multifunkcionalne proizvode, kao i one namenjene celoj porodici (ukljućujući bebe), pa za tuširanje nosimo jedan proizvod za sve nas, a to je novi Eucerin ph5 gel, koji beba koristi već par večeri i jako mi se dopada. O njemu ću sigurno pisati zasebnu recenziju, nakon letovanja. Za negu kože posle sunčanja ćemo svi koristiti Weleda bebi ulje od nevena o kom sam vam pisala ovde. Muž i ja verovatno nećemo stići da ga koristimo, ali ako zatreba, tu je. Ni decu ne planiram da mažem svako veče, ali ću pokušati da to bude naizmenično bar svako drugo. Uriage termalna voda je proizvod bez kog ne idem nigde, a ovo mini pakovanje koje sam dobila u PR paketu je savršeno za putovanja. Mogli ste videti koliko je pomogla juče kod bebinog ojeda od vrućine (klik). Koristim je za svaku upalu na koži, kao tonik, a i za osveženje. Razlikuje se od svih ostalih i slobodno mogu da kažem da je najbolja! Nosim i svoj Dr. Hauschka dezodorans sa kojim se družim celog leta (recenziju pročitajte ovde). Zbog staklenog pakovanja nije najpraktičniji za put, ali biće potrošen tamo, pa ne planiram da ga vraćam. Pre par dana sam otišla u DM da kupim praznu, putnu bočicu za svoj Klorane šampon i naletela sam na ovaj putni Balea u kom se nalazi po 50 ml šampona i balzama sa gornje i donje strane. Svidela mi se ideja, pa sam ga uzela. Nadam se da će mi odgovarati, a poseban plus mu dajem jer sad ne moram da nosim balzam u spreju, koji zauzima puno mesta. Pored toga, za kosu nosim Tangle Teezer četku za mene i Taru, kao i tester Dikson ulja, koje pruža i UV zaštitu.

Nega lica


Za čišćenje i negu lica nosim mini pakovanja Balea umivalice, dva Sebamed tonika, kao i gel kremicu. Tu je i Etude house mini serum koji ću nanositi uveče nakon tonika. Ujutru planiram samo da se umijem i namažem Eucerin fluid za sunčanje. Poneću i par Natureby sheet maski, kao i Multiactiv piling u kesici, koji je stari favorit. Tu je i jedan novitet, čuvena Laniege noćna maska za hidrataciju, o kojoj ću sigurno pisati (a tada ćete imati priliku i da osvojite jedno mini pakovanje). Igrom slučaja na ovoj slici greškom završiše i Sebamed mini intimna kupka, kao i mali Caudalie parfem.

Ostale sitnice


Kupila sam za decu tri pakovanja Nivea vlažnih maramica- jedno za hotel, drugo za plažu i treće za večernje šetnje. Za sebe nosim Valentina intimne maramice, koje volim da su mi pri ruci u putu. Tu je i Becutan bebi sapun, koji ćemo koristiti svi u hotelu, Nivea pelenska krema za Veljka, koju nisam ranije nikad kupovala, kao i Top Ten sredstvo za dezinfekciju ruku za Taru, jer u putu neću moći uvek da joj perem ruke. Ponela sam i jedan Zoya lak, Avon nadlak i sprej za brzo sušenje laka (na ruke ću staviti gel lak, da ne bih morala i o tome da mislim svakih par dana).

Šta je vama najbitnije kada se pakujete- mini pakovanja ili multifunkcionalni proizvodi?
Pozdrav :) 

No comments:

Post a Comment