Pages

Sunday, December 6, 2015

Re-Gen oil



Dosta sam se dvoumila da li da vam pišem zaseban post o ovom ulju ili da ide mini recenzija u okviru "Empties" posta... Glavni razlog tome je što je nakon potrošene cele bočice moje mišljenje o ovom ulju podeljeno. Veće pakovanje od 125 ml je koštalo oko 1700 dinara i kupljeno je na štandu u Ušću. Trenutno je u DM drogerijama aktuelno sniženje od 20%, pa je odlična prilika da ga kupite ukoliko ste planirali.




Unapred se izvinjavam što je slikama bočica skoro potrošena pa se čak ni boja ne vidi. No, ona je svetlo- roze i prilično je retko u odnosu na klasična ulja. Proizvođač ga preporučuje za strije, ožiljke, suvu i kožu sa flekama. Ja sam imala blage strije po bokovima koje su ostale od promene težine, jer sam, kao što znate, u periodu od oktobra 2014. do aprila 2015. godine, smršala više od 15 kg. Kako nisu bile previše uočljive, nisam se bavila time, već sam uživala u tome što sam postigla željenu težinu. 

Ali, čim sam saznala da sam trudna odlučila sam da odmah kupim ovo ulje i počnem sa tretmanom. Usled ogromnog nedostatka energije tokom prva dva meseca, nisam bila ni najmanje redovna kada je nega tela u pitanju. Jednostavno sam odmah nakon kupanja oblačila pidžamu i padala u krevet. To mi se nikada ranije nije dešavalo jer prosto obožavam mazalice za telo, ali šta je- tu je. Čim sam počela da se osećam bolje red je bio da postanem redovna sa "mackanjem" tela. Nakon mesec i po dana, potpuno redovnog, svakodnevnog korišćenja Re- Gen ulja primetila sam veliki pomak u izgledu strija. Dosta su izbledele i na putu su da potpuno nestanu. Bravo! 

Međutim, efekat na suvu kožu mi se ne dopada. Koža stomaka mi je neverovatno suva, peruta se, svrbi i bez obzira na to što zaista ne štedim ulje na tom području, već nakon par sati primećujem da mi je koža ponovo veoma dehidrirana. Iako redovno radim i pilinge (ali, blage, kremaste, kako je ne bih još više isušila) rekla bih da ovo ulje nije dovoljno da mi koža ostane nežna do sledećeg tuširanja. 


Sastav se nalazi na slici iznad.
Sve u svemu, ukoliko želite proizvod kojim ćete sprečiti, ublažiti ili potpuno ukoloniti strije, čak i one starije, toplo preporučujem ovo ulje. No, ako je vaš glavni problem suva koža, ne bih mogla da dam svoju preporuku, jer bih se, da nisam trudna, momentalo vratila na klasične putere za telo. Ali, kako zaista želim da sprečim strije na stomaku, nastaviću sa korišćenjem ulja u tu svrhu, a sledeće na redu je Eucerin o kom ćete čitati čim steknem utiske, a danas počinjem sa njegovim korišćenjem.

Da li ste probali ovo ili neko drugo ulje protiv strija?
Pozdrav :)

8 comments:

  1. U prvoj trudnoci sam reeedovno koristila eucerinovo ulje i tamo negde 7-8 mesec,pojave se dve linije,ne toliko vidljive,niti strasne...ali imam ih! Sada,u drugoj trudnoci,koristim estar paketic,koji u sebi sadzi tri proizvoda,ulje,regenerator i kremu za prevenciju strija.Za sad,sam zadovoljna,jer ih koza dobro upije,dobro se 'ponasaju'....i upravo ono najvaznije,ne peruta mi se koza,sto,na primer od sebamedovog za strije- nije slucaj.Tako da,za sad nastavljam sa Estar proizvodima! :-)

    ReplyDelete
  2. Ja sam i u prvoj trudnoci i sada u drugoj poklonik najjeftinijeg, obicnog Strijet-a Saljicevog. Nemam niti jednu striju na stomaku ili grudima,a mogu ti reci da mi je stomak bio ogroman jer nemam ni 160cm visine, a grudi su mi sa velicine 75 porasle za 3 meseca na 90. Svaka preporuka. Mada ti takodje preporucujem od 5. meseca mazanje 2 puta dnevno jer stomak naglo krene da raste. 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moram se naterati na to dva put dnevno jer me ponekad mrzi i ovo jednom sto moram posebno kad sam u zurbi ;)

      Delete
  3. Ja sam sada krenula da testiram Re-gen oil, posto sam imala operaciju i planiram da koristim 3 meseca(kako je preporuceno od proizvodjaca). I pored toga, testiram na fleke od bubuljica i imam veoma suvo lice, cekam i to testiranje. Bas mi je drago sto sam cula tvoje misljenje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pretpostavljam da cim deluje na strije trebalo bi da deluje i na fleke! Drzim palceve da ti resi problem ;)

      Delete
  4. Razmisljala sam da kumu koja je trudna iznenadim ovim uljem, mada sam se malo plasila, konacno recenzija, sad znam sta mi je ciniti :-)

    ReplyDelete