Pages

Saturday, April 21, 2018

Pharmasept baby mild bath



Nedavno sam vam pisala o Pharmasept pelenskoj kremici (klik), a sada je došao trenutak da sa vama podelim mišljenje i o kupki. Proizvod dolazi u dve veličine i ovo je manje pakovanje od 300 ml, čija je cena 1150 dinara, dok je veće pakovanje od 1 l, sa pumpicom, dosta isplativije i košta oko 2300 dinara. Ja sam uzela manje (koje je sve sem malo) za probu, jer znate da Tara ima osetljivu kožu, pa nisam htela na slepo odmah da kupujem litar kupke. Koristimo je oko mesec dana, pa ispod pročitajte utiske...




Dakle, ovo je 3 u 1 proizvod, koji se može koristiti za pranje tela, lica i kose kod beba i dece. Ja sam ga Tari isprobala i kao penu za kupanje, sipanjem u vodu, a ne direktno na kožu prvih nekoliko dana, i kao gel za pranje tela, direktno na kožu, a par puta i za pranje kose, zbog ove recenzije (iako još uvek koristimo Uriage šampon). Sve u svemu, jako sam zadovoljna kako se pokazao u sva tri slučaja. Kada bih ga koristila u svojstvu pene, zaista nije bila potrebna velika količina da se stvori pena sa kojom se dete može igrati tokom kupanja. Najčešće sam ga, naravno, koristila kao gel za pranje tela detetu, i prvo što ću reći je da iako je u formi pravog gela, nimalo joj nije isušio kožu. Pošto smo prethodnih nekoliko meseci koristili samo ulja za kupanje atopične kože (Uriage i Bioderma), prvih par dana nakon što sam počela da je kupam ovim gelom, pojavilo se blago crvenilo (početak ekcema), ali sam Eucerinovim losionom odmah sredila situaciju, tako da nadalje nismo imali problema. Pretpostavljam da joj se koža bila navikla na ulja, pa je reagovala zbog promene. U 99% slučajeva sam je mazala nakon kupanja, ali bilo je večeri kada za to nije bilo vremena, ili ja nisam bila kod kuće, no, ni tada joj se nisu pojavljivali suvi delovi po telu. Kao šampon, ovaj proizvod je takođe odličan. Super peni, pa je količina zrna graška dovoljna, miriše nestvarno i ne peče u dodiru sa očima.    

Nama su, pri kupovini, poslali nekoliko testera i kreme za lice i telo, koju ja njoj nanosim samo na lice, pred spavanje, pa bih u ovaj post ubacila utiske i o toj kremici. Slike fale, jer sam je presula iz kesica u staru ambalažu moje kreme, ali moram da podelim sa vama koliko sam oduševljena. Kao i ostali proizvodi, miriše čarobno, deluje kao poprilično vodena i lagana, ali kada se utrlja u kožu zaista vidim da je odlično nahrani. Ovo je fantastična krema za topliji period godine jer je nemasna, te stoga pogodna za lice i telo, čak i po velikim vrućinama. Topla preporuka!

Koje proizvode za negu tela i lica vaša beba trenutno koristi?
Pozdrav :)

1 comment:

  1. Pharmasept je najbolja prirodna kozmetika u Srbiji!

    ReplyDelete