Pages

Friday, August 29, 2014

La Roche- Posay

Dugo sam razmišljala koju kvalitetniju kremu za lice da kupim. Istraživala sam po internetu, čitala komentare devojaka i ostala neodlučna: Vichy, Avene ili La Roche-Posay. I priznaću, kupili su me poklonom :)
Poklonom, koji uopšte nije zanemarljiv. Naime, uz kremu koju sam izabrala dobija se paket na prvu kupovinu. Na njihovom sajtu www.laroche-posay.rs sam pročitala sve o akciji i nadala se na nisu sve zalihe istrošene. Otišla sam do najbližeg Lilly-ja i dobila poklon, a da čak nisam ni popunjavala tu karticu prve kupovine (više o tome na njihovom sajtu). I vratila se kući sa svim i svačim. Srećna!

Sadržaj poklon paketa: termalna voda 50ml, micelarna voda 50ml, krema za sunce za osetljiva područja lica spf50+ 3ml i dva uzorka za pudere .


Ovog puta će reči biti o kremi za lice Hydreane Light i puderima Toleriane Teint čije sam uzorke dobila. O micelarnoj, termalnoj vodi i kremi za sunčanje biće reči u narednim postovima.


Hydreane Legere (Light)


Pruža hidratantnu negu za osetljivu kožu. Bez parabena. Ja sam izabrala kremu iz Hydraene kolekcije jer imam delimično suvo lice i prijaju mi proizvodi na bazi vode. Prvo što bih rekla je da ima predivan miris i ostavlja kožu izuzetno mekom i baršunastom. Da, baršunastom. Taj izraz nisam koristila dok nisam probala Hydraene Light, a jedini zapravo opisuje divan osećaj na koži koji ostaje nakon nanošenja ove kreme. Može se nanositi ujutru, uvece ili oba puta, što je takodje prednost, jer ne moram da razmišljam da li sam nanela i kada. Tako da je ja koristim nekada uveče, nekada ujutru, a najcešće u sred dana. Pogodna je za osetljivu kožu. 


Dolazi u pakovanju od 40ml i košta oko 1500 din. Reći ću samo da vredi svaki dinar! 

Toleriene Teint SPF20

1. Matirajući penasti puder
Lagan, sadrži vodu, drži pod kontrolom šminku i znojenje. Ovde ću jos jednom upotrebiti pridev "baršunast" jer koža posle njega bude baš takva, satenasta i glatka. Mene je jednim korišćenjem oduševio. Sada čekam  da potrošim puder koji trenutno koristim i prvi je na spisku za kupovinu.
2. Hidrirajući vodeno- kremasti puder
Sadrži visok sadržaj vode, ujednačava ten i hidrira kožu do 12h. Ovaj puder više podseća na klasične i nema taj završni satenasti osećaj, pa zbog toga moj glas ide prvom.

Mogu se naći u više nijansi u pakovanjima od 30ml. Cena im je oko 2000 dinara.

Ukoliko želite da pogledate sastav kreme ili pudera, posetite La Roche-Posay sajt koji sam navela na početku posta. Što se tiče same akcije, važi dok ima zaliha, tako da ako imate sreće možda još uvek negde naletite na poklon paket. Ja sam svoj uzela sredinom jula.

Pozdrav :)


4 comments:

  1. Imamo isti problem, tj nedoumicu, a izbor ce nam isto biti isti :D

    ReplyDelete
  2. Bas volim njihovu preparativu,ali od pudera nista nisam probala!! :)

    ReplyDelete