Pages

Wednesday, October 15, 2014

Avon seduction lipstick



Ne znam kako, ali tek skoro sam saznala da se iz Avon-a mogu naručiti testeri karmina po veoma simboličnoj ceni od 100 dinara za 5 komada. Rekla sam mami da pita svoju koleginicu preko koje inače naručujemo i ona mi je besplatno poslala 10 komada koje je imala kod sebe. U kutiji se nalazi 9 nijansi pošto jedan imam u dva primerka. Ja ne znam da li je ova Seduction kolekcija i dalje aktuelna, ali ipak sam odlučila da napišem ovaj post.

1. Silky peach

Ovo je nude nijansa koja kao što i sam naziv kaze vuče na boju breskve. Pošto ja više volim one koji vuku na bež tj. boju pudera ne verujem da ću ga puno koristiti.

2. Smooth mocha

Da, ovo je nude nijansa koju preferiram. Dosta je kremast i lako se nanosi jer je dobro pigmentovan, iako je svetlija boja u pitanju.

3. Mocha plum

Ova nijansa mi se veoma sviđa. Nije previše tamna, a opet, veoma je elegantna.

4. Soft pink

Ova boja mi takođe nije među favoritima. Kada su roze nijanse u pitanju, nosim ili one koje su baš neon ili nikakve. Pošto je ova nešto između, mislim da je neću koristiti.

5. Rose ribbons

Ovo je nijansa koju bih ja preporučila za malo starije dame. Pošto moja mama ne nosi karmine, mislim da će stajati u kutiji.

6. Plum gorgeous

Ovaj ruž mi se dopada. Prava, malo svetlija, boja šljive koja po mom mišljenju većini žena lepo stoji.

7. Garnet shimmer

Za one koje vole blage šljokice na usnama, ova nijansa je pravi izbor. Inače, iz daljine izgleda kao svetlija crvena boja. Meni se to presijavanje ne sviđa tako da preskačem i ovaj karmin.

8. Fucshia fever

Ovaj ruž mi se dopada, posebno za leto, tako da će morati da sačeka sledeće.

9. Red kiss

I na kraju, predstavljam vam svog apsolutnog favorita među ovim ruževima. Prava crvena nijansa, veoma elegantna i smela. Na početku sam napisala da sam jednu nijansu dobila u dva primerka i to je upravo ova, koja mi se i najviše svidela.

Ispod možete svideti i svočeve na ruci, pri dnevnom svetlu u zatvorenom prostoru i napolju.



Realnije su boje na drugoj slici, slikane napolju, dok slike unutra i nisu baš verne, ali bolje nije moglo. Rekla bih čak da svočevi na usnama pokazuju boju koja je za nijansu svetlija nego uživo (mislim na tamnije boje).

I za kraj tu je još jedan proizvod koji ću predstaviti ovom prilikom, jer mi je dosta pomogao prilikom pravljenja ovog posta, a to su Balea vlažne maramice za skidanje šminke, u ovom slučaju karmina. Iako uglavnom koristim Bioten maramice o kojima sam već pisala ovde ove su se sasvim slučajno našle u mojoj korpi u DM-u. Veoma sam zadovoljna! Normalne su veličine, nisu pretanke kao neke druge Baleine koje sam probala, blagog su mirisa i sasvim solidno skidaju šminku. Ne toliko dobro kao Biotenove (manje su vlažne), ali kada niste previše našminkani mogu da pomognu. Konkretno, karmin veoma dobro skidaju i nisu mi usne utrnule posle 9 svočeva :)
Cene se ne sećam jer sam ih ne tako skoro kupila, ali pretpostavljam da je oko 150 dinara.


Bez obzira da li ima ovih karmina i dalje u ponudi, nadam se da vam je današnji post bio koristan i zanimljiv. Nažalost nisam im testitala trajnost jer sam ih tek dobila a želela sam da uradim svočeve što pre. Pa ako je neka od vas verna Avon ruževima, može tu informaciju podeliti sa mnom i ostalima u komentaru.
Takođe, ne zaboravite da GIVEAWAY još uvek traje i da možete osvojiti lepe nagrade!

Koristite li vi ruževe iz Avon-a i koliko ste zadovoljni njima?
Pozdrav :)

11 comments:

  1. Mora da si to od mene saznala na LU? :D Hahah salim se, drago mi je sto si nabavila i ti. Ja nisam nesto bas zadovoljna svetlijim nijansama, ali dacu sansu tamnijim. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. E sad ne znam od koga tacno, ali je svakako sa LU :)
      Ja cekam da mi stignu iz aktuelnog kataloga oni "Bold" pa ce biti i njihova recenzija :)

      Delete
  2. Jedva cekam da stignu moji testeri narucila sam 10 komada za 100 din. :D ovaj poslednji mi je super iako ne volim na sebi cvenu boju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Natasa,narucila si 10 testera ruzeva za 100 din? Kako je to moguce,ja uvek 5 komada za 100 din,nesto mi tu nije jasno :/ Kristina

      Delete
    2. Ja pretpostavljam da je Natasa napravila lapsus, jer cena za 5 komada 100 dinara :)

      Delete
    3. Moguce da je lapsus,bas me zbunilo,sigurno me moja Lady ne bi zeznula :) Kristina

      Delete
  3. Lep post:),po blogovima nema recenzija ovih ruzeva pa hvala za info.Ja sam istinski ljubitelj Avonovih karmina,imam ih iz Ultra Color,Absolute i Ultra Beauty linije,svaki je poseban na svoj nacin:) Preporucujem da narucis testere iz raznih linija da bi videla koji ti odgovara.Skoro otkrih tvoj blog,dopada mi se,pratim i nadalje:) Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno na lepim recima! :)
      Evo cekam da stigne 5 testera iz Ultra Color Bold kolekcije, pa ce biti i o njima recenzija ;)

      Delete
  4. Krasni su! Sve više volim Avonove ruževe otkad sam ih naručila. Najradije bi ih sve skupila haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja imam 2 komada pre ovih i solidni su s obzirom da su iz Color Trend kolekcije. Sad zeljno iscekujem testere Ultra Color Bold :)

      Delete
  5. Nema ove linije već dugo u ponudi, imam Red kiss i Nude perfection full saize i predivni su. :)

    ReplyDelete