Pages

Monday, March 9, 2015

iHerb haul #3



Kao što sam vam na fejsbuku obećala danas otvaram paket koji je stigao sa iHerb-a. Ovo je moja treća porudžbina sa ovog sajta i kao i prethodnih puta sve je proteklo u najboljem redu. Paket je stigao nakon tri nedelje, ocarinjen je i naplaćen je PDV (20% vrednosti paketa). Sve što vidite u kutiji me je zajedno sa dostavom koštalo 36.74$. S obzirom na broj stvarčica, zaista je povoljno. Šta se sve nalazi u paketu videćete u nastavku posta gde ću vam reći po koju reč o proizvodima koje sam kupila, a detaljnije ćete čitati u budućnosti kada ih isprobam i steknem utiske.




U prethodnom "Empties" postu ste mogli videti da sam potrošila Balea sprej za zaštitu kose od toplote i da sam u tu svrhu koristila Amika balzam za ispravljanje kose. Iako je on odličan i kao toplotna zaštita, želela sam da imam i jedan klasični sprej kako ne bih morala svaki put da koristim Amiku. Desert Essence proizvode sam i ranije poručivala tako da nije bilo dvoumljenja kada sam videla da imaju ovaj tip proizvoda u svojoj ponudi. Miriše predivno na kokos i verovatno ću neki naredni put uzeti i šampon i regenerator iz iste linije. Njegova cena je 6.72$ ali sadrži čak 237ml što je dosta više u odnosu na uobičajenih 150ml koliko uglavnom imaju prskalice za kosu.


Dugoželjeni tonik je konačno u mojim rukama. Prvi put mi je izmakao, jer je drugi bio na veelikom sniženju, a naredni put sam planirala da ga naručim sa Vitacost-a, međutim oni ga iz nekog razloga ne isporučuju za Srbiju. Ovog puta je bilo jasno da se Thayers mora naći u korpi. Prethodni tonik mi je pri kraju, tako da jedva čekam da se potroši i da probam ovaj. Ja sam izabrala tonik sa Aloe Verom, ali ne bih se bunila za bilo koji, iskreno. Njegova cena je 8.6$ i bočica sadrži 355ml. Ovo je verovatno proizvod čijem korišćenju se najviše radujem!


Još jedna stvar koju sam znala da moram poručiti jeste Cococare kokosovo ulje. Mislim da je ovo proizvod koji većina ljudi naruči na iHerb-u. Njega planiram odmah da počnem da koristim, već od narednog pranja kose, tako da utiske očekujte uskoro. Koristiću ga samostalno, a i u kombinaciji sa maskom, pa ćemo videti kakvi su rezultati. Planiram da dobro istražim za šta se sve može koristiti i da ga isprobam na što više načina, jer su nam svima dobro poznate blagodeti ovog ulja. Njegova cena je bila 4.57$ i kutija sadrži 200g kokosovog ulja. 


Evo ga i proizvod zbog kog se i desila ova narudžbina. Weleda ulje za kosu sam, kao što znate, već kupovala i pisala detaljnu recenziju ovde. Kako sam zaista oduševljena njegovim učinkom, morala sam da poručim još jednu bočicu. Naime, planiram prvo da koristim kokosovo ulje, pa kada njega potrošim, vratiću se na ovu bočicu. Njegova cena je 12.67$ i sadrži 50ml ulja. Neću dužiti, već ako vas zanima možete se podsetiti recenzije klikom na link koji sam ostavila.


Volim uvek da uzmem i neki sapun, pošto je izbor prirodnih sapuna veoma veliki. Ovaj je od maslinovog ulja i može se koristiti za lice. Ja ću ga tako i isprobati, pa ako ga bude isušivao, koristićemo ga za ruke. Koštao je 2.3$, a ima 115g. 


Tu je još jedan proizvod koji sam koristila i zbog odličnih utisaka je ponovljena kupovina. U jednoj od prethodnih porudžbina, kupila sam Crystal Essence dezodorans bez mirisa i kako me je zaista oduševio odlučila sam da uzmem još jedan. Pošto nam ide leto, moj izbor je bio miris nara, koji zaista veoma osvežava tako da nisam pogrešila. Privlači me i miris kamilice, tako da ću i njega u budućnosti verovatno kupiti. Cena mu je 3.42$ što je za jedan zdrav dezodorans od 120ml zaista dobra ponuda. Kao najbitnija stavka je to što nema aluminijumovih soli, parabena, a ni alkohola.


Tu je još jedan proizvod brenda Cococare. U pitanju je kremica za stopala, mada bih ja pre rekla da je u pitanju puter. Pakovanje je veoma malo i zgodno za putovanja, a to je i glavni razlog zbog kog sam je uzela. Kao što znate meni je Mixa Rough Areas neprevaziđena krema za suvu kožu stopala, ali evo odlučih da probam i ovu. Pakovanje je malo pa ne verujem da će posebno dugo trajati, iako je veoooma gusta, tako da ukoliko me razočara, bar ću brzo moći da se vratim Mixa kremi. Šalu na stranu, zaista imam velika očekivanja, jer Cococare važi za dobar brend. Ona je koštala 2.4$ i sadrzi 11g kreme. Miris joj je divan, mlečni!


I za kraj, kao i uvek jedan proizvod iz sekcije "Trials" koji je dooosta snižen. Ja sam se odlučila za tračice za mitisere, jer me veoma zanima da ih uporedim sa onima koje su nama dostupne na tržištu (Balea i Nivea). U pakovanju se nalaze samo tri komada, ali za cenu od 0.5$ to je sasvim dovoljno za probu. 

Ukoliko imate pitanja u vezi kupovine sa ovog ali i drugih inostranih sajtova, možete sve detaljno pročitati u postu o internet kupovini.

Kako vam se dopada moj poslednji ulov sa iHerb-a?
Pozdrav :)

15 comments:

  1. Lepa kupovina :) ja sam kupila kokosovo ulje kod nas sto ima da se kupi i malo je reci da sam odusevljena ,koristim ga za kosu ,kozu lica cak je za imunitet odlicno i da se pojede malo ma obozavam ga :) a za mitisere imam odlican recept koji sam napravis provereno sve skida i jeftin :) ako si cula za za masku sa zelatinom :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znam da ima kokosovog ulja i kod nas ali mi ovako sladje da narucim, hehe. Kad potrosim ovo uzecu to nase :) Ako mozes slobodno napisi i podeli sa nama taj recept za mitisere mada sam ja lenja za te homemade varijante :)

      Delete
    2. https://www.youtube.com/watch?v=caLC9kBkl7w evo video jako lako i brzo ,tako da nije tesko a veruj mi meni sve skine bar jednom nedeljno odradis :) i drzi pola sata dok se osusi ,i posle skines to dodje kao flaster i isperes mlakom vodom pa posle hladnom da zatvoris pore :) probaj obavezno :)

      Delete
    3. Ne znam da li ce ti moci da ti ujde u link,recept ide ovako kupis kesicu zeletina i uzmes jednu malo cinijicu i u nju stavis malo zelatina pola male kasikice i stavis malo tople vode malom kasikicom,i ako imas mikrotalasnu to stavis u nju 1 jedan i to je gotovo vidis da nije vruce da se opeces ako jeste sacekas malo da se ohladi i stavis na nos slojeve jedno cetri pet da bude deblje da se stvori kora i ostavis pola sata i onda skines prelako je probaj :) ako nemas mikotalasnu onda stavis jednu serpu sa vodom i u nju tu mali cinijicu da pliva to ti je minut da se to rastvori vidi da nema vise te kristalcice i to ti je to pitaj nesto ako treba :)

      Delete
    4. Imaju roditelji mikrotalasnu pa cu probati kad odem kod njih :) Hvala!

      Delete
    5. Nema na cemu obavezno probaj :*

      Delete
  2. Baš si lepe proizvode odabrala. Do sada nikad nisam poručivala kozmetičke proizvode sa neta- više volim da opipa, pronjuškam :D, ali si me sada navela na razmišljanje... Pogotovo sprejem za kosu i kokosovim uljem :). Čekam utiske :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sprej divnooo mirise na leto, a kako "radi" videcu kroz vreme. Nadam se da ce biti dobar :)

      Delete
  3. Super kupovina :) Moracu da posetim sajt sto pre :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Svasta ima, ja sam prvih nekoliko puta samo razgledala jer nisam mogla da smislim sta da narucim :)

      Delete
  4. sve m se svidja :D koristila sam te trakice za mitesere i bile su dobre, isto sam ih kupila po toj cijeni :) sad kupujem Essence trakice i one su mi dobre i nisu skupe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probao ih je decko juce i super su. Ja sam koristila Balea i Nivea i druge su mi bolje :)

      Delete
  5. Super stvarcice. Najintersantniji mi je losion za lice :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za sada sam probala samo kremicu za stopala i odlicna je! A ostalo testiram cim potrosim ovo sto je vec naceto pa javljam utiske :)

      Delete