Pages

Thursday, March 19, 2015

La Roche- Posay micellar water



Danas je tu jedan kraći post o još jednoj u nizu micelarnih voda koje sam probala. Do sada ste mogli čitati moje utiske o GarnierMixa i Bioderma vodici. Iako sam pre svih probala upravo La Roche- Posay, nisam pisala njoj jer sam bacila bočicu ne razmišljajući da ću početi da pišem blog, hehe. Priliku da testiram LRP micelarnu vodu sam dobila kada sam kupila kremu i dobila promo paket u kom se između ostalog mogla naći i vodica u pakovanju od 50ml. To mi je veoma odgovaralo kao putno pakovanje za more, pa sam je tamo i potrošila. 



Ovo veliko pakovanje LRP micelarne vode sam kupila kada je bila na akciji 1+1 gratis, pa sam tako u Srbotrade apoteci za samo 1250 dinara dobila 800ml vodice. Moram biti iskrena i reći da nekih prevelikih razlika između njih nema, ili ih bar ja ne vidim. Razlika je u količini koja je potrebna da bi se uklonila šminka. Naravno, ko ima osetljive oči, mora biti pažljiviji u izboru, mada mislim da sa ovom ni u tom slučaju sa ovom ne bi pogrešio. Meni LRP micelarna voda odlično skida šminku, a nije potrebno da potrošim ogromnu količinu. Naravno, što više šminke, više proizvoda i treba, ali recimo, brze mi se trošila Garnier vodica. Moje oči nisu posebno osetljive, iako je Garnier micelarna počela da me pecka pred sam kraj bočice. Sa ovom nikada nisam osetila neprijatnost i najsličnija mi je Biodermi, za koju sam već u zasebnom postu napisala da jeste najbolja, ali da nisam sigurna koliko je isplativa. Nasuprot tome, mislim da je ova veoma isplativa posebno ako se kupi na ovakvim akcijama, jer joj cena ispadne kao drogerijskim vodicama, a dobijete kvalitetnu medicinsku kozmetiku. Nadam se da će i ove godine imati zanimljive akcije i promo pakete pošto i kremu planiram ponovo da kupim. Sve u svemu, ovo je definitivno moja omiljena micelarna voda i uopšteno skidač šminke.

Sledeća na redu je Eucerin micelarna voda i prenosim vam utiske čim počnem da je koristim.

Koja je vaša omiljena micelarna voda?
Pozdrav :)

9 comments:

  1. Meni je za sada to Bioderma iako nisam probala ovu a ni od Eucerina pa ne mogu još da sudim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste Bioderma fenomenalna, posebno vama sa osetljivim ocima, mada mislim da bi i ova bila odlicna jer je takodje medicinska kozmetika u pitanju, pa im verujem da je i za osetljive oci, posto me do sad nisu izneverili :)

      Delete
    2. Tijana, misliš li na zeleni ili crvenu Biodermu?

      Delete
  2. Ja mislim da sam jedina kojoj Bioderma nije odgovarala... Ne znam o čemu se radi, ali sam svaki put nakon čišćenja lica njom imala milion sitnih bubuljica po čelu. Promenila sam svu kozmetiku i prešla na LRP, jedino mi je micelarna Eucerin 3u1 i tom kombinacijom sam skroz zadovoljna... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa, koliko god da je nesto dobro i hvaljeno nikako ne moze svima odgovarati. Sa finansijske strane, to ti je plus :) Eucerin sam dobila uz Aquaporin kremu i cim potrosim ovu, prelazim na nju :)

      Delete
    2. Ni meni biodermina nije bila ok,dobro je da nisam jedina,cak me isusivala,a i na licu milion bubuljica,mislim da je do sastava problem nesto nam smeta.Za oci mi je bila ok sto se tice skidanja,al posle nje tona kreme koliko je isusivala zonu,uzasno.Ovu lrp necu probati jer ima parfema i ne bas tako sjajan sastav.Ni lro kreme mi neodgovaraju pre naparfemisano,i ispravka nije lrp mediconska kozmetika ili ti farmaceitska,ona je cerka vichy-a i iskljucivo je kozmeticka kuca kao i vichy.

      Delete
    3. Ja se ne razumem preterano u sastav vec pre gledam sta mi prija pa i ako je sastav dobar to je plus :) Napisah "medicinska" kozmetika jer ih u apotekama uglavnom tako oslovljavaju.

      Delete
  3. Ovo je jedan od rijetkih LRP proizvoda koji nisam koristila

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam koristila Hydreane Legere kremu koju sam obozavala, termalnu vodu i probala sam testere pudera. Nemam problematicnu kozu pa nisam probala Effaclar Duo koji im je najhvaljeniji proizvod ubedljivo :)

      Delete