Pages

Thursday, April 16, 2015

Empties #11



Na redu je post o praznim bočicama i testerima, koje sam ovog puta ubacila. O proizvodima o kojima sam već pisala neću dužiti već ću vam ostaviti linkove ka recenzijama koje su ranije napisane ukoliko ste ih nekim slučajem propustili. Za ostale proizvode imaćete prilike da čitate mini recenzije pošto za zasebne postove nije bilo vremena. Ili potrebe?!




Na slici iznad su proizvodi o kojima sam već pisala. Mišljenje mi se nije promenilo do kraja. Podsetite se šta sam o njima rekla:
Obožavala sam sve sem Balea pene, tako da ću se ovim proizvodima sigurno vraćati u budućnosti. Kako volim da testiram nove stvari za sad neću ponavljati kupovinu, ali uživala sam koristeći ih i planiram da ih ponovo uzmem kad tad.


Balea krema za stopala sa čajnim drvetom mi je bila sasvim solidna za svakodnevno mackanje stopala. Nije masna, brzo se upija i osvežavajuce miriše. Ne pruža stopalima posebnu negu, ali postoje druge, jače i masnije kreme koje koristim dva puta nedeljno, nakon pilinga i maske. Za sve ostale situacije ova je bila dobra. Proizvođač kaže da poboljšava cirkulaciju i da je kao takva odlična za umorne noge. To sam potvrdila kada sam bila u Istanbulu jer sam po ceo dan bukvalno bila na nogama i uveče mi je ova krema veoma prijala i lepo mi pripremala stopala za naredni dan prepun šetnji. Preporučujem je za proleće i leto jer je lagana, ali ipak mislim da neću ponoviti kupovinu jer ima još dosta kremica koje bih probala, između ostalih i Balenih.

Swiss O-Par tretman za kosu sam jednom koristila i više ga definitivno neću kupovati. Nisam primetila da bilo šta dobro radi mojoj kosi. Dodatni problem je što nigde na njemu ne piše sastav. Da li se meni ta nalepnica odlepila ili je nije ni bilo, nisam sigurna, ali je zabrinjavajuće ako se zaista prodaje bez izloženih sastojaka. Nanela sam ga na kosu, držala 10 minuta i kada sam krenula da ispiram delovalo mi je da je kosa izuzetno meka (kao posle plave Alfaparf ampule) međutim to je trajalo dokle god ga nisam potpuno isprala. Kada sam završila, kosa je bila apsloutno ista kao i pri ispiranju pre ovog tretmana. Nije bio skup, pa mi nije žao, ali opet, za te pare sam mogla kupiti još jednu plavu ampulu od koje mi kosa bude izuzetno meka, a pri tom traje za dva pranja. Ne preporučujem!

Fennel putere za telo, kao što znate, obožavam. O ovom sam već pisala ali nije na odmet da ga još jednom pohvalim. Smatram da su jedni od boljih (ako ne i najbolji na našem tržištu). Posebno mi se dopadaju ova dupla pakovanja jer imate priliku i da isprobate dva mirisa, a i da u zavisnosti od raspoloženja izaberete kojim želite da namažete telo. Veoma lepo neguju, koža ostane meka i mirišljava do narednog kupanja. Uporno tražim i njihove pilinge, ali ih nigde ne nalazim. Ako neko zna gde ih ima neka mi obavezno napiše. Posebno me privlači "Chocolate Chip Cookie". Prste da poližete, zar ne?!


O testerima nisam do sada pisala u okviru ovih postova, ali evo prilike da se to promeni. Glavni razlog je taj što ja testere skupljam i retko se setim da neki i upotrebim. Ovi su me zanimali, pa sam ih zato i probala.

Vichy Teint Ideal je puder koji mi se svideo. Dovoljno je lagan za svakodnevnu šminku, a veoma lepo i prekriva. Ja nemam većih nepravilnosti na licu, pa ne znam kako bi se ponašao u toj situaciji. Nisam sigurna koja mu je cena, ali svakako je skuplji od Maybelline Affinitone pudera koji inače koristim, tako da ne bih ulagala u njega, pošto su rezultati isti.

La Roche- Posay mi je poslao nekoliko testera a među njima su bili puder i krema za lice. Puder sam veoma želela da probam, jer su mi se prethodni koje sam testirala veoma svideli. Davno sam pisala o njima pa se možete podsetiti: klik. Nažalost, boja ovog pudera mi nikako nije odgovarala i mislim da nikome sa našeg podneblja ne bi. Kada sam ga nanela na lice izgledala sam kao crnkinja. Stoga, o njemu ne mogu ništa da vam kažem. Kremu za lice iz Hydreane kolekcije sam ranije koristila, ali onu u Light verziji. O njoj možete čitati klikom na isti link iznad. To mi je jedna od omiljenih krema za lice i rado ću je kupiti opet. Ovo je Rich verzija za koju mi je žao što je nisam probala pred zimu, jer bih je sigurno kupila. Masnija je od prethodne i predviđena je za suvu kožu (kakva je moja zimi), mada mislim da bi i osobe sa normalnom kožom mogle da je koriste kao noćnu kremu. Kako imam noćnu kremu, nije mi trenutno potrebna, ali za sledeću zimu planiram da je kupim (a možda i pre).

Da li ste koristile neki od ovih proizvoda i kakvi su vaši utisci?
Pozdrav :)

P.S. Ne zaboravite da se prijavite za poslednji GIVEAWAY ovog meseca i možda osvojite lepu nagradu.

6 comments:

  1. ovaj avon čokoladni piling me već dugo mami,,,
    ja sam isto koristila ovu balea pjenu, ali sam ju voljela :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cokoladni piling se svima svideo bas bas :) Tako da ti preporucujem da kupis! Ja veeeoma retko ponavljam kupovinu proizvoda za telo, pa dovoljno govori cinjenica da sam potrosila dva za redom ;)

      Delete
  2. Ovaj Avon piling obozavam predobar je, a miris je fenomenalan. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja :)
      Trenutno koristim jedan iz Planet Spa kolekcije i takodje je divan... pisacu i o njemu ;)

      Delete
  3. Obozavam ovaj piling i Fennel puter, sad trosim onaj sa mirisom sladoleda od jagode :)) imam identicno isto misljenje o Vichy puderu, a mislim i da nije bas za svakodnevnu sminku, jer izgleda lagano a u stvari i nije.. sve u svemu ne bih dala 2500din za njega nikako :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja moram Fennel piling probati pod hitno, ne mogu da zamislim koliko li je on tek dobar :))

      Delete