Pages

Monday, February 16, 2015

Freeman black sugar face mask & scrub



Primetićete da sam opseduta Freeman proizvodima za lice... Mnogo sam ih isprobala i nijedan me nije razočarao, šta više utisci su 100% pozitivni. Kada sam kupovala mala, probna pakovanja, ove maske nije bilo, ali sam znala da ću, čitajuci mnoooogobrojne pozitivne recenzije, bez problema kupiti veliko pakovanje i bez prethodnog testiranja. Ove maske možete kupiti na sajtu Kozmetika Teatar gde je ubedljivo najveći izbor, od skoro i u DM-u, kao i u većim marketima poput Super Vera, Tempa, Rode. Cena ove tube od 150 ml se kreće od 500- 600 dinara. 




U pitanju je 2u1 proizvod odnosno piling i maska za lice od uglja i crnog šećera. Veoma je gust, pa se pažljivo mora nanositi na lice. Na prethodno očišćeno lice nanesemo masku, naravno izbegavajući predeo oko očiju i usta. Zatim sačekamo oko 5 minuta da deluje kao maska, a potom odradimo piling i isperemo. Dok stoji kao maska oseti se toplina na celom licu. Kao piling, meni je savršen. Dovoljno grub da osetite da nešto 'radi' a opet ne ni previše da bi zasmetao osetljivoj koži. Uostalom, od pritiska ruke zavisi i jačina. Ali ipak bih ga pre svrstala u jače nego u blaže pilinge, što ja inače i volim. Posle ovog pilinga lice mi je meko i nežno kao nikada do sad. Zvuči kao reklama, ali je zaista tako. Bukvalno sam mogla da pišem recenziju nakon jednog korišćenja, jer sam znala da sam našla proizvod koji neću menjati. Naime, kupovaću na smenu Balea piling sa aloe verom, koji mi se takođe veoma dopao, i ovaj, kako se koža ne bi navikla na jedan proizvod i kako on ne bi prestao da pruža rezultate koje trenutno pruža.


Sve u svemu, kao što rekoh ovo je najbolji piling koji sam u životu probala. Jedina zamerka ide na račun ambalaže, koja nakon što prvi put koristite proizvod, više ne može da se pravilno zatvori. I o tome sam čitala na drugim blogovima, ali sam verovala da cu ja uspeti da lepo očistim otvor nakon svakog korišćenja i da neću imati taj problem. Naravno, devojke su bile u pravu! Koliko god pokušavali da ga očistite čak i čačkalicom, neće se zatvoriti. Srečom, maska se ne suši i može i dalje uspravno da stoji iako poklopac ne nalegne kako treba.

Da li ste probale ovaj piling i delite li moje oduševljenje njim?
Pozdrav :)

12 comments:

  1. Ostalo mi ga je još jako, jako malo i ne znam šta ću bez njeg xD nažalost, nisam u prilici da ga redovno nabavljam, a bolji piling nisam kupila :D zatvaranje je noćna mora, i ja sam otvor pokušala čačkalicom da čistim, ali odustala sam, zatvorim koliko može :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Steta sto ne mozes redovno da ga kupujes, ali sledeci put napravi zalihe pa da imas kad nestane :) Otvor i mene nervira, ali je piling divan pa im oprastam :))

      Delete
  2. Nikako da probam neku njihovu masku, ne mogu da se odlučim koju bih prvu kupila. :) Dopada mi se kako ova zvuči kao piling. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovo jeste 2u1 ali je ja vise dozivljavam kao piling. Imas u mojim ranijim postovima dosta recenzija Freeman maski pa ti mozda pomognu u odluci :)

      Delete
  3. svakako ću ovaj piling uzeti u obzir jer trenutno nemam ni jedan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam ovim potpuno odusevljena i drago mi je da vise ne moram da tragam za idealnim pilingom :)

      Delete
  4. I ja baš volim Freeman proizvode, ali ovaj piling nisam probala, slabi i koristim pilinge u poslednje vreme, budu mi dovoljne maske na bazu gline, one pri skidanju odrade i piling.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovo je odlican 2u1 proizvod. Ni sama cesto ne znam da li bih ga svrstala u maske ili u pilinge... :)

      Delete
  5. Ovako kad čitam i gleda slike sviđa mi, nažalost Freeman proizvodi više nisu dostupni kod nas u BiH, ne znam zašto :)

    ReplyDelete
  6. Želim mnogo ovu maskicu da probam, volim baš Freeman proizvode.

    ReplyDelete