Pages

Monday, April 13, 2015

EOS lip balm



Dugo sam im odolevala, a kada sam shvatila da ne mogu više, odlučila sam da potražim najbolji tj. najpovoljniji način da dodjem do njih- čuvenih EOS balzama za usne. Vitacost je bio sajt za koji sam se opredelila. Sledeće što je bilo potrebno jeste izabrati ukuse... Velika dilema! Svaki bih rado posedovala. Ali, nekako, izbor je pao na dva. Danas vam predstavljam jedan od njih, "Honeysuckle Honeydew" sa mirisom dinje. Plaćala sam par 7,6 $ jer je uslov da morate kupiti dva istog ukusa.




I pored opšte pomame za njima i globalne popularnosti nisam imala nikakva očekivanja. Samo sam želela da dobijem svoju kuglicu i da se hvalim njom :) Šalu na stranu, očekivala sam jedan prosečan balzam za usne, a dobila sam nešto bolje. Krenuću od mirisa. Predivan je!!! Ako ste probali Freeman noćnu masku onda znate o čemu pričam, jer mirišu identično. Zatim, ukus... Da, da. Sladak, kao nešto jestivo. Teško se kontrolišem da ga ne poližem sa usana svaki put kada ga nanesem. Jedino mu se oblik promenio pošto nisam vodila računa o tome kako ga nanosim pa je sada spljošten. Ali to svakako ne umanjuje njegov učinak, a ni lepotu.


Kada sam ga prvi put probala usne su mi bile poprilično isušene (za to je bio zaslužan DM-ov Prinzessin balzam od jagode i kokosa), tako da sam imala prilku da vidim EOS na delu. Nanela sam ga na usne očekujući nešto daleko masnije. Ali, ne. On je veoma lagan i ne osećate ga na usnama. Tada sam se malo razočarala. Ne zato što volim masne balzame, već zato što sam mislila da neće ništa uraditi povodom moji ispucalih usana. Srećom, prevarila sam se. Nakon jednodnevnog mackanja, moje usne su se vratile u normalu. Tada sam shvatila zašto ga toliko hvale. Pored toga što je 95% organski i 100% prirodan on zaista odlično i neguje usne. Dobio je ocenu 5+ na svim poljima.

Da li ste probale neki EOS balzam i delite li moje mišljenje?
Pozdrav :)

P.S. U toku je GIVEAWAY u kom možete, između ostalog, osvojiti i EOS losion za ruke. Prijavite se!

10 comments:

  1. Delim mišljenje sa tobom, omiljeni mi je summer fruit :) Tačno bih ga pojela :D

    ReplyDelete
  2. Već dugo ga želim :)


    http://karminisanje.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Razmišljam da naučim ovih dana svoj prvi EOS i mislim da će to biti ovaj :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neces se pokajati, divaaan je!
      Mada jedva cekam da probam i Sweet Mint koji me strpljivo ceka :)

      Delete
  4. Mislim da je bilo dosta odlaganja, kupio me za sva vremena odavno, jos samo ja njega da kupim :) samo me jedna stvar interesuje,koliko si cekala da ti paket stigne? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stigao je za oko 3 nedelje i to cak za vreme novogodisnjih praznika, sto je bilo prilicno iznenadjenje, jer je tad zbog guzvi sve kasnilo :)

      Delete
  5. Odlicno deluje, pakovanje je super. :)

    ReplyDelete