Pages

Friday, April 24, 2015

Morgan Taylor: gotta have hue



Na fejsbuk stranici ste mogli videti da sam iskoristila popust od 30% i počastila se sa dva Morgan Taylor laka. Prvi, koji vam danas predstavljam, je u nijansi "gotta have hue". Otišla sam po potpuno druge boje, kojih nije bilo, ali nisam imala problema da pronađem one koji mi se sviđaju među ponuđenima, pošto mi se većina nijansi svidela. Ja sam ih kupila u Belville-u u zgradi Krin. Cena je bila 650 dinara.




Mene ova nijansa veoma podseća na Flormarov mat lak u nijansi M05 o kom sam pisala u svom prvom postu na blogu (klik). On je odlična jeftina alternativa, samo ga premažite nekim bezbojnim lakom, ukoliko ne želite mat efekat. Ali nijanse su gotovo iste. 
Što se tiče samog MT laka, veeeeoma lako se nanosi, možda i najlakše od svih lakova koje imam u svojoj kolekciji. Četkica je srednje širine, odlična za lako dobijanje ujednačene boje. Na slikama imam dva sloja laka i više od toga zaista nije potrebno. Koliko brzo se suši sam ne znam, jer uvek prskam Avon sprej, a ni za trajnost vam ne mogu ništa reći, jer me to ne zanima od kada imam Seche Vite.


I za kraj, moram navesti njegovu manu. Iako sam koristila bazu (Eveline Diamond Nails), kada sam skinula ovaj lak, nokti su mi ostali potpuno plavi. Neverovatno, koliko ih je ofarbao. Prelazila sam odstranjivačem laka nekoliko puta, ali boja nije mogla da se ukloni sa nokta. Napravila sam kupku od maslinovog ulja, soli, limuna i vode i tek nakon nje, boja je bila malo bleđa, ali i dalje nokti nisu bili onakvi kakvi treba da budu. Šteta! Trenutno testiram drugi MT lak koji sam istom prilikom kupila, pa ću videti kakvo će biti stanje nakon njega.

Kako vam se svidja ova nijansa i imate li vi neki Morgan Taylor lak?
Pozdrav :)

12 comments:

  1. Divan :D Volim takve nijanse jer me sjete na ljeto i more :D

    ReplyDelete
  2. Predivna nijansa, super za ove toplije dane, meni je bas vesela boja :D Ja imam isti problem sa OPI lakom Amazon...Amazoff nokti ostanu zeleni i kozica oko noktiju kako skidam lak...

    ReplyDelete
  3. Nijansa kao stvorena za leto :D

    ReplyDelete
  4. Steta sto ostavlja boju, a ovako je bas lijepa nijansa :) jako slican tome je China Glaze Aquadelic, on mi je super za more i ljeto bas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. E, da. Znam da lici na njega jer mi je CG svojevremeno bio na WL ali kako imam puno lakova u tim nijansama za sad ce malo pricekati :)

      Delete
  5. Predivna nijansa, taman za leto :D

    ReplyDelete