Pages

Thursday, June 30, 2016

Sephora Haul: sale



Pre nekoliko dana sam otrčala do Delta City-ja na kratko i spazila sam da je počelo sniženje u Sephori. Iako još uvek nisu bili podelili tu informaciju na svojoj fejsbuk strani, a ni popunili sve police, ja sam odlučila da se prošunjam i vidim šta sve ima zanimljivo da se kupi po sniženim cenama. Mislim da im je ovo ubedljivo najbolje sezonsko sniženje do sad, pre svega zbog broja i raznovrsnosti artikala koji su na rasprodaji. Doduše, do sada nisam nikada uspela da odem prvi dan, kada su police još pune, ali sam svakako bila pozitivno iznenađena. Put me je koji dan nakon toga ponovo naveo u šoping centar, pa sam dopunila zalihe i sada ćete videti šta sam ja to kupila. Volela bih još par sitnica da nabavim, ali ne verujem da ću imati vremena da odem još jednom.



Nega tela


Znate koliko volim mazalice za telo, pa se ova dva proizvoda nisu smela propustiti. U pitanju su losion i ulje za telo. Za ulje proizvođač navodi da je višenamensko ("head to toe") ali ja planiram da ga korisitim prvenstveno za negu tela. Losion dolazi u tubi od 200 ml i cena mu je 380 dinara, a ulje u bočici od 125 ml i košta 480 dinara. Bilo je u ponudi još krema, pilinga i drugih proizvoda za negu tela pa verujem da svako može naći ono što najviše voli kod brenda Sephora.

Nega lica


Kada je nega lica u pitanju opredelila sam se za masku i dvofazno sredstvo za ukljanjanje šminke. Maske za lice su mi omiljeni kozmetički proizvod i uvek volim da isprobavam nove, posebno one koje nisu klasične. A ova to svakako nije! U pitanju je "bubble mask" o kojoj je Ana2Cats dosta pričala i još tada sam poželela da je probam. No, cena od oko 1700 dinara me je odbijala, ali sada kada je snižena na 870 dinara je idealno vreme da je isprobam. Dvofazno sredstvo je proizvod koji je uvek potreban, posebno ako koristite veoma crne maskare ili mat karmine poput mene. Pakovanje ima standardnih 125 ml i košta 380 dinara. Pored ova dva, snižena je još gomila proizvoda poput tonika, umivalica, čistača, krema itd.

Šminka

Što se šminke tiče, zaista nisam divljala jer čekam njihovo regularno sniženje od 20% kako bih se počastila za poslednji ispit sa dve Too Faced stvarčice. Što se tog brenda tiče snižena je Cat Eyes paleta, neki bronzer, Melted karmin... Ja sam odlučila da pričuvam novac za ono što stvarno želim, pa me sniženje nije omelo u tome. Ovaj bronzer sam kupila za mamu, pošto je veeeeoma veliki (30 g) i jako će joj dugo trajati. On je snižen na 1150 dinara i mislim da je najbolje što možete naći na sniženju ako uzmemo u obzir odnos veličine i cene. Nije otvoren pa sam ubacila sliku sa interneta da vidite kako izgleda unutra. Sniženo je dosta Estee Lauder, Clinique, već pomenute Too Faced, Benefit, kao i Sephora šminke. Konkretno, od brenda Sephora na sniženju možete naći svašta- palete, maskare, ruževe, pudere u kamenu, četkice za šminkanje. Standardno su sniženi i OPI, Ciate i Nails.inc lakovi za nokte i setovi.

Da li ćete iskoristiti ovo sniženje i šta vam je na listi želja?
Pozdrav :) 

3 comments:

  1. Super si stvarcice izabrala :)

    ReplyDelete
  2. Super proizvodi!Nisam kipovala na ovakvim snizenjima ali bih trebala :-D Zelja su mi Sephorine senke za oci,maskice za lice i stopala...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Senke su snizene pa ako te put nanese do Sephore pogledaj sta ima :)

      Delete