Pages

Sunday, December 4, 2016

Byphasse shower cream & body milk



Podelila sam sa vama na fejsbuk stranici nedavno da sam dobila paketić od Byphasse tima. U njemu se našlo puno toga, a između ostalog i ova dva proizvoda. U pitanju su gel za tuširanje od vanile i mleko za telo od badema. Ovo su mini, putna pakovanja, dok u drogerijama možete naći velika pakovanja od 500 ml po prilično povoljnim cenama. Moje utiske pročitajte u nastavku...




Byphasse kremasti gel za tuširanje sam već koristila i to od badema. Ovog puta, imala sam priliku da isprobam i verziju od vanile. Čini mi se da razlika nije samo u mirisu. Badem je bio kremastiji, po mom mišljenju, pa je samim tim, manje penio. Ovaj gel je dovoljno negujuć, a bolje peni, pa ako to volite, on je opcija za vas. Miris vanile je zaista lep, a kako ja obožavam sve što miriše na nju, uživala sam koristeći ga. Miris se zadrži na koži neko vreme, ne predugo, ali ja uvek nanosim i mleko na telo, pa nemam problem sa tim. Sve u svemu, znajući kakav je odnos cene i kvaliteta Byphasse proizvoda, ovo je topla preporuka!


Mleko za telo je sa mirisom badema i ubedljivi je favorit! Nisam imala prevelika očekivanja misleći da pred sobom imam prosečnu mazalicu, a dobih dosta više od toga! Na prvi pogled mi je delovalo da je u pitanju laganije mleko, pomalo vodene teksture, ali čim sam ga nanela na kožu, moje mišljenje se promenilo. Ovo je definitivno jedno od najvećih iznenađenja u poslednje vreme! Kada počne da se utrljava u kožu, postaje izrazito belo i potrebna je jako mala količina jer se odlično razmazuje. Miris je posebna priča! Ja obožavam zimske, orašaste mirise, a ovaj je baš takav. Zaista svako veče uživam koristeći ga!

Koje ste Byphasse proizvode za negu tela vi probale?
Pozdrav :) 

2 comments:

  1. Ja sam uzela skoro njihov losion plavi je i pise emulzuja na njemu...ima djumbir u sebi i odusevljena sam prvo mirisom drugo kao losion je ali koza nije suva posle njega,brzo upije ali je koza meka i divnaaaa. Generalno meni su njihovi prozivodi super od ove da kazem malo pristupacnije kozmetike...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slazem se! Moram potraziti taj! Ja dobih i kremastu tusiralicu od pamuka (plavu) i jos neku kremu za telo, pa cu pisati i o njima cim isprobam :)

      Delete