Pages

Monday, December 26, 2016

Favorites of the year 2016: part 1



Došlo je vreme da se polako sumiraju utisci i predstave godišnji favoriti. Ja sam odlučila da ih podelim u tri grupe, jer nisam mogla da ne spomenem pojedine proizvode. Stoga ćete imati prilike da danas, u sredu i u petak čitate postove sa stvarčicama koje su me najviše oduševile u 2016. godini. Danas ću vam pisati o preparativnim proizvodima za negu tela i kose... 




Velikih problema sam imala sa suvom kožom ruku u poslednjih nekoliko meseci, a ove tri stvarčice sa slike su mi se pokazale kao najbolje. 

Sofi sapune koristim već nekoliko meseci i obožavam ih! Ako volite kvalitetne, prirodne, a pri tom domaće sapune odličnog kvaliteta i minimalističkog dizajna, Sofi jednostavno morate probati. Izuzetno su nežni prema koži i bez problema ih možete koristiti i za tuširanje! Fantastično pene, a ujedno neguju! 

Kada su u pitanju kreme za ruke, imala sam dva favorita. Različitog su sastava kao i cenovne kategorije, pa ako ste spremni da izdvojite više novca za prirodan proizvod tu je Weleda Skinfood krema, fantastična univerzalna krema, koju ću od sada uvek imati u kući, ili pak, ako ste radije za drogerijski brend, Mixa ima veeeoma dobre kreme za negu veoma suve kože ruku, a ova na slici je jedna od njih. 

Ranije nisam posvećivala dovoljno pažnje nezi ruku, ali od kako imam bebu, zbog koje perem ruke 100 puta na dan, situacija se promenila. Tek sada uviđam značaj prirodnih sapuna, koji su osnova svega, za razliku od običnih koji se ponašaju kao deterdženti i apsolutno ih treba izbegavati u širokom luku! 


Moje otkriće kada su dezodoransi bez aluminijuma i pitanju je definitivno Neutro Roberts rol- on. Apsolutno mi odgovara sve u vezi njega- miris, zaštita, nega. Planiram definitivno da probam još neke, kako mi se koža ne bi zastitila njega, ali ću mu se svakako vraćati s vremena na vreme.

Mane 'n Tail je jedini proizod sa gomile kog nema u Srbiji, ali nisam mogla da ga ne spomenem. Znam da ima dosta vas koji kupujete na iHerb-u pa vam savetujem da ga obavezno probate, jer ja bolju prskalicu za kosu nisam probala. Pri tome, cena mu je smešna za količinu i kvalitet koji dobijete!

Summer & Spice sprej za telo je ostavio veoma dobar utisak pobedivši čak i čuvene Victoria's secret mistove svojom trajnošću. Miris je posebna priča, jer ukoliko volite vanilu, zaljubićete se u njega od prvog trenutka! Ponovo mi je drago što je još jedan proizvod domaće proizvodnje našao mesto u ovom postu.


Ja sam Nuxe suvim uljem opsednuta od kada sam probala tester. Nakon potrošenog velikog pakovanja, ponovila sam kupovinu jer zaista volim da se ponekad počastim dozom luksuza iz Francuske i uživam u savršenom mirisu ovog ulja. Iako je univerzalno, koristim ga isključivo za telo i prezadovoljna sam negom!

Balea losion za posle brijanja je bio pravo iznenađenje, jer nisam imala nikakva očekivanja. No, mislim da je ovo idealan proizvod za sve nas sa osetljivom kožom, koje i najblaža mleka i losioni peckaju.

I za kraj, tu je K piling. Treći proizvod sa oznakom "made in Serbia" je zasluženo tu! Ovo je definitivno jedan od najboljih pilinga koje sam koristila i zaista nemam nikakvu želju da isprobam neke daleko (svetski) poznatije kada za veoma pristupačnu cenu dobijem isto! Draža mi je verzija sa cimetom, ali sam kutiju bacila, pa je zato ovaj drugi na slikama.

Recenzije proizvoda iz posta možete pročitati ovde:

Da li ste probale neki od mojih favorita i delimo li mišljenje?
Pozdrav :)

*Figura losa je iz Jysk-a*

2 comments:

  1. Volim Sofi sapune i K piling. Weleda mi je omiljeni brend. Kad budem opet naručivala sa iHerb-a naručiću i to za kosu. Odlični favoriti :)

    ReplyDelete