Pages

Tuesday, December 27, 2016

Favorites of the year 2016: part 2



Nastavljamo u prazničnom duhu, pa su tu i favoriti kada je nega lica u pitanju. Prosto, nisam mogla da smanjim broj preparativnih proizvoda koje sam volela, pa su zato pred vama dva posta. Nisam imala promašaje kada je nega lica u pitanju ove godine, a ovih 9 stvarčica se izdvojilo kao nešto čemu ću se sigurno iznova vraćati...




Za početak, tu je apsolutna kraljica maski za lice Glamglow. Žao mi je što sam bacila ambalažu bele jer bi i ona bila u favoritima, ali šta da se radi. Ovo je definitivno najbolja hirirajuća maska koju sam ikada probala i smatram da vredi svaku paru! Ja inače jako brzo trošim maske (150 ml mi traje oko 3 meseca) pa sam se brinula da ću i ovoj brzo videti dno. Međutim, to se ne dešava. Koristim je jednom nedeljno oko 6 meseci i imam za još dosta upotreba. Savršenstvo!

Sephora Bubble maska je bila pravo otkriće i pozitivno iznenađenje. Em što je neobična, em fantastično radi svoj posao. Mislim da je idealna za poklon, jer je zaista posebna. Nju definitivno planiram uvek da imam u kupatilu! Takođe, u duhu praznika je, jer kada mehurići počnu da se stvaraju izgldate kao pravi Deda Mraz, hihi.

Lancome dvofazno sredstvo je još jedan skuplji proizvod, ali isplati se juriti akcije jer je pre-dobro! Ja sam imala dva mini pakovanja od 30 ml i baaaš sam ih štedela, ali sam ipak uspela da steknem utiske i zaljubim se u potpunosti. Ako kupujete njihove maskare obavezno potražite setove u kojima dobijete gratis baš ovaj proizvod. Fantastično skida šminku, čak i onu najuporniju, a potrebno je veoma malo proizvoda.


Thayers tonik je jedini proizvod sa gomile kog nema u prodaji kod nas, ali verovatno već znate da se može nabaviti na iHerb-u. Samo ću reći da su ovi tonici s razlogom jedni od najpoznatijih i najhvaljenih u svetu. Ja nisam kod nas našla nijedan koji mi se toliko svideo, pa su oni i najčešći razlog mojih kupovina na ovom sajtu.

La Roche- Posay micelarnu vodu sam nebrojeno puta hvalila na blogu i mislim da je ona ubedljivo najbolja koju sam probala (a malo je onih koje nisam). Obavezno koristite 1+1 gratis akciju, jer za relativno nisku cenu dobijete odličan proizvod za skidanje šminke, čak i ako imate jako osetljivu kožu. 

Tu je i TePe četkica, koju sam tek nedavno otkrila, ali sam odmah znala da će završiti u ovom postu. Iako vidim već sad da će joj vek trajanja biti kraći nego što sam navikla, bez problema ću kupiti novu jer je ova Supreme četkica nešto najbolje što sam probala za svoje jako osetljive desni.


L'occitane krema sa ši puterom (lagana verzija) je bila ljubav na prvi pogled. Čim sam je probala u mini pakovanju, znala sam da moram nabaviti full size. Trenutno sam pri kraju i biće mi žao da se rastanemo. No, planiram definitivno opet da je kupim! Linija sa ši puterom mi je definitivno omiljena od L'occitane-a.

Caudalie serum i sorbet sam dobila na testiranje od uvoznika i moram priznati da sam imala velika očekivanja jer sam već znala da je u pitanju kvalitetan brend, koji sam i sama planirala da probam. No, oba proizvoda su uspela da premaše sva moja očekivanja! Blagi, nežni i delotvorni- apsolutno su prijali mom licu! Sledeće što testiram je Polyphenol linija protiv bora i jedva čekam nastavak moje Caudalie priče.

Recenzije spomenutih proizvoda možete pročitati ovde:

Da li ste probale neki od mojih favorita i delimo li mišljenje?
Pozdrav :)

*Figura anđela je iz Jysk-a*

2 comments:

  1. Imam vrlo osetljivu kozu pa bih mozda probala LRP micelarnu.. Inace, imam gel za umivanje ( za masnu i osetljivu kozu ) istog brenda, medjutim ocekivala sam vise, moram priznati. Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam ovom micelarnom bas bas odusevljena... cesto se dobija mini pakovanje uz druge proizvode pa mozes i tako da je isprobas :)

      Delete