Pages

Friday, December 30, 2016

Favorites of the year 2016: part 3



Tu je i poslednji post za ovu godinu, a u njemu ću vam predstaviti favorite kada je dekorativa u pitanju. Među ovih devet proizvoda ima onih koje sam koristila pri gotovo svakom šminkanju, a ima i onih za kojima posežem u specijalnim prikama. Iako sam se ove godine šminkala najmanje do sad zbog nedostatka vremena i vezanosti za kuću, ove stvarčice su mi bile jako drage i sa zadovoljstvom nastavljamo druženje u novogodišnjoj noći i 2017. godini!  




TheBalm Sexy Mama transparentni puder je bio ljubav na prvo korišćenje. Dopada mi se što matira, ali bez obzira na to, koža ne deluje veštački suva, već zadrži svežinu (koliko god da je protivrečno). Pre neki dan sam mu dotakla dno i po prvi put mi je bilo žao iako obožavam da trošim šminku i isprobavam nove proizvode. Ovo je definitivno jedan proizvoda kom ću se vratiti u budućnosti.

TheBalm ima i drugog predstavnika u ovoj gomili pa je jasno da mi je to omiljeni dekorativni brend i ne mogu da sakrijem uzbuđenje što nam je konačno dostupan u Srbiji. Čuveni Mary- Lou Manizer je s razlogom svetski popularan hajlajter i potpisujem da lepši i bolji ne postoji. Čak ni kod HE brendova nisam videla toliku lepotu, od ambalaže, preko nijanse, do ponašanja na licu. Bilo da volite hajlajt ili ne, ovo morate ga imati!

NYX ombre rumenilo nije najbolje koje imam ali je u poslednjih par meseci najčešće korišćeno. Jako mi je priraslo k srcu, pa se zato nalazi u ovom postu. Ova "mauve me" nijansa je jedna od najlepših u mojoj kolekciji definitivno! 



Bourjois CC krema je već dugo moj favorit pa ste mogle i pretpostaviti da će se naći u ovom postu, pošto je uvek hvalim. Ima fantastičnu pokrivnu moć, a veoma je lagana i ne oseća se na licu. Pri tome, imaju nijansu koja je za mene potpuno savršena. Zahvaljujući njoj sam se odvikla od pudera, jer za njim više nemam potrebu. Ubedljivo najbolja tonirana krema koju sam ikada probala!

Lancome Hypnose Drama je dugo bila na mojoj listi želja. Mišljenja oko toga vredi li ili ne su podeljena, kao i uvek kada su maskare u pitanju. Meni je bila odlična! Češljić je neobičnog oblika, pa je trebalo par korišćenja da prođe da se naviknem, ali je činjenica da mi nijedna maskara ranije nije činila trepavice toliko gustim i dugačkim istovremeno. Želim da probam i Grandiose u budućnosti!

Essence gel za obrve je prvi proizvod tog tipa koji sam probala i ostala sam oduševljena momentalno. U 99% slučajeva sam samo njega imala na obrvama. Kada nemam vremena za olovke, nanosim ga samostalno, a kada imam kao poslednji korak. Najjeftiniji proizvod sa gomile, ali nikako ne zaostaje kvalitetom!


Too Faced čokoladna paleta je relativno skoro kupljena, ali od oktobra koristim samo nju i mislim da je to sasvim dovoljno da bi se našla u favoritima. Uspela je da zameni Urban Decay Naked Basics 2 koja mi je ranije bila broj 1. Ne znam šta još da dodam sem da je apsolutno S-A-V-R-Š-E-N-A!

Essie je moj omiljeni brend kada su lakovi za nokte u pitanju, a nijansa koju vidite na slici mi nije najdraža od onih koje imam. Ipak, tu je, jer mi je lak "fifth avenue" vratio ljubav prema crvenim noktima, a i zbog toga što je ovo najbolji lak od svih u mojoj kolekciji- jednoslojac koji se suši za minut! 

I za kraj morala sam odabrati i jedan ruž, a i dalje mi je najdraži i najlepši od svih koje imam upravo MAC Flat Out Fabulous. Kad god želim šminkom da istaknem usne, opredeljujem se za njega, jer je ovo najposebnija boja koju sam ikada videla. Obožavam što traje dok ga ne skinem i ne moram da razmišljam da li se pomerio ili nestao sa usnama. Ima puno jeftinijih, a kvalitetnih karmina, ali je ovo toliko jedinstvena boja da mu opraštam sve.

Recenzije proizvoda sa slike pročitajte na sledećim linkovima:
theBalm Sexy Mama
theBalm Mary- Lou Manizer
NYX ombre rumenilo
Bourjois CC krema
Too Faced Chocolate Bar
MAC Flat Out Fabulous karmin

Da li ste probale nešto od ovoga i delimo li mišljenje?

ŽELIM VAM SVE NAJLEPŠE U NOVOJ 2017. GODINI :)

*Deda Mraz ukras je iz Jysk-a*

3 comments:

  1. Fina družina :) Mery lou obožavam, što kažeš i od skupljih brendova on je lepši <3 Meni je Mac ruby woo na listi ali i ovaj tvoj je divan. Kaži mi da li je bourjois CC krema pogodna za suvu kožu, pošto si napisala neke karakteristike koje tražim samo još da odgovara za suvu kožu :) Pozdrav!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam sigurna da bi bila odgovareajuca za suvu kozu, dok je za normalnu i mesovitu savrsena :)

      Delete
    2. Nista moram onda da nadjem neku odgovarajucu! Hvala puno na odgovoru :)

      Delete