Pages

Wednesday, December 7, 2016

Mustela vitamin barrier cream



Kako smo baš malopre potrošile ovu kremu, reših da napišem recenziju dok su utisci još uvek sveži. Isprobale smo dosta različitih mazalica za područje pelena, između ostalih i ovu, Mustela. Iako su nam u principu sve odgovarale, ipak postoje neke koje su mi draže i na koje planiram da se s vremena na vreme vratim. Ovu kremu sam kupila u Srbotrade apoteci po ceni od 930 dinara za 125 ml. Kako se pokazala u poređenju sa do sada potrošenim, pročitajte u nastavku...




Odmah ću reći da ne dozvolite da vas cena zavara! Iako možda deluje skupo, u pitanju je jako dobar brend, a ono što je najbitnije jeste da nam je ona trajala ubedljivo najduže od svih. Potrebna je veeeeoma mala količina jer je krema jača, ali se jako dobro razmazuje. Iz tog razloga sam bukvalno zaboravila kada smo je načele. U odnosu na prethodno korišćenu Uriage ova na prvi pogled deluje manje vodeno i više podseća na Sudokrem po gustini, mada nije toliko gusta. Plašila sam se kako će se pokazati, sada kada je beba počela sa nemlečnom ishranom, jer je ipak drugačija situacija nego dok je samo sisala. Desilo se jednom ili dva puta da je koža malo crvena, ali se to crvenilo povlačilo već do narednog presvlačenja. Ni jedne sekunde nije bilo traga ojedu!


Sastav možete videti na slici iznad.
Iako proizvođač na kutiji navodi da je potrebno naneti deblji sloj, ja to nisam radila i ispostavilo se da tanak sloj pruža sasvim dovoljnu zaštitu. Krema, kao što na pakovanju navode, sprečava promene na koži, odmah umiruje i dugotrajno opravlja zahvaljujući ulju suncokreta. Ovo je definitivno jedan od proizvoda kom ćemo se vratiti u budućnosti!

Koju vi kremu koristite za negu pelenske regije kod svoje bebe trenutno?
Pozdrav :)

P.S. Na fejsbuk stranici je u toku nagradna igra u kojoj možete osvojiti ColourPop sjaj za usne!

1 comment:

  1. This is amazing , content of this blog is great.Your blog has cleared my doubt about barrier cream.We also provide this type of product visite our site for our product.

    dry rough skin

    ReplyDelete