Pages

Monday, July 17, 2017

Schwarzkopf Gliss ultimate repair



Ponovo je tu post na temu nege kose, ali to sam vam bila i najavila. Ovu masku sam kupila sasvim neplanirano pre par meseci u DM-u jer je bila veeeoma snižena i plaćena je oko 250 dinara. Za taj novac nisam mogla da je ne kupim, posebno ako uzmem u obzir da mi je balzam u spreju iz iste linije godinama već omiljeni. U pakovanju se nalazi 200 ml proizvoda, a rok upotrebe je 12 meseci od otvaranja. 
Da li mi se i koliko dopala, pročitajte u nastavku posta...




Proizvođač je naziva dubinskim tertmanom za suvu i oštećenu kosu i obećava regeneraciju kao i 95% više otpornosti i sjaja. Preporuka je da se koristi 2-3 puta nedeljno, a na kosi treba da stoji najmanje 1 minut. Iskreno, taj "1 minut" je presudio, pored niske cene, naravno. Zaista gledam da svedem svoje sređivanje na minimum, jer mi obaveze oko bebe ne dozvoljavaju da uzalud trošim vreme. Naravno, ne držim je bukvalno minut na kosi, ali ne ni duže od 10 minuta. Takođe, ne koristim je par puta nedeljno već jednom nedeljno, tj. svako drugo pranje. Po sastavu bih rekla da je ovo proteinska, ili bar kombinovana maska (neka me neko ispravi ako se bolje razume), a kako jednom nedeljno koristim Hello Hair hidrantni tretman, ovo se odlično uklopilo u tu rutinu. Srednje je gustine i ima najsavršeniji miris na svetu (ako ste koristili prskalicu, onda vam je poznat). Taj miris se ne zadrži predugo, ali je zaista uživanje dok sušite kosu. Ja sam je nanosila isključivo na krajeve i to ne u velikoj količini (iako ne volim da štedim) jer sam se plašila da ne izmastim kosu. No, to se nijednom nije desilo.


Sastav možete videti iznad.
Dakle, meni je ova maska odlična. Kosa mi bude nahranjena, meka i deluje mi da su krajevi zaista manje suvi (pošto čekam povratak iz Italije, kako bih se šišala). Definitivno mogu da vidim razliku na kosi "pre i posle" korišćenja ove maske. Dlaka deluje zaglađeno, pa čak i kad ne ispravljam kosu presom, mogu da izađem iz kuće bez repa, što ranije nije bio slučaj. Mislim da ću nakon nje ispobati još neke Gliss maske (bar iz onih linija kod kojih su mi balzami u spreju bili super).

Koju masku za kosu vi koristite ovog leta?
Pozdrav :)

No comments:

Post a Comment