Pages

Wednesday, March 28, 2018

Maybelline Superstay matte ink



Ova dva karmina sam kupila još u novembru, čim su se pojavili, ali prolete vreme i nikako da napišem svoje utiske. Još jedan razlog zbog kog ste se načekale na recenziju jeste što ja već dva meseca pokušavam da ulovim još jednu nijansu, ali ona je apsolutno svuda rasprodata. No, mislim da su ova dva sasvim dovoljna da sa vama podelim svoje mišljenje! Redovna cena im je 900 dinara, ali je Maybelline šminka često na sniženju do 35% u drogerijama.




Dolaze u mat minimalističkom, prelepom pakovanju od 5 ml. Boja ambalaže odgovara boji samog karmina u potpunosti (bar kada su ove dve nijanse u pitanju). Aplikator je interesantnog oblika i pritiskom na usne, iz srednjeg dela kao da "iscuri" proizvod. Srednje su gustine, pa mi je potrebno dva puta da umočim "četkicu" u bočicu kako bih imala dovoljno ruža za obe usne. Mirišu predivno, na vanilu i kolače! Ja sam ih kupila u Valjevu, čim su stigli, pa sam igrom slučaja po prvi put u životu tester probala na usnama, jer je bio nenačet. Otišla sam po crveni, ciljano, ali sam najsvetliji probala na usnama. Kada sam došla kući, oduševila sam se kako mi stoji boja, za koju bih bila ubeđena da mi je previše bleda i vratim se i po taj. Pošto nisam bila svojoj kući, nisam imala dvofazno sredstvo za uklanjanje šminke, ni na koji drugi način nisam uspela da ga uklonim da pojedinih delova usana, tako da je preživeo noć. Tada sam znala da imam jako dobre karmine, koji su vredni svoje cene. Crveni sam nosila na jednu svadbu krajem novembra i apsolutno nijednom nisam morala da ga popravljam, što je za ruž jake boje, zaista odlično!


Dakle, tu su samo svočevi na ruci, jer zbog deteta nisam imala vremena da ih slikam i na usnama. Svakako, mislim da je, posebno za svetliji, zaista individualno kako će vam stajati, dok je drugi klasična crvena sa plavim podtonom. Kad tad ću kupiti i 15 lover, jer je ipak to nijansa koju ja najviše volim. Mislim da su ovo fantastični karmini, prvi koji su uspeli da me oduševe nakon Colourpop-a. Nadam se da će nam stići i nude kolekcija, koja deluje nestvarno! Iako su veoma dugotrajni i na usnama stoje dok ih same ne skinete, treba im vremena da postanu potpuno mat. Da, na usnama imam lepljiv osećaj, ali meni lično on ne smeta. Više mi smeta kad se neki ruževi prebrzo osuše, pa imam utisak da će mi usne pući od suvoće. Mislim da je ovo super opcija za one koji vole 100% mat izgled, iako će on to postati nakon sat vremena, recimo, ali bez težine na usnama.

Da li ste probale neki Matte Ink ruž i kako se vama dopada?
Pozdrav :)

2 comments:

  1. Fino! Valjalo bi probati ali je cena malo jaca.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na akciji su oko 600 din sto je prosek za tecne ruzeve :)

      Delete