Pages

Saturday, September 22, 2018

Caudalie: The des Vignes



Pre dva meseca sam imala priliku da prisustvujem predstavljanju noviteta iz The des Vignes kolekcije. Ja sam zimus već kupila nekoliko proizvoda sa istim mirisom, a letos sam dobila i suvo ulje za telo i kosu. U pitanju su note belog mošusa, nerolija i đumbira, prožete cvetom pomorandže i jasminom. Kao neko ko nije ljubitelj cvetnih mirisa, u ovaj sam se bez obzira na to "zaljubila" na prvo njuškanje jer je istovremeno ženstven i osvežavajuć. Ovog puta ću vam preneti svoje utiske o četiri proizvoda: gelu za tuširanje, losionu za telo, mirisnoj vodici i suvom ulju...




Ovaj praznični set sam naručila sa sajta Look fantastic, a pošto je dosta kasnio meni je novac čak bio vraćen, tako da sam ga dobila gratis. U ovom "krekeru" koji je koštao oko 10 evra su se našli mini pakovanja tuširalice i losiona (po 30 ml) i mirisne vodice (10 ml). Kao što u uvodu rekoh, miris mi se odmah dopao, a inače sam poprilično komplikovana po tom pitanju. Ovo sam poručila na slepo i nisam pogrešila. Ova mala pakovanja su odličan izbor za vikend putovanja, a meni je čak ostalo za još jedno, na koje se nadam da ću otići pre porođaja. Gel za tuširanje miriše bukvalno kao parfem i miris se jaaako dugo zadrži na koži, a ako još dodate nešto preko poput losiona ili ulja mirisaćete satima i vi i odeća u kojoj ste. Losion je dosta blaži nego što sam očekivala, ali je super opcija za leto ili za sve vas koji volite vodene, a ne masne teksture. Mirisna vodica je predivna i meni ovo mini pakovanje jako dugo traje, jer je koristim samo u specijalnim prilikama. Trajnošću sam prilično zadovoljna!


Kruna ove linije je definitivno suvo ulje za telo i kosu. Ovo je jedan od onih proizvoda koje vam je žao da trošite, a opet celi biste uronili u njega! Ne koristim ga svako veče, da bi mi duže trajalo, već par puta nedeljno, ali mi posteljina miriše kao da ga na nju prskam. Muž me je čak jednom prilikom pitao šta sam to namazala jer miriše skupo, a on retko kad obrati pažnju na mirise. Raspršivač je odličan, ulje se lako razmazuje i ekstremno brzo upija, a miris osvaja. Koža mi bude izuzetno nežna i nema pojave perutanja, kom sam sklona nakon letovanja, a ne stižem da je negujem svaki dan. Na kosu sam takođe probala da ga nanosim nekoliko puta i ništa ne zaostaje za uljima koja su isključivo za to namenjena, ali kako imam OGX ulje, ovo ću radije trošiti za telo. 

Dakle, cela ova linija me je oduševila! Iskreno, mislim da niko ne bi za ovaj miris rekao da nije lep, koliko god da nam se ukusi po tom pitanju razlikuju. Po mom mišljenju savršen je za bilo koje godišnje doba ili priliku! Ako treba nešto da izdvojim da prvo probate to bi bilo ulje, a potom i gel za tuširanje, koji može da zameni toaletne vode u specijalnim prilikama. Ustalom, same znate šta najviše volite- parfeme, gelove, losione ili ulja, pa je najbolje da se prema tome upravite, jer će vam se sigurno svideti šta god da odlučite da probate!

Koji su vaši omiljeni Caudalie mirisi?
Pozdrav :)

No comments:

Post a Comment