Pages

Wednesday, January 2, 2019

Makeup Revolution: Life on a dance floor VIP palette



Ne mogu ni da se setim kada sam napravila slike za ovaj post- ima sigurno mesec- dva, ali kako se u međuvremenu izdešavalo svašta, o ovoj paleti vam pišem tek sada. Kupljena je u Alexandar cosmetics-u, tačnije preko njihovog sajta. Cena joj je oko 1500 dinara. Jako dugo sam se troumila koju da uzmem, ali je na kraju prelomilo što je ova najnosivija svakodnevno. Nisam probala na očima baš svaku senku iz palete, jer ima dosta sličnih, ali prvi utisci su tu!




Kao što možete videti, u ovoj paleti preovlađuju neutralne boje i dosta onih koje jako podsećaju jedna na drugu. No, pošto je paleta povoljna, nisam to smatrala manom. Ove bazne senke se inače dosta brže troše pa nije na odmet imati par sličnih. Cela paleta pomao vuče na roze, ali ne preterano. Ukoliko imate Naked 3, ova vam neće biti potrebna. Ja imam "dupe" baš od Makeup Revolution-a, Iconic 3, a glavna razlika je što u ovoj ima dosta više mat svetlih nijansi. Pakovanje je, kao što vidite, jako lepo, a veliko ogledalo unutar poklopca zaista olakšava šminkanje.


Tu su uglavnom hladni tonovi, mada ima izuzetaka. Smatram da je ova paleta savršen izbor za sve vas koje ne volite previše da eksperimentišete sa bojama i tražite nešto "pristojno" što bi moglo svakodnevno da se koristi za posao ili fakultet. Većina ovih "nude" nijansi samo učini oči odmornijim i zakamuflira venice, ako ih imate na kapcima. Opet, tu su i nešto tamnije nijanse, pa svoj izgled lako možete pretvoriti u večernji sa malo prepravki. Takođe, mislim da je odličan izbor za poklon, jer su ovo nijanse koje su apsolutno nosive i mislim da bi svaka žena ovu paletu koristila bez obzira na to da li ima samo par komada ili je kolekcionar.

Svočevi prva dva reda (počev od zgloba)

Svočevi druga dva reda (počev od zgloba)

Svi svočevi su naneti bez baze, iz jednog puta. Pojedine svetle senke se slabije vide, jer su jako slične mom tenu, ne zbog loše pigmentacije. Naprotiv, mislim da je pigmentacija odlična, posebno ako uzmem u obzir da su u pitanju "nude" mat senke. Ostalim senkama, koje nisu mat, pigmentaciju lako možete pojačati ako naprskate MAC Fix+ ili neki drugi sprej za setovanje na četkicu pre nanošenja senke. Kao što rekoh, deluje da ima bespotrebno puno sličnih nijansi ali meni to ne smeta jer uvek izaberem neku drugu kombinaciju, pa će mi paleta potrajati koliko god često da je budem koristila, a mislim da će mi biti jedna od omiljenih kad počnem da radim.

Da li volite neutralne ili palete senki sa upadljivim bojama?
Pozdrav :)

No comments:

Post a Comment