Pages

Tuesday, October 29, 2019

Mixed feelings #1



Dugo nisam uvela novu rubriku na blogu, pa sam, praveći spisak narednih recenzija, shvatila da postoje proizvodi koje koristim dovoljno dugo, a i dalje nisam potpuno sigurna u kojoj meri mi odgovaraju. Zbog toga, rešila sam da od sada pa nadalje, ipak dobiju svoje mini recenzije, u okviru postova iz serije "Mixed feelings", koju započinjem već danas. Najpre vam pišem svoje utiske o tri proizvoda sa slike iznad- za telo, lice i kosu.




Avon "Skin so soft" pena za tuširanje je proizvod koji trenutno koristim u tu svrhu, koji defintivno ima svoje prednosti, ali i mane. Orašast, topao, zimski miris mu je (po mom ukusu) prednost, kao i činjenica da ne isušuje kožu. Ali, ono što mi se nikako ne dopada jeste što je ova pena dosta "siromašna", nimalo gusta, pa više podseća na pene za pranje lica, nego tela. Zbog toga je potrebno puuuno puta istisnuti proizvod i koristiti veliku količinu pri svakom tuširanju. Potrošila sam više od pola bočice za manje od nedelju dana, što nikako ne čini ovaj proizvod isplativim.


It's skin brend, a posebno ovi "šareni" serumi su napravili pravi "bum" kad su se pojavili na tržištu. Naravno, i ja sam bila hipnotisana, pa sam morala probati. Odlučila sam se za ovaj, jer je bio najhvaljeniji i često rasprodat. Koristim ga preko mesec dana, kao deo noćne nege i ne primećujem nikakve rezultate. Srećom, nije mi napravio nikakvu štetu na licu (poput njihove kreme sa hijaluronskom kiselinom) pa ću ga zato potrošiti do kraja. Ali, ako želite učinkovit proizvod sa vitaminom C, ovaj preskočite. Bolje dodajte još malo novca i probajte Eucerinov, koji je neuporedivo bolji.


Phyto proizvode sam relativno skoro počela da koristim i sa tri koja sam ranije probala sam bila jako zadovoljna. Zato sam se i odlučila za kupovinu ovog šampona za oštećenu kosu (iako moja trenutno nije). On zaista da efekat zaglađene kose, a uz Keune dvofaznu prskalicu, čak i kada je samo osušim fenom ona bude prava, kao da je isfenirana. Međutim, loša strana je što mi masti kosu, i to meni koja apsolutno nemam taj problem. Čini mi se da je malo masniji za moju kosu, pa je iz tog razloga oteža. Planiram da ga koristim u posebnim prilikama kad mi treba ekefat potpuno ispravljene kose, iako ću morati već sutradan ponovo da je perem.

Imate li vi podeljena mišljenja o nekim proizvodima i kojim?
Pozdrav :)

No comments:

Post a Comment