Pages

Saturday, December 20, 2014

iHerb haul #2



Ipak je vredelo nadati se! Stigao je i drugi (tj. prvi paket) sa iHerb-a. Iako je prošlo skoro dva meseca od porudžbine, imala sam trunku nade da će možda ipak doći. I to se desilo! Morala sam da platim carini PDV, ali bih radije dodala 500 dinara nego da paket od 20 evra bude izgubljen. U njemu je bilo i Elf šminke ali kako su u pitanju pokloni, nisam želela da ih slikam. Ovo je deo paketa koji sam kupila za sebe, pa će o tim proizvodima i biti reči. 




Prvi proizvod iz paketa je Madre Labs tonik. Iako sam želela prvo da isprobam Thayers tonike, privuklo me je što je ovaj bio veoma snižen, pa ce Thayers drugi put završiti u mojoj korpi. Za cenu od 3.98 $ dobije se 355 ml proizvoda što je odlično. Kada su otvarali paket, carnici su mu polomili poklopac, koji se sada odvoji kada se otvori, ali i dalje se čuje "klik" pri zatvaranju, pa nije strašno. Na vrhu je bila zaštitna folija, a spolja najlon, tako da ne morate brinuti da će se prosuti. Jedino što može da vam se desi je da carinik ne pazi pri otvaranju paketa. Bez mirisa je. Ne bih dužila više, već ću vam pisati kada ga testiram.



Sledeći na redu je prirodni dezodorans i ovo je prvi koji ću isprobati u životu. Želela sam da uzmem neki koji je dobro ocenjen na sajtu i ovaj je bio jedan od popularijih. On je takođe imao zaštitu spolja kako se ne bi prosuo. Izgleda kao obična vodica i bez mirisa je. Ovo je definitivno proizvod koji najviše želim da probam, jer ako se pokaže kao dobar, ne vraćam se običnim dezodoransima. Cena je bila 2.47 $ za 118 ml proizvoda. Očekujte recenziju uskoro!


Zatim je tu sapunčić od jasmina koji sam uzela jer želim da napravim mali predah od tečnih sapuna za ruke. Cena mu je stvarno bila smešna, 0.9 $. Bilo je više mirisa, a ja sam se operedelila za ovaj jer volim jasmin i nisam pogrešila jer odlično miriše. Pakovanje je teško 75 g. Sastav nisam uspela da slikam, jer se nalazi na ovoj beloj papirnoj tračici koja je izlepljena i počinje da se cepa ako pokušam da odlepim nalepnice, tako da o tome drugom prilikom, kada vam budem detaljnije pisala o njemu. Tada ću potražiti sastav na internetu pa ću vam napisati. 



Naravno, ja ne bih bila ja kada ne bih uzela balzame za usne. Sierra Bees su veoma povoljni, a jako popularni na iHerb-u. Cena za jedan je samo 0.76 $. Uzela sam ukuse kakaa, peperminta i nara. Nisam još probala nijedan, čekaće svoj red jer imam previše načetih mazalica za usne. Slogan im je: "Bee good to your lips!" Jako slatko!
Otkriću vam jednu tajnu, hehe. Jedan ce se naći kao iznenađenje u GIVEAWAY paketiću :)


Pošto sam veeeliki ljubitelj čajeva ova narudžbina nije mogla proći bez toga. Inače, imam jednu u priremi koja će se sadržati samo od čajeva jer imaju ogroman izbor veoma neobičnih ukusa, a kako sam isprobala sve koji postoje na našem tržištu, čekam da smanjim broj kutija na ispod 5 komada, pa cu naručiti te nove. Ovo je crni čaj sa ukusom vanile i karamele, koji ja obožavam da pijem ujutru, pošto kafu ne konzumiram. Uz koju kap mleka, ne sumnjam da će biti preukusan. Cena ove kutije od 20 filter kesica je 2.4 $.



I za kraj, tu je opet proizvood iz sekcije "Trials" koji je na veelikom sniženju. Mogli ste primetiti da sam i prošli put izabrala ovu masku tj. "rukavice", a ovog puta su tu "čarapice". Nadam se da će i ona biti dobra koliko i prošla maska kojom sam ostala potpuno oduševljena. Biće isprobana koliko večeras, pa o njoj u narednom "Empties" postu. Cena je samo 0.5 $.

Da napomenem, da su navedene cene sa više različitih kupona i popusta pa da vas ne začudi ako naiđete na više. U svakom slučaju pre nego što poručite bilo šta, potražite kupone jer Amerikanci imaju baš puno sajtova gde se oni mogu naći. Dosta njih neće raditi, ali budite uporne jer se lepo može uštedeti. Samo ukucajte u google: iHerb coupon code. Kako mi je ovo bila prva porudžbina imala sam i kupon za -5 $. Srećno u potrazi!

Da li biste i same probale neki od ovih proizvoda i kako vam se čini moj izbor?
Pozdrav :)

P.S. Ne zaboravite da je u toku GIVEAWAY!

8 comments:

  1. Super kupnja! Moji proizvodi još nisu stigli?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izgleda da je guzva oko praznika pa da zato sve kasni ;)

      Delete
  2. Koliko zanimljvih stvari :)! Nista od ovog nisam probala, ali sam vidjela ove tonike (ili su Thayers ipak bili ne sjecam se) u jednom postu prije pa su me jako privukli...carinici su bas zli kad tako otvaraju nase paketiće :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thayers moram probati ;)
      Carinici su najgora banda a najvise se iznerviram kad u posti ne znaju da mi kazu ni za sta tacno dajem pare ://

      Delete
  3. Kako funkcionise ovo sa kuponima, koliko maksimalno moze da se iskoristi? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mozes jedan, s tim sto ti oni sami na sajtu daju dodatni popust. Ali postoje kuponi na kojima imas npr. free delivery + 10% off + free samples :) Samo treba pronaci odgovarajuci koji je i dalje aktivan :)

      Delete
    2. Uf cekaj da ukapiram.. Kad budem pregledala sajt i odlucila sta cu da uzmem javicu ti se na fejsu da mi pomognes, ako nije problem :)

      Delete