Pages

Sunday, May 14, 2017

Maybelline Baby Skin primer



Baby Skin me je privlačio još dosta pre nego što se pojavio na policama u našim drogerijama. Da li zbog lepog pakovanja ili zbog dosta pozitivnih recenzija stranih blogerki i jutjuberki, ne znam... Zbog toga sam ga kupila čim sam ga ugledala, što nije bilo lako, jer je na početku često bio rasprodat. Iako je bio dosta hvaljen, nisam očekivala čuda. Prajmer ne koristim svakodnevno jer nemam naviku, ali polako ulazi u stalnu postavku, jer zaista vidim razliku sa i bez njega.
Moj utiske o čuvenom Baby Skin-u pročitajte u nastavku...





Pakovanje nije veliko, ali to je uobičajeno za ovaj tip proizvoda. Sadrži 22 g, što je sasvim u redu, jer se koristi jako mala količina. Providne je boje i sam prajmer je silikonski. Možda bi za mene još bolja bila druga opcija (instant fatigue blur) zbog crvenila, koje mi je veći problem od proširenih pora ili mašćenja, ali odlučila sam se za ovaj, klasični. Dovoljna je trunčica za celo lice i zaista vidim kako fino zagladi kožu i puder dosta lepše "legne" na lice. Takođe sam primetila da mi šminka duže izdrži sa njim na licu, mada to svakako nije neka preterana trajnost. Za specijalne prilike, kada imam jaču šminku koja treba da traje ceo dan, koristim Sephora prajmer. No, za svakodnevne prilike, ovaj mi deluje super. Ja, kao što sam na početku rekla, nemam baš naviku da stavljam bazu pri svakom šminkanju ali se trudim, posebno sada kada npr. vikendom jako rano krećem u Suboticu, jer mi je dooosta lakše da ravnomerno nanesem BB ili CC kremu ako imam Baby Skin na licu.

Znam da ima i puno negativnih recenzija, ali kao neko sa normalnom do mešovitom kožom, mogu da kažem da sam sasvim zadovoljna jer nisam imala prevelika očekivanja. U ovom cenovnom rangu mislim da je prilično dobar, ali naravno da postoje daleko bolji prajmeri.

Koji prajmer vi trenutno koristite?
Pozdrav :)

2 comments:

  1. Bez prajmera ne mogu da zivim i ne znam kako se nikako nisam dokop;ala ovog mlisana..i ja imam kombinovanu kozu, veujem da bi mi dogovrao za neke dnevne varijante :)

    ReplyDelete