Pages

Tuesday, April 10, 2018

Sofi Hamamelis face cream



Jedva sam dočekala da sa vama podelim utiske o ovoj kremici! Ali, prosto bilo mi je glupo da pišem recenziju sa ispod mesec dana korišćenja, jer kremama za lice dajem uglavnom i duže da se pokažu na delu. Kada je ova krema u pitanju, prvi utisak je identičan utisku koji imam i danas. Poručila sam je preko Sofi online prodavnice (klik), a koliko vidim i trenutno je snižena na oko 700 dinara, kao kada sam je ja kupila pre par meseci. 
U nastavku pročitajte detaljnije o njoj!




Ova krema je namenjena svima nama sa mešovitom i masnijom kožom, a može se koristiti i kao dnevna i kao noćna. 
"Odabrani sastojci- ši puter, jojobino ulje, ulje semenki grožđa i kaprilno/ kaprinski trigliceridi omekšavaju kožu, bez stvaranja masnog filma. Glicerin hidrira kožu. Destilat hamamelisa sužava pore i smanjuje količinu sebuma na površini kože."
Ne sadrži mineralna ulja, sintetičke mirise, boje i parabene.
Ja sam jako volela Thayers tonike sa hamamelisom i od ranije znam da on jako prija mojoj koži. Zato nije bilo dvoumljenja kada se ova kremica pojavila u ponudi, a i nakon što sam videla da ju je pohvalila Jelena sa bloga Moj neseser, kojoj apsolutno već godinama verujem. Ja sam već od prvog korišćenja bila potpuno oduševljena. Koristila sam je kao dnevnu kremu u 90% slučajeva, dok sam je na par mini putovanja koristila i noću, kako bih smanjila količinu stvari u neseseru. Za sve kojima je koža (ili samo T zona) sklona mašćenju, ovo je savršena krema! Upije se neverovatno brzo, na koži ostavi neki nemastan "film", ali tako da ona bude nežna ceo dan. Kao podloga za šminku je fenomenalna, baš zbog tog "zaštitnog sloja" za koji puder (bar moj) odlično prijanja. Koristim je od kako je počelo toplije vreme, a nisam imala primedbe ni kada nam se zima nakratko vratila pre par nedelja. I u tim uslovima, ova krema je odlično štitila moje lice, čak i suve delove na obrazima.


Sastav možete videti na slici iznad.
Dakle, ovo je moja topla preporuka za naredne toplije dane za sve sa normalnom, mešovitom i masnom kožom. Ukoliko, pak, imate suvu kožu možete probati njihovu kremu sa bademom, za koju nimalo ne sumnjam da je odlična! Jako se radujem što Sofi kozmetika polako proširuje svoj asortiman, jer je sve što sam do sada probala bilo jednom rečju- predivno!

Koju kremu za lice vi trenutno volite?
Pozdrav :)

2 comments:

  1. Danima je merkam u online shop-u i nikako da se odlučim da li da je uzmem jer imam toliko drugih krema za isprobavanje :D

    Mislim da ću je sad posle ove recenzije uzeti. Mislila sam da mi možda neće biti dovoljno hidratantna, ali vidim da to neće biti slučaj. Dopada mi se što ostavlja nemastan film na licu, ne volim kad namažem kremu na licu, a ona se upije i nestane.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I kod mene je dugo cekala svoj red, ali sam pametno postupila sto sam je ostavila za toplije dane! Odlicna je krema, neces se pokajati ako je uzmes :) Da nemam blog sigurno bih odmah ponovila kupovinu, dok ovako nastavljam sa testiranjem drugih, ali cu je kad- tad ponovo imati!

      Delete