Pages

Sunday, November 30, 2014

Empties #4



Sakupila sam još praznih bočica pa je tu još jedan post o potrošenim proizvodima, četvrti po redu. Ovde možete videti čak četiri proizvoda iz Božićnog tag-a, tako da vam je jasno da će biti još zamena 7. decembra. Pošto sam o nekima već pisala ostaviću vam linkove do tih postova, a u ovom ću podeliti utiske o onima koji su bili preskočeni sa recenzijama.


O ovim proizvodima sam već izbacivala postove, pa ih možete naći na linkovima ispod.
Revlon rumenilo (na slici vidite da je malo ostalo, ali jako je teško pokupiti četkom i kako mi to oduzima previše vremena odlučila sam da ga bacim jer znam da ću uvek posegnuti za nekim drugim, koje je puno)

Utisci se nisu promenili ni za jedan od ovih proizvoda. Veoma sam bila zadovoljna svakim od njih i ponovila bih kupovinu definitivno.


Ziaja krema za tuširanje od čokolade je bila deo Božićnog tag-a i potrošena je. Priznaću, dečko je pomagao, ali zameniću je proizvodom koji samo ja koristim da bi bilo pošteno. Krema je ređa (nego npr. Le Petit Marseillais), umereno peni, pa je potrebno za nijansu više proizvoda nego kod gušćih kupki. Miriše predivno na čokoladu, međutim taj miris se ne zadržava na koži, već samo u kupatilu. Moju kožu nije isušivala, mada intenzivno koristim putere za telo zimi pa ne znam kako bi bilo da nije tako. Probala bih još neku, verovatno onu od argana.

Balea labelo je takođe iz Božićnog tag-a i za njega sam već naglasila da će sigurno biti potrošeno. Meni je ovaj balzam za usne odgovarao. Nije bio ništa specijalno, ali je radio svoj posao kako treba. Pri tome, zaista divno miriše, što je meni kod proizvoda ovog tipa jako bitno. Malo je voskast, pa osećate zaštitni film na usnama, ali to takođe u ovo doba godine smatram prednošću. Kada mi usne baš ispucaju na scenu uvek stupa Eucerin Acute Lip Balm, tako da ne znam kakav bi ovaj balzam bio u tom slučaju, ali za svakodnevnu jesenju negu je bio dobar.

Sto se tiče acetona, na slici možeti videti onaj koji najšešće koristim i najviše volim. To je najobičniji Lilijev uljani aceton kome sam već dugo verna i svaki put kada moram da kupim neki drugi, pokajem se. Meni ovaj aceton najmanje isušuje zanoktice, lako se dozira i veoma dobro uklanja lak. 

I za kraj tu su dva laka za nokte, jedan iz Essence, a drugi iz Maybelline Colorama kolekcije. Oba su mint boje, koja je meni ubedljivo najdraža boja, tako da sam oba jako volela i često koristila. Essence je u boji "146 that's what i mint" (i to mi je najomiljeniji lak svih vremena, pa sam nabavila zalihe kada su rekli da ga povlače), a Colorama je u nijansi 214. Razliku u boji bi bilo nemoguće uhvatiti na slici pa ću vam samo reći da Colorama više vuče na zelenu, a Essence na plavu boju. 

Da li ste koristile neki od ovih proizvoda i kakvi su vaši utisci?
Pozdrav :)

P.S. Jos danas možete učestvovati u GIVEAWAY-u i osvojiti Eucerin testere u VEEELIKOJ količini. Pobednice proglašavam sutra pre podne.


4 comments:

  1. GLISS regenerator u spreju je meni VELIKO RAZOCARENJE. Bacen novac.... Imam ostecene krajeve i ubedljivo je za to najbolji Syoss , mala zuta bocica u spreju sa nekih 10 faktora koja se nanosi na mokru kosu. Kada naprskam to, mogu lako da ocesljam kosu, kako mokru, tako i suvu, kosa prelepo mirise i primecuje se da bolje izgleda. Ovaj GLISS-ov je nula za njega. Apsolutno nista ne radi od onoga sto su naveli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja Gliss kupujem godinama i to bas ovaj i puno mi pomaze... Sad sam uzela neki drugi da probam kakav je ;) Steta sto ti ne odgovara...

      Delete
  2. P.S. ZIAJA arganovo ulje, mleko za telo je FANTASTICNO. Imaju jako dobre proizvode koji su bolji od Niveinih za telo, ali su potcenjeni i ne reklamiraju se dovoljno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, a i cesto su na akciji sto je veliki plus :) Probala sam kremu za lice i za ruke i super su!

      Delete