Pages

Saturday, March 21, 2015

Empties #10



Primetila sam da mi "New in" i "Empties" postovi veoma često idu u "paketu" i da se međusobno prate. To je dobro, jer znači da ipak trošim pored toga što gomilam, mada je i dalje broj proizvoda u "New in" postovima daleko veći nego u ovakvim. No dobro, pokušavam da se kontrolišem koliko mogu. Nakupilo se nekoliko stvari, o nekima sam vam već pisala, a o drugima ću sada po prvi put. Šta mislim o proizvodima sa slike, pročitajte u nastavku teksta...


Proizvodi o kojima je bilo reči



O svemu sa slike iznad sam već pisala, tako da neću da dužim. Moje mišljenje se nije promenilo i zaista sam uživala koristeći ih. Kao što ste mogli videti novo Weleda ulje je već stiglo, tako da ako bih morala da izaberem omiljenu stvar od ovih, to bi definitivno bilo ulje za kosu. 
Ostaviću vam linkove na kojima se možete podsetiti mojih utisaka:
(veoma retko ponovim istu kremu za ruke, tako da je ovo dokaz koliko mi se ova svidela za zimu)

Tračice za mitisere


Tračice za uklanjanje mitisera su nešto što praktikujem jednom nedeljno. Nanosim ih samo na predeo nosa jer jedino tu i imam mitisere. Do sada sam probala Balea, Nivea kao i ove sa iHerb-a. Iako Balea tračica nema u ovom postu, napraviću vam poređenje sve tri vrste.

Balea tračice su bile proizvod koji nekad deluje, nekad ne. Kupovala sam ih dok se nisu pojavile Niveine, jer smatram svaki mitiser napolju uspehom, iako se dešavalo da ni jedan ne bude izvađen. Međutim, kada sam ih koristila nakon glinene maske koja probudi mitisere, rezultati su bili bolji. Nisu loše, ali mi nisu ni najbolje. U pakovanju se dobije 5 tračica, čini mi se i sve su istog oblika koji je najpogodniji za nos. Sastav možete videti na slici ispod.


Nivea su mi omiljene tračice i od kad su se one pojavile ne vraćam se na Baleu. Čak i kada ne stavljam glinenu masku dosta mitisera bude napolju, dok je sa maskom taj broj zaista iznenađujuć. Cena im je slična kao i Baleinim, a i da su skuplje, njih bih kupovala. Meni odlično rade posao i nemam nameru da ih menjam. U pakovanju se dobiju tri tračice za nos i dva para trouglića koji su pogodni za bradu i deo čela (iznad nosa). Kako mitisere imam samo na nosu, ja i te trouglaste stavim na nos, tako što ih okrenem u drugi položaj. Sastav možete videti na slici ispod.


iHerb tračice sam uzela zbog smešne cene od 0.5$. U pakovanju se dobiju tri komada istog oblika, pogodnog za nos. Prvu je iskoristio dečko i u njegovom slučaju su radile posao, dok u mom nisu. Apsolutno nijedan mitiser nije bio napolju čak ni posle maske! Šteta, ali nije mi žao jer su smešno koštale, pa bar znam da sledeći put probam nešto drugo za 0.5$. Sastav možete videti na slici ispod.


Puder Maybelline Affinitone (24 Golden Beige)



Ovo je puder kom sam verna već godinama. Nemam problema na licu tako da mi teži puderi nisu potrebni, nemam ni masno lice, pa mi ne trebaju ni oni matirajući, već želim puder koji daje svežinu licu bez preteranog sjaja i to je upravo ono što meni ovaj puder pruža. Za noćne izlaske stavim preko matirajući puder u kamenu da bih dobila drugačiji efekat i ništa više mi ne treba. Koliko je dobar sam tek potvrdila kada sam kupila Real Techniques Expert Face Brush jer kada je njom nanet, on još lepše izgleda. Kao što rekoh, lice mi nije masno, pa nemam problem da puder sklizne sa njega, već zaista stoji uvek dovoljno dugo da ne primećujem nikakve promene u toku vremena. U poslednjih pola godine sam čak prestala da redovno koristim puder i zamenile su ga CC kreme koje mom licu na svakodnevnoj bazi daleko više prijaju. Nova tuba je kupljena jer nemam živaca da isprobavam nove pudere i tražim odgovarajuće nijanse, već ću ga koristiti dokle god mi bude odgovarao.

Eucerin intimna kupka



Ovo je ubedljivo najbolja intimna kupka koju sam u životu probala. Ranije sam najčešće koristila Carefree kupku sa aloe verom, a povremeno sam probala i neke iz Avon-a i Oriflame-a. Međutim, u ovu sam se zaljubila. Nisam kupila novo pakovanje, jer sam (ne znam ni sama zašto) uzela Sebamed da testiram, pa ako mi i ona bude odgovarala kupovaću ih na smenu, tj. kada naiđem na promociju. Platila sam je samo 350 dinara kada je bilo sniženje od 37% u Srbotrade apoteci i ta cena je zaista smešna za kvalitet koji dobijete. Generalno, mislim da je jako bitno koristiti kupke za intimnu negu, tako da ukoliko razmišljate koju da uzmete, ovu vam toplo preporučujem. Čim steknem dovoljno utisaka o Sebamed kupki pisaću recenziju u kojoj ću ih i uporediti. Za sada mi je ova broj 1!

Da li ste probale neki od ovih proizvoda i delimo li mišljenje?
Pozdrav :) 

6 comments:

  1. Probala sam i Balea i Nivea tračice i slažem se da su Niveine neuporedivo bolje mada ih retko kupujem jer više mitesera izvadim sama jednostavnim stiskanjem :D Nedavno sam kupila Eucerinov gel za intimno pranje pošto ga svi hvale i ne mogu reći da mi je loš, ali isto tako nije baš ni da shvatam zašto ga druge žene toliko vole :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vadim ja mitisere i sama ali se uvek plasim da ne stisnem jako jer mi ostane crvenilo danima... Eucerin mi je odlican jer je blag, prijatnog i neupadljivog mirisa i lepo peni, a meni retko koji intimni gel prija duze od par kupanja jer mi je koza izuzetno osetljiva :/

      Delete
  2. Ja sam Niveine trakice probala letos u Nemackoj i odusevila sam se! Mislim da nijedna home made maska koju sam isprobala nije posao odradila toliko uspesno :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Definitivno su najbolje koje imamo u ponudi :) Mada volela bih da je veci izbor, valjda ce nam se uskoro pojaviti bar Essence-ove ;)

      Delete
  3. Ljubav za Niveine trakice ♥ :D
    Afiniton puder sam koristila u srednjoj, ali mi je oksidirao, ostalo nisam probala, ali bih mogla da uzmem neku Bioten kremicu za ruke... kad potošim zalihe. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niveine trake izgleda svima odgovaraju :)
      Ja se nadam da ce mi ovaj puder odgovarati jos dugo jer mrzim taj proces nalazenja idealnog pudera. Bioten kreme su odlicne, mada je ova crvena dosta masna pa bih je preporucila za zimu ali imaju jos dosta vrsta u ponudi. Ja sam kupila i onu od badema i jogurta ali u moru drugih nikako da je probam ;)

      Delete