Pages

Wednesday, February 18, 2015

Ziaja cocoa butter face cream



Danas vam pišem o kremi za lice koju koristim oko mesec dana. U pitanju je Ziaja krema sa kakaom koja je druga krema za lice ovog brenda koju koristim. O prvoj, sa kozjim mlekom, ste mogli čitati ovde. Nisam sigurna koja joj je cena, jer sam je kupila u Mađarskoj, ali bi trebalo da je oko 600 dinara. Ja sam svoju kupila na sniženju za oko 3 evra. Kao što verovatno znate, i ovde su Ziaja proizvodi neretko na akcijama pa se mogu kupiti po veoma povoljnim cenama. Bočica sadrži 50 ml kreme.




Prvo što ćete primetiti kod ove kreme je zasigurno njen miris. Veoma je prijatan i mami da se pojede, jer imate osećaj kao da mažete čokoladu na lice. Ali, nije u pitanju nikakav jak miris koji bi bilo kome smetao, već naprotiv, veoma je blag, a opet upečatljiv. Sama krema je malo gušća od prethodne koju sam koristila, pa je smatram idealnom za ove hladne zimske dane. Pošto je masnija, više vremena joj treba da se upije. Naravno, taj problem nećete imati ako koristite veoma malu količinu, koja će se lepo razmazati i brže upiti. Ja volim da stavim više i onda pustim da je lice polako upija u toku celog prepodneva (kada imam vremena za to i ne moram da izađem iz kuće). Piše da je namenjena normalnoj i suvoj koži i delimično se slažem. Ja bih je preporučila onima sa suvom i delimično dehidriranom kožom, dok onima sa normalnom, možda ipak treba manje masna krema. Moja koža je normalna do mešovita u većem delu godine, ali zimi obrazi znaju da mi budu jako suvi, tako da je ova krema spas.


Na slici iznad možete videti i sastav. Meni ova krema veoma odgovara i nastavljam da je sa zadovoljstvom koristim u ovih hladnim danima. Ne moram da brinem za svoje obraze kada izađem napolje. Kao što rekoh, posebno bih je preporučila osobama sa suvom kožom, a i svim ljubiteljima čokolade, jer će se zaljubiti u ovu Ziaja kremu.

Koji su vaši omiljeni Ziaja proizvodi i volite li mirise ukusnih poslastica u kozmetičkim proizvodima?
Pozdrav :)

6 comments:

  1. Nisam koristila ovu kremu, od Ziaje imam samo vazelin, jos uvijek istrazujem njihove proivode, gledam sta bi odgovaralo meni da prvo probam :) I ne volim bas te mirise u kremama za lice, vise volim kad imaju neki blag svjez miris, te slatkaste mirise vise volim u losionima za tijelo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam do sad probala kreme za lice, ruke i tusiralice i sa svim proizvodima sam zadovoljna :)

      Delete
  2. mnogo mi se svidja tvoj blogggg, citam postove sat vremena vec :)))

    ReplyDelete
  3. Volim Ziaju, ali nema puno recenzija o ovim kremicama. Često su na akciji, pa budu 2 po ceni jedne. Ova definitivno nije za moj tip kože, ali bih probala onu drugu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Druga je definitivno manje masna! Ja taman sad ovu trosim preko zime, pa na prolece prelazim na neke laganije :)

      Delete