Pages

Wednesday, May 13, 2015

Empties #13



Opet se nakupila kesica sa praznim bočicama pa je red za mini recenzije ovih proizvoda sa slike. O nekima sam već pisala posebne postove, a ovom prilikom ću vam reći da li se moje mišljenje o nekom od ovih proizvoda promenilo ili ne. Ako vas zanimaju moji konačni utisci o ovim stvarčicama, nastavite da čitate...



Proizvodi za lice


O Freeman peel off maski od krastavca sam ranije pisala- klik. Moje mišljenje se nije promenilo. I dalje mislim da je ovo odlična peel off maska za osveženje lica i uklanjanje mrtvih ćelija kože. Volela bih da je za nijansu manje gusta jer bi se dosta lakše nanosila, a i duže bi trajala. No, svakako, jako sam zadovoljna i planiram da probam i druge Freeman peel off maske, poput one od nara.

Planet Spa Amazonian Treasures maska je takođe bila predmet posebnog posta (klik). Njom nisam bila zadovoljna i to se nije promenilo do kraja tube. Ovo je prva Planet Spa maska koja me je razočarala i nadam se da će ostati tako. Trenutno testiram njihovu hidrirajuću masku od maslinovog ulja, pa uskoro očekujte recenziju.

Bioten tonik sam davno kupila, ali kada je ostalo manje od pola bočice odnela sam ga kod roditelja da imam kada budem tamo preko vikenda, kako ne bih morala da vučem svu kozmetiku sa sobom. Post o Biotenu ste mogli čitati na samom početku, a možete se podsetiti ovde. Kako mi se nije posebno svideo lepljiv osećaj nakon ovog tonika, ne verujem da ću ga ponovo kupiti.

Eucerin Aquaporin krema je jedan od favorita meseca aprila i rado bih je preporučila svima sa normalnom i mešovitom kožom. Njoj ću se sigurno vraćati u budućnosti, a mojih detaljnih utisaka se možete prisetiti klikom na link.

Essence korektor za podočnjake je takođe bio daleko od mene pa se zato sporo trošio. Za dane kada mi podočnjaci nisu pre-strašni (a tih dana je baš malo) on može da posluži tako što posvetli deo ispod očiju. Za veće prekrivanje definitivno nije. Loša ambalaža i problemi sa doziranjem su dodatni minus. Njega sam takođe spominjala na blogu ranije (klik).

Proizvodi za telo, kosu i nokte


Gliss regeneratore u spreju, kao sto sam već više puta rekla, kupujem godinama i to isključivo verzije sa keratinom: ovaj zlatni, crni i žuti. Veoma mi olakšavaju rasčešljavanje i daju jako prijatan miris kosi. Za sve ostalo tu su pakovanja, maske i ulja, tako da ja od ovih sprejeva nemam prevelika očekivanja. Imam kupljena tri nova kada je u Liliju bila akcija 2+1 gratis, tako da nastavljam da uživam u Gliss-u.

Morač anticelulit ulje je još jedan proizvod kojim sam bila zadovoljna. Već sam pisala da vam nijedan proizvod neće pomoći u borbi protiv celulita ako ne počnete zdravo da se hranite i ne uvedete fizičku aktivnost. Ali, ako se odlučite za kompletnu promenu životnog stila, anticelulit ulja vam mogu i te kako pomoći. Ja ih koristim redovno od novembra i celulit mi je potpuno nestao (ali znate da sam uvela rigorozne promene na polju ishrane). Ovim uljem sam bila zadovoljna i možda nekad ponovim kupovinu, ali za sad ima još nekoliko proizvođača koje želim da isprobam.

I love... puter od maline i kupine mi nije bio baš najdraži tokom zime, jer volim mlečne mirise za taj period godine, ali došlo je proleće pa sam odlučila prvo njega da potrošim. Za razliku od putera od vanile o kom sam pisala u prethodnom "Empties" postu, ovo je više sufle nego puter. Miriše identično kao sladoled od šumskog voća, a nega koju pruža je osrednja. Ukoliko ga nađete na akciji, a volite taj miris, kupite ga slobodno jer je dobar za toplije vreme, kada koži nije neophodna prevelika hidratacija. U suprotnom, možete ga slobodno zaobići.

Avon piling za stopala od makadamije mi se jako dopao. Miris je fenomenalan, jedan od najboljih ikada! Verujem da ću zbog njega sigurno ponoviti kupovinu. Piling zrnca su dovoljno jaka da osetite da nešto "rade", a kako je sam piling kremast, ne isušuje kožu. Topla preporuka!

Flormar mat lak u nijansi M12 je lak kojim sam bila veoma zadovoljna i zimi sam ga često nosila. U pitanju je teget boja koja se postiže nakon jednog sloja, što je uvek plus. Kako je u pitanju mat lak suši se u roku od pola minuta, tako da vam Flormar lakove iz mat kolekcije preporučujem iz sveg srca. Ponoviću kupovinu pred sledeću zimu, pošto leti slabo nosim tamnije boje na svojim noktima.

Da li ste probali nešto od ovoga i delite li moje mišljenje?
Pozdrav :)

4 comments:

  1. Divne stvari si trošila neke sam probala a neke baš želim :). Gliss je uvek dobar izbor što se mene tiče, Bioten do sada mi je sve odgovaralo a probala sam svašta :)

    ReplyDelete
  2. Dosta si stvarčica potrošila :) dijelimo ljubav prema mirisu Avon pilinga za stopala, kupila sma čitavu liniju samo zbog mirisa i obnavljat ću kupovine sve dok mi se ne smuči :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja imam cak i kupku koja mi je potpuno nepotrebna ali miris je toliko divan da mi nije zao sto sam kupila :)

      Delete