Pages

Friday, July 31, 2015

Snail extract exfoliating soap



Danas vam pišem o još jednom proizvodu koji je testiran na letovanju, a to je sapun za lice i telo sa ekstraktom sluzi puža. Da, ne zvuči najprimamljivije, ali nakon što sam se odvažila da probam kremu, sapun mi nije teško pao, hehe. Šalu na stranu, u jednom od prethodnih postova na blogu (klik) sam pisala koliko je puževa sluz dobra za našu kožu, tako da mi je bilo jako drago kada sam od Kozmetike Teatar dobila na testiranje i sapun iz iste linije. Trenutno je snižen na 250 dinara, pa možete da iskoristite akciju i probate jedan jako zanimljiv i učinkovit proizvod.




Kao što rekoh u uvodu, u pitanju je sapun od puževe sluzi sa prirodnim semenom kafe, koje radi piling. Proizvođač kaže da je on idealno rešenje za održavanje higijene i zdravog izgleda kože, da hidrira, omekšava i tonira kožu, dok čisti nečistoće i mrtve ćelije sa lica. Nakon korišćenja koža treba da ostane meka, zdrava i blistava.

Što se mog iskustva tiče, veoma je pozitivno. Ukoliko volite jače pilinge za lice, ovo je proizvod za vas. Seme kafe je prilično grubo i zaista imate osećaj je lice potpuno očišćeno nakon njegovog korišćenja. Ostavlja dobro poznati osećaj škriputave kože, a da je pri tom ne isušuje. Nije idealno rešenje za letovanje, priznajem, jer je koža nakon izlaganja suncu dosta osetljiva, ali ja sam taj problem rešila tako što sam ga ujutru koritila na jedan, a uveče, nakon sunčanja, na drugi način. Naime, ujutru bih direktno na lice prislanjala sapun jer mi grublji piling nije smetao, dok sam u večernjim časovima, nakon plaže, sapun prvo protrljala u rukama, a potom prala lice.


Kako u sebi ima seme kafe, počela sam da ga koristim i kao piling za područja koja su uglavnom skolna pojavi celulita, pa ga u poslednje vreme testiram na telu, odnosno na butinama. U tom slučaju je potrebno dosta više vremena da bi se rezultati videli. Međutim, kako ja trenutno nemam taj problem, koristim ga kao prevenciju i jako mi prija. Moja, prilično osetljiva koža tela, nije negativno reagovala, tako da je to zeleno svetlo da nastavim sa anticelulit tretmanom.

Dakle, ukoliko volite jače pilinge i ukoliko ste ljubitelj multifunkcionalnih proizvoda, ovaj sapun je definitivno proizvod za vas!

Da li ste probali neki kozmetički proizvod sa ekstraktom puževe sluzi?
Pozdrav :)

4 comments:

  1. Victoria Beauty Bugarski proizvodjac. Ja sam nedavno kupila njihove tecne kristele za kosu. Nije im losa kozmetika

    ReplyDelete
  2. Ja sam probala samo ovaj sapun i tetster kreme, i pozitivno sam iznenadjena kvalitetom :)

    ReplyDelete
  3. Probala sam uzorke ove kreme , mogla bih probati sapun :)

    ReplyDelete