Pages

Wednesday, September 2, 2015

Makeup Revolution Haul



Konačno je došao na red da vam pišem o paketu koji mi je stigao pre oko dve nedelje. Jako dugo sam zelela MUR proizvode jer kao što znamo, mnogi su rađeni po uzoru na neke višestruko skuplje, dok kvalitet ne zaostaje previše. Ja sam svoju kupovinu obavila na zvaničnom Makeup Revolution sajtu. Dostava je bila 7 evra, ali kako su cene proizvoda više nego prihvatljive, shvatila sam da će mi se isplatiti. PDV nisam morala da platim kao ni do sada, kada paket stiže iz Engleske. Moje utiske o proizvodima sa slike, pročitajte u nastavku posta...



Iconic 3


Naked 3 mi je jako dugo bila na listi želja, ali nisam bila spremna da izdvojim 50 evra (doduše nije mi bio problem da dam 30ak evra za Naked Basic, hehe). Ova paleta se smatra za odličan "dupe" za gorepomenutu Urban Decay paletu. Cena je bila nešto ispod 6 evra. Ja sam kvalitetom prezadovoljna i rado bih probala još neku. Same senke su jako pigmentovane, sem svetlijih mat nijansi, što je i uobičajeno. Jako su meke i lake za rad, a ne rasipaju se previše. Izbor boja je fenomenalan za sve koji vole rozikaste nude nijanse. Koristila sam je nekoliko puta do sada i veoma mi se dopada, čak i kada ne koristim bazu. Na slikama svočeva takođe nema baze ispod.


Dolazi u crnom plastičnom pakovanju, koje nije ništa naročito kvalitetno, ali senke i te kako jesu, tako da mi je drago da su se više posvetili njima nego pakovanju. Bila je smeštena u pucketavu kesu, tako da je zaštićena tokom transporta. Samo tri senke su potpuno mat, dok su ostale sedefaste i metalik. Ja još uvek nemam favorite i trudim se da svaki put koristim neku drugu kombinaciju boja. Ispod možete videti sastav proizvoda.


Blushing Hearts: peachy keen


Ovo je verovatno proizvod kom sam se najviše radovala. Iako sam razmišljala čak da kupim Too Faced rumenilo, kada sam videla da MUR pravi sličan proizvod, nije bilo dileme šta će se naći u korpi. U pitanju je trostruko pečeno rumenilo, u kom su sve tri nijanse breskvaste. Sva rumenila koja imam su u roze nijansama, tako da je ovo bila lepa promena. Moše da posluži i kao hajlajt bez problema. Mada, ja sam ga gotovo uvek nanosila na obraze. Prilično je pigmentovano, tako da je sasvim dovoljno nežno "pomilovati" površinu četkom kako bi ste postgili lep, prirodan efekat. Pakovanje je od črstog kartona (po uzoru na Too Faced, theBalm i Benefit) i u njemu dobijete 10 g proizvoda za oko 7 evra. Trajnošću sam takođe veoma zadovoljna, jer mi se ne pomera sa obraza čak ni po ovim vrućinama, a testirala sam ga lepo iako se pod tim uslovima inače uopšte i ne šminkam. Sastav možete videti ispod, kao i svočeve svih nijansi posebno i zajedno.



Lip Geek: happy girl


Nisam rekla da mi je prvi paket bio izgubljen, nakon čega sam se žalila, pare su mi vraćene pa sam poručila ovaj. Nikakvih problema nije bilo, jako su bili ljubazni, dobila sam izvinjenje i pare u roku od 48h. U toj prvoj porudžbini je bio drugi karmin, koji je "dupe" za MAC Candy Yum Yum, ali prilikom ove kupovine, nije ga bilo na stanju pa sam se odlučila da za promenu uzmem neki kremaste završnice. Izbor je pao na ovaj pod nazivom "happy girl".


Samo pakovanje svojim oblikom i podseća na MAC ali je malo veće, pa ne staje u držač za karmine koji imam (iz Alexandra). Prilično je zadovoljavajućeg kvaliteta, iako pa prvo korišćenje deluje krhko. Boja je pravi kameleon, što ćete videti ispod na svočevima na usnama. Veeeeoma zavisi od osvetljenja, odnosno od toga da li je sunčano ili oblačno. Samim tim on može biti skoro pa neon pink, ali i potpuno prirodne rozikaste boje. Uverite se po slikama.


Trajnošću sam više nego zadovoljna s obzirom da je u pitanju kremasti ruž. Izdržao je cigaretu, somersby i parče pice pre neko veče, tako da od mene ima jako pozitivnu ocenu. Ne isušuje usne ni najmanje i jako je prijatan, a i lak za nanošenje. Popravka takođe nije problem i to sam radila čak bez ogledala. Rado ću isprobati još nijansi prilikom neke naredne kupovine. Cena mu je nešto ispod 3 evra. Sastav možete videti ispod.


Da li ste probali neki MUR proizvod i delite li moje oduševljenje?
Pozdrav :)

13 comments:

  1. Divno , draga! Ruž posebno, sad sam skapirala da već sat vremena vršljam po njihovom sajtu i dođe mi da svuda kliknem "ad to cart".

    ReplyDelete
    Replies
    1. E, i ja isto tako. I ono sto treba i ono sto mi ne treba bih kupila... a gotovo uvek imaju neke super akcije... milina :)

      Delete
  2. Koliko si cekala na dostavu, i odakle si?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne secam se tacno ali mislim da sam cekala oko 2 nedelje max. Beograd :)

      Delete
    2. Ne secam se tacno ali mislim da sam cekala oko 2 nedelje max. Beograd :)

      Delete
  3. Jesi narucivala sa sajta https://www.tambeauty.com/ ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da da. To je taj sajt. Samo je tada bio makeuprevolution.com ;)

      Delete
    2. e hvala ti :)
      samo me jos zanima, da li su naplacivali carinu pored postarine ? :D

      Delete
    3. Meni nikad nije naplacen pdv na paket iz Engleske, pa ni tad za ovo. A carinu naplacuju ako je vrednost preko 50 evra (ili 70, nisam sigurna da li je podignuta granica) :)

      Delete