Pages

Sunday, January 31, 2016

Aura highlighter



Danas vam pišem o proizvodu koji imam i redovno koristim već preko godinu dana, čini mi se. U pitanju je Aura hajlajter i to klasično, starije pakovanje, u kamenu. Dolazi u jednostavnoj ambalaži, prepoznatljivoj za Aura proizvode. U njoj se nalazi 5 g proizvoda, što je u slučaju hajlajtera, kao što znate, praktično nepotrošivo, posebno ako ga, poput mene, ne koristite svakodnevno. Moj primerak je u nijansi "Golden Spice", ali znam da postoji još jedna verzija, koja je rozikasta, za razliku od ovog koji vuče na zlatno. Cena je oko 400 dinara.




Kao i kod drugih, značajno skupljih, ima rasipanja proizvoda, pa treba biti pažljiviji, ali meni to ne smeta. Iako ga jako dugo koristim, ne vidi mu se dno, mada su tragovi korišćenja i te kako tu. Pretežno ga nanosim za potrebe večernje šminke, jer mislim da je za mene bledu ipak prejak u toku dana. No, može se dozirati i nadograđivati, tako da ukoliko imate vremena da ga pažljivo nanesete, može biti i sastavni deo dnevne šminke. Pošto ja danju volim mirnije boje na svojim jagodicama trenutno u tu svrhu koristim Benefitov "Watt's up!", dok ovaj preferiram za noć. Boja ume da deluje dosta intenzivno, ali na koži izgleda veoma lepo, posebno leti, kada je sam i ten nešto tamniji. 


Sastav i svoč možete videti iznad.
Nemojte da vas svoč uplaši, jer je prstom jako lako pokupiti veliku količinu proizvoda. Četkicom to deluje dosta umerenije, ali je naravno, morate otresti pre stavljanja hajlajtera na lice. Sviđa mi se što nema krupnih "šljokica" u sebi već samo taj sjajni, zlatno- bronzani gliter. Meni je on jako drag i zbog toga što je prvi hajlajter koji sam ikada kupila, ali i dalje ne planiram da ga menjam, jer sam veoma zadovoljna. Na listi želja je naravno i Marry Lou, jer sam sa tri theBalm-ova proizvoda koja imam prezadovoljna, pa će i on kad tad biti moj. Do tada, tu je ovaj koji ispunjava sve moje kriterijume, posebno ako se osvrnem na veoma povoljnu cenu.

Da li ste probale Aura hajlajtere i kako vam se čine?
Pozdrav :)

2 comments:

  1. Mene nije oduševio :( Volela bih da je bolja tekstura, jako mi je praškast i ne blenda se najsjajnije. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste praskast ali koliko sam shvatila rasipa se MAC S&G :/ Meni se dobro blenda sa RT setting brush ;)

      Delete