Pages

Monday, January 25, 2016

Avon Nutra Effects daily cream



Iako ste o ovoj kremi verovatno već puno čitale, nije na odmet još jedan post kao potvrda da se radi o jednom veoma dobrom proizvodu. Nisam nikada ranije koristila kremu za lice iz Avon-a i u početku sam bila skeptična, ali kako nisam naišla ni na jednu jedinu negativnu recenziju, odlučila sam da joj dam šansu. To je definitivno bila jako dobra odluka, pa sam za manje od 500 dinara došla do fenomenalne kreme za lice. Koristim je preko mesec dana, pa vam u ovom postu prenosim svoje iskrene utiske...




Odmah na početku moram da kažem da je ova krema za lice nadmašila sva moja očekivanja i definitivno spada u sam vrh onih koje sam do sada isprobala. Pre nje sam koristila Vichy Aqualia Thermal koja je dobra za moju normalnu do mešovitu kožu, ali sa dolaskom zime i jako hladnog vremena postala mi je preslaba. Meni koža zimi postaje normalna do suva, tako da joj treba masnija krema nego u ostatku godine. Ove zime sam uživala koristeći Nutra Effects kremu sa semenkama čie koja je antioksidans. Dodatni plus je i zaštitni faktor spf 15 koji je bitan tokom zime koliko i tokom leta. Dolazi u staklenoj ambalaži (što jako volim) u kojoj se nalazi čak 50 ml proizvoda. Iako je predviđena za suvu kožu (postoji i verzija za mešovitu do masnu kožu- gel krema) nije premasna i jako se brzo upije. Od svih "zimskih" krema koje sam do sada koristila ona mi je najdraža baš zbog brzine upijanja. Kada je ujutru nanesem štiti mi lice do uveče bez obzira na to koliko vremena provedem napolju na vetru i minusu. Miris joj je veoma, blag, prijatan i gotovo neprimetan.


Sastav možete videti na slici iznad.
Ova krema definitivno pruža odličnu hidrataciju, a planiram i da probam drugu verziju na proleće/ leto kada mi koža postane mešovita, jer verujem da je i ona podjednako dobra. Mislim da za ovaj novac ne možete pronaći bolju kremu, ja bar do sad nisam, a razne sam probala. Koristila sam je jednom dnevno tokom proteklih mesec dana i ostalo je još puuuuuno proizvoda, tako da će potrajati do proleća sigurno!

Da li ste probale kreme iz Nutra Effects linije?
Pozdrav :)

6 comments:

  1. super post :) nisam probala ovu kremicu ali mi se dopadadaju kreme za hidrataciju jer preko zime mi se koža nekako isusi :)

    ReplyDelete
  2. I ja sam koristila ovu i super je bila, bas se isplati kupiti je jer odlicno hidrira kozu :)

    ReplyDelete
  3. Cula sam sve najlepse o ovoj kremici :) Nisam je narucila samo iz razloga jer koristim neke druge, ali verujem da cu vec pri sledecoj kupovini :)

    ReplyDelete