Pages

Tuesday, January 19, 2016

Sephora nail polishes



Pošto dugo nisam pisala o lakovima za nokte, red je da se to i ispravi. Ovog puta vam predstavljam tri laka za nokte koje možete naći u Sephora prodavnicama, gde je trenutno i sniženje u toku. Ja sam prvi sa slike kupila pre desetak dana za samo 70 dinara, a druga dva su od prošle godine, kada im je cena na sniženju bila 130 dinara. Na slici su nijanse: Tiramisu, Secret boudoir, Catch me. Kako su se pokazali i kako izgledaju na noktima pogledajte ispod...




Dolaze u mini pakovanjima od po 5 ml što je dosta manje u odnosu na standardnu militražu lakova za nokte. No, kao takvi, odlični su za svaki neseser i za putovanja. Četkica im je pljosnata i laka za rad. Ono što meni jedino smeta jeste poklopac koji mi je jako teško da držim u ruci s obzirom na malu veličinu i neobičan, pljosnat oblik (posebno kada levom lakiram desnu ruku). Što se tiče broja slojeva, on varira u zavisnosti od nijanse, ali ja sam za potrebe ovog posta svaki nanosila u tri sloja srednje gustine. Veoma brzo su se osušili, što mi je bilo iznenađenje, jer stara dva jako dugo nisam koristila i zaboravila sam kakvi su što se toga tiče. Nisam nanosila nikakvu bazu, a ni nadlak kako bih što bolje procenila kakva će im trajnost biti. Inače, uvek koristim i jedno i drugo, tako da su karakteristike laka još bolje.

Catch me, Secret boudoir, Tiramisu

Nijanse su jako lepe i odgovaraju u potpunosti boji u bočici, ali moram priznati da mi se najsvetlija, bež, najmanje sviđa, samo zato što sam trenutno previše bleda pa mi ne ide uz ten. Sa druge dve sam oduševljena, posebno sa novom, braon, koju ne skidam sa noktiju. Sephora lakovi bez nadlaka na mojim noktma traju tri dana, dok već nakon toga počinjem da primećujem tragove povlačenja na krajevima noktiju. Smatram da je to jako dobra trajnost, posebno što sa dobrim nadlakom poput Seche Vite traju dok sami ne odlučite da ih skinete. Za ovaj novac se definitivno isplate i ispunjavaju sva moja očekivanja od laka za nokte. Ali, ako pogledamo regularnu cenu od oko 500 dinara (čini mi se) smatram da se ne isplate, jer za tu cenu ima drugih podjednako dobrih (a i boljih) i količinski tri put isplativijih lakova.

Da li ste probali Sephora lakove ili neki drugi proizvod koji je trenutno snižen?
Pozdrav :)

2 comments: