Pages

Saturday, January 23, 2016

Velnea body scrub



Iako je na redu bio post o kremi za lice koju trenutno koristim, odlučila sam da podelim sa vama jedan veoma povoljan proizvod kojim sam jako zadovljna. U pitanju je Velnea piling krema za tuširanje, koja se može kupiti u Liliju po ceni od oko 200-250 dinara, čini mi se. Ukoliko volite blage, mlečne pilinge, obavezno pročitajte post do kraja...




"Sam piling sadrži zrnca izdrobljenog jezgra kajsije i pirinča koji nežno odstranjuju nečistoće i mrtve ćelije vraćajući koži blistavost i mekoću."
U pakovanju se nalazi 200 ml proizvoda, što će vam potrajati ukoliko ga, kao ja, ne koristite svakodnevno. No i to možete bez problema raditi jer je u pitanju kremast, nežni piling, a ne klasični, jači, kakve ja ineče koristim. Međutim, pošto se poslednjih par meseci borim za izuzetno suvom kožom (kao što sam već nekoliko puta rekla) nisu mi odgovarali jaki pilinzi kakve uvek kupujem. Ovaj je idealan i za osobe sa najsuvljom kožom jer ne ni na koji način neće dodatno isušiti. Planirala sam da ga koristim svaki dan, ali kako nisam imala energije, prilično dugo se zadržao u kupatilu. Na slici možete videti da nema previše piling čestica, kao i da deluje poput losiona za telo, pre nego kao tuširalica. Miris mu je veoma, veoma prijatan i blag, tako da sam ubeđena da nikome ne bi smetao.


Sastav možete videti na slici iznad.
Ovaj piling bih preporučila svakome ko ima suvu i osetljivu kožu, zbog blagog dejstva i mirisa. Definitivno vredi više od svoje cene i drago mi je što sam ga kupila, jer inače Velnea proizvode i ne gledam u drogerijama. Presudio je natpis "bamboo + almond milk" i ovog puta nisam pogrešila.

Da li ste probale ovaj ili neki drugi negujući, kremasti piling za telo?
Pozdrav :)

6 comments:

  1. Estar piling sam probala i odlican je. Nisam znala da Velnea ima ovaj proizvod u ponudi, a pritom nije skup :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam ga slucajno spazila :) Estar ide na listu zelja!

      Delete
  2. I ja glasam samo za Estar, zavisna sam od njihovih proizvoda, mada i Bioten piling mi je vau :). Inače Velnea i ja nikako nismo u ljubavi, probala sam svašta nešto što sam dobila ili kupila, i osim tufera ništa mi nije odgovaralo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja eto Velneu uopste ne kupujem a ovaj piling mi je super! Estar cu sigurno kupiti u bufucnosti ;)

      Delete
  3. I ja imam isti piling i jako mi je dobar a pritom mu je cena povoljna. Meni je velnea balea nekako slican brend manje vise slicnog kvaliteta sa manjim razlikama sto je individualno. Cak sam koristila i njihovu velnea kremu za masnu kozu i odgovarala mi je iako cesto citam da ljudi velneu izbegavaju a baleu vise kupuju. MissD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je licno Balea dosta privlacnija zbog ambalaze i daleko vece ponude ;)

      Delete