Pages

Thursday, June 23, 2016

Byphasse cleansing gel



Nakon skoro dva meseca, ponovo sam tu. Polako se uhodavamo sa bebom, pa sam odlučila da je vreme da se vratim i blogu. Neću pisati često koliko sam ranije, ali se nadam da ćete moći da očekujete do dva posta nedeljno. Naravno, nemam ni vremena da koristim onoliko kozmetike koliko ranije, ali pisaću i o proizvodima koje sam trošila pred kraj trudnoće, kada takođe nisam bila u stanju da redovno pišem. Prva u nizu recenzija koje vas čekaju jeste upravo ova za Byphasse gel za umivanje. Ovo je brend koji se relativno skoro pojavio kod nas, a ja sam kupila tri proizvoda za početak- vlažne maramice za lice, gel za umivanje i tonik. Moje utiske o gelu pročitajte u nastavku...




Iako su mi pene najdraži proizvod za umivanje, s vremena na vreme vratim se klasici- gelu. O ovom sam pročitala dosta pohvala, tako da sam se lako odlučila za njega. Dolazi u prilično izdašnom pakovanju od 200 ml u vidu tube, što je dosta praktično, jer se gel lako može do kraja iskoristiti. Svetlo- plave je boje, jako je gust, a miris mu je neutralan (po mom mišljenju, pomalo i medicinski). Namenjen je svim tipovima kože, ali bih ga ja najpre preporučila onima sa normalnom i mešovitom. Moja koža je takva i veoma mi prija. Odlično čisti lice, a ni najmanje ga ne isuši. Nisam se skoro uopste šminkala u poslednjih mesec dana, pa ne znam kako uklanja šminku, mada ja u tu svrhu uvek koristim micelarnu vodu. Potrebna je jako mala količina za celo lice, pa će vam ova tuba sigurno fino potrajati. Sadrži vitamin E i hamamelis koji umiruje kožu, a koji mi inače prija u umivalicama i tonicima.


Sastav možete videti na slici iznad.
Sve u svemu, ovo je jedan odličan proizvod koji je ispunio sva moja očekivanja. Cena od oko 350- 400 dinara je definitivno niska za ono što nudi. Ukoliko imate kožu sličnu mojoj obavezno ga probajte, mada tokom leta mislim da bi prijao i ostalim tipovima jer dosta osvežava. Čeka me testiranje i Byphasse tonika sa ružinom vodicom, pa ću vam u budućnosti preneti utiske i o njemu.

Da li ste probali neki Byphasse proizvod?
Pozdrav :)

9 comments:

  1. Bas si ga lepo predstavila.
    Nisam probala jos uvek nijedan proizvod, s'obzirom da su dosta hvaljeni uskoro verovatno hocu :)

    ReplyDelete
  2. Jako mi se dopadaju proizvodi, imala sam sreće prošle god da dobijem od drage Martine dear skin mleko za telo i kremu za ruke i ostala oduševjena, a sada koristim kremu i piling za noge i tonik za lice super su mi a imam i gelić na čekanju :).

    ReplyDelete
  3. Gde se ovo proizvodi,tj.u kojoj drzavi?

    ReplyDelete
  4. Bas bih volela da isporbam ovaj proizvod, deluje jako zanimljivo :)

    ReplyDelete
  5. Masnokožac ovdje 🙋 hh. Definitivno ću morati pogledati taj Gel. Odlična recenzija. Nadam se da ti se svidio tonik jer je meni odličan :)

    ReplyDelete