Pages

Thursday, August 18, 2016

Angel Therapy serum



Iako sam planirala da danas pišem o novitetima, dva proizvoda mi još uvek nisu stigla pa je umesto toga tu post o jednom proizvodu za kosu. U pitanju je treći proizvod brenda Angel Therapy iz Novog Sada koji ću testirati. Nisam nikada ranije koristila tzv. serume za kosu, već isključivo ulja. Mada, da ne stoji u nazivu reč serum, ja bih ga zvala uljem. Njegova cena je 850 dinara i dolazi u staklenom pakovanju sa pipetom od 30 ml. Moje utiske pročitajte u nastavku posta...




Na prvi pogled deluje da je jako dobro što je u samoj bočici pipeta radi lakšeg doziranja, međutim ova moja ne radi baš najbolje, pa mi je jako teško da njom izvučem proizvod. Često ga nanosim direktno iz bočice u ruku. Proizvođač preporučuje da se serum nanosi na krajeve pre i posle pranja. Ono što mi nedostaje u uputstvu jeste podatak koliko dugo je potrebno držati serum na kosi pred pranje. Ja sam ga svega dvaput tako koristila jer sam primetila da se veoma brzo troši. Verovatno sam nanosila više nego što je potrebno, ali prosto kada nanosim neki proizvod na suvu kosu ja opustim ruku jer znam da ću je prati nakon toga. Po završetku sušenja nanosila sam svega par kapi na krajeve kao što sam to do sada radila sa Amika ili Macadmia uljem. 


Sastav možete videti iznad.
Sve u svemu, ovaj proizvod radi isti posao kao gorepomenuta ulja. Neću ga više koristiti kao tretman pre pranja, jer ću ga potrošiti iz tri puta, a za to imam kokosovo ulje koje je daleko izdašnije. Miriše fantastično, mada mene miris ni najmanje ne podseća na makadamiju, jer nije orašast. Kosa ga brzo upije i uopšte ne bude masna. Veoma sam zadovoljna jer čini da mi krajevi izgledaju dosta zdravije nego što jesu, pošto se dugo nisam šišala (planiram sledećeg vikenda da ugrabim vreme za to, hehe). Inače čvrsto verujem u to da oštećenoj kosi samo makaze mogu istinski da pomognu, dok je sve ostalo tu da ublaži loš izgled kose. Prosto, dok ne odsečete odumrle krajeve, ni proizvodi neće moći da rade to što treba na takvoj dlaci. Dakle, i ovaj proizvod će još bolje delovati na moju kosu kada se ošišam.

Koje ulje/ serum vi koristite za negu kose?
Pozdrav :)

No comments:

Post a Comment