Pages

Tuesday, August 23, 2016

Empties #27



Kao što sam napisala na fejsbuku, količina praznih bočica koja se ovog puta nakupila je najveća do sada. Toliko ih ima, da sam morala da podelim proizvode u dva posta, pa vam već danas predstavljam prvu grupu. U pitanju su proizvodi koji su dobili zasebne recenzije na blogu, ali bih da sumiram utiske sada, nakon što su potpuno potrošeni. Ostaviću vam linkove do recenzija, pa se možete podsetiti mog ranijeg mišljenja i videti da li se i koliko promenilo...



Proizvodi za kosu i telo


Volela sam ovu masku do samog kraja. Iako mi je prethodna sa medom i makadamijom draža zbog mirisa, mislim da nećete pogrešiti koju god da odaberete. Dajem joj i malu prednost nad ovom zbog odnosa cene i količine koju dobijete.

Ovo je bila jako fina mazalica za telo, posebno za leto jer nije masna. Miris je fantastičan i još uvek je veoma intenzivan kada se bočica otvori iako sam ga davno potrošila. Topla preporuka za ovaj i druge proizvode iz Planet Spa linije.

Proizvodi za lice


Sasvim dobar proizvod koji jako duuugo traje kao i njihovi ostali proizvodi jer su sve ambalaže džinovske. Trenutno koristim tonik od ruže, pa vam i o njemu uskoro pišem.

Ovu CC kremu sam prilično volela posebno u zimskom periodu godine kada mi je koža nešto suvlja. No, nakon što sam probala Bourjois CC kremu, nemam nameru više da ekperimentišem, jer je ona ubedljivo najbolja.

Ja obožavam EOS balzame i mislim da su najbolje prirodno labelo. Volim što ne ostavljaju mastan trag i mojim usnama jako prijaju. Ova mint verzija sa slike mi se nažalost isptopila u kolima malo nakon što sam počela da ga koristim, tako da savetujem da ne ostavljate svoje kuglice na suncu.

Prilično dobar serum, ali ga ne bih ponovo kupila posebno ne po punoj ceni. Moj omiljeni serum je kao što znate, Estar i njega ne planiram da menjam u skorije vreme.

Nakon što sam probala Glamglow hidrirajuću masku, sve ostale smatram drugom kategorijom. No, ako uzmem u obzir cenu i činjenicu da zaista volim da preporučim dobar proizvod domaće proizvodnje, ova maska zaista ispunjava ono što obećava. 

Ovo mi nije bila baš najdraža kremica za okoloočno područje. Previše je vodena i po mom mišljenju ne vredi toliki novac. Ima dosta dobrih krema po dosta nižoj ceni.

Proizvodi za ruke i nokte


Ja ovu kremu OBOŽAVAM! Zaista mislim da je najbolja koju sam ikada probala. Iako mi i dalje 1000 dinara za 30 ml kreme za ruke zvuči previše, uvek pronađem načina da kroz neke akcije koje organizuju dođem do nje. Imam još jednu mini kremicu u šteku, ali je čuvam kad se uželim njene savršene nege.

Odlična baza koja se naravno nije mogla potrošiti do kraja jer se zgusnula, ali kako nije skupa opraštam joj. Samo mi je jedna draža od nje i trenutno je koristim, pa ćete uskoro čitati o njoj. U pitanju je Essie. 

Jako sam volela ovaj balzam za zanoktice pre svega što je učinkovit čak i meni, koja oduvek imam problema sa zanokticama. Nažalost nije potrošen skroz do kraja, ali kako je u pitanju prirodan, organski proizvod, nisam želela da rizikujem posebno zbog bebe u blizini.

Da li ste probale nešto od ovoga i delimo li mišljenje?
Pozdrav :)

P.S. U toku je veliko rođendansko nagrađivanje, prijavite se ako već niste- KLIK

6 comments:

  1. Probala sam samo kremu za ruke i bila je odlična (dok je trajala) :)

    ReplyDelete
  2. Avon planet spa proizvodi su predobri, do sada nisam nasla neki koji mi ne odgovara :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je samo hidrirajuca maska od akai bobica ostavila slabiji utisak ;)

      Delete
  3. Avon planet spa obozavam..eos mi je omiljeni,lepo hidrira i mirise :-) Avon bazu imam ali nikako da krenem da koristim,moracu u skorije vreme! ;-) :-*

    ReplyDelete