Pages

Wednesday, August 10, 2016

Lactacyd intimate wash



Mislila sam da se na blogu neće naći post o intimnoj kupki, jer kao što ste možda ranije primetile koristila sam samo jednu već nekoliko godina unazad. To je bila Eucerin kupka, koja se mogla naći u puuuno "Empties" postova do sada. Iako i dalje mislim da je odlična, pomalo mi je dosadila pa sam odlučila da isprobam još neke koje su mi delovale zanimljivo, a prva među njima je bila Lactacyd intimna kupka. Kupila sam je u DM-u sa kuponom iz Baby bonus programa, ali mislim da joj je redovna cena oko 600 dinara. Koliko sam juče zapazila, trenutno je snižena...




Pošto sam postala zavisna od Eucerin intimne kupke u jednom trenutku, počela sam da je koristim svaki drugi, pa svaki treći dan, posebno pred kraj trudnoće, jer nisam želela da opterećujem kožu hemijom. Posle porođaja, vam naravno, nije dozvoljeno nikakvo sredstvo, pa sam izbacila sve i koristila samo vodu. Kod mene je taj period malo potrajao jer su mi radili reviziju mesec dana nakon, ali pre oko mesec i po dana sam počela svakodnevno da koristim ovu kupku. U pitanju je antibakterijska intimna kupka koja se preporučuje tokom ciklusa, trudnoće i nakon porođaja. Sadrži prirodne sastojke koji pomažu zaustavljanju rasta bakterija, sprečavaju infekcije i neprijatne mirise. 
Kupka ima veoma blag, gotovo neprimetan miris, srednje je gustine i potrebna je veoma mala količina pa će vam ovih 250 ml dugo potrajati. Neverovatno mi je da ovo kažem, ali je skinula sa trona Eucerin intimnu kupku, koju sam zaista smatrala najboljom, nakon puno isprobanih tokom godina. Eucerin dobija bolju ocenu samo zbog pakovanja sa pumpicom, koje je praktičnije.


Sastav možete videti na slici iznad.
Kao što rekoh, oduševljena sam ovim proizvodom. Sama kupka nije izazvala nikakve iritacije ili negativne reakcije. Veoma je blaga i to mi trenutno jako prija. Planiram da probam još neke koje su me zanimale prethodnih godina, ali ovoj definitivno želim da se vratim nakon toga. Topla preporuka, posebno sada, dok je na sniženju.

Koja je vaša omiljena intimna kupka?
Pozdrav :)

P.S. GIVEAWAY traje do sutra u ponoć! Prijavite ako niste do sada.

2 comments:

  1. Trenutno koristim istu intimnu kupku samo sa roze detaljem na flasici,a pre toga Eucerin i Sebamed.Posle Eucerina ova mi je najbolja.

    ReplyDelete