Pages

Sunday, August 21, 2016

New in #16



Dugo očekivani post sa novitetima je konačno tu. Iako sam planirala vam ih predstavim još pre 10 dana, proizvodi koje sam čekala su kasnili, pa se malo odužilo. To je i razlog što neke od proizvoda sa slike već uveliko koristim, ali neću vam sada pisati o njima detaljnije, jer planiram zasebne recenzije. Kao i uvek, ovaj post biće upravo najava za buduće recenzije sa osnovnim informacijama o akcijama i mestima na kojima sam kupila razne stvarčice. Pa da počnemo...



Byphasse proizvode sam kupila sad već prilično davno, ubrzo nakon prethodnog "New in"-a. Ovaj džinovski tonik sam platila oko 300 dinara na akciji, što je zaista smešno ako uzmemo u obzir kooooolika je ova boca- 500 ml. Trenutno ga koristim, pa ću pisati recenziju čim se formiraju konačni utisci. Kremasti gel za tuširanje je takođe kupljen na sniženju i cena mu je bila oko 250 dinara. Militraža je ista, a miris je predivan. U pitanju je verzija sa bademom koja mi se najviše svidela i kupljen je za muža koji voli te neutralne mirise- na čisto. Nisam odolela da ga i sama ne probam, jer mi je trebao neki topliji miris kada je bilo ono zahlađenje pre 10ak dana i jako mi se dopada. Nežan je prema koži i jako fino neguje što dobro dođe ako ne volite leti da koristite mazalice.


Neplanirana poseta DM-u završila se ovako :)

Jessa losion za intimnu negu za osetljivu kožu dugo već želim da probam, ali kako sam tek nedavno prestala da konstantno kupujem Eucerin došla je i ova kupka na red. I ona je bila na akciji igrom slučaja pa sam je platila samo 170 dinara.

Ostali proizvodi su Balea: uljani gel za tuširanje (150 dinara), kremasti gel za tuširanje (200 dinara), pena za brijanje (260 dinara), losion za negu kože nakon brijanja/ depilacije (190 dinara) i krema za ruke (120 dinara). Za sada sam samo jedan od ovih proizvoda isprobala i apsolutno sam oduševljena pa uskoro očekujte recenziju. Šta je u pitanju, nek za sada bude tajna! Saznaćete za koji dan...


Što se tiče proizvoda za kosu, konačno sam potrošila neke stare pa je bio red da isprobam nešto drugo.

Lovea šampon sam kupila u Aleksandru i cena za pakovanje od 500 ml je oko 700 dinara. Miriše fantastično, a kako će se pokazati videću ubrzo, jer mi je Insight šampon protiv opadanja pri kraju. Radujem se tetsiranju, jer već skoro dve godine koristim samo Insight šampone, pa će mi promena prijati. Tom prilikom sam kupila i tri FreeLimix ampule za oštećenu kosu, a cena jedne je oko 80 dinara. Do sada sam koristila Alfaparf ampule koje obožavam, pa ću videti hoće li ih ove skinuti sa trona.

Tu su i dva proizvoda zbog kojih je ovaj post toliko kasnio. Naručila sam ih iz Novog Sada, iz salona Belissima. Prvo mi oni nisu poslali na vreme jer im nije stigla roba, pa je onda kurir rekao da je dolazio ali da nikog nije bilo kući (apsolutno nemoguće) tako da je paket putovao do mene skoro 2 nedelje. Odabrala sam Matrix sprej za zaštitu kose od toplote i ulje za kosu. O ova proizvoda sam čitala samo pohvale tako da jedva čekam da ih probam, posebno ulje. Cena spreja je bila 800 dinara, a ulja 2400 dinara (imajte u vidu da je ovo pakovanje od 125 ml, dok su Macadamica ili Amika oko 1000 dinara za 30 ml).


Pilinge za telo obožavam, ali kako sam imala načeto ogromno pakovanje, kupovina je morala da pričeka. Čim sam ga privela kraju naručila sam, sada već čuveni, "homemade" K piling i koliko večeras ću ga isprobati. Postoje dve verzije: kafa + cimet i kafa + morska so. Prvi košta 350, a drugi 500 dinara. O njima očekujte recenzije čim steknem utiske!

Tu je i piling sapun od badema koji sam uzela jer je L'occitane imao rođendansku akciju za članove kluba- uz bilo koju kupovinu, dobijala je torba za 1 dinar. Nažalost, zaboravila sam da je slikam, ali u pitanju je veoma lepa lanena ceger torba. Ovaj sapun je takođe jako dugo na listi želja jer sam čitala da je jedan od njihovih najboljih i najprodavanijih. Dobiće recenziju sigurno.


Ovo je bio jedan od onih meseci kada kupujem lakove za nokte kao luda. Pošto sam pobacala mnoge stare koji nisu više za korišćenje, red je bio da se ponovim :)

Kupila sam Zoya lakove na sniženju, za 490 dinara. Iako sam želela još dva, nije ih bilo, pa sam morala da se zaustavim na ova tri. U pitanju su nijanse Neely, Jacqueline i Monica.

Konačno sam isprobala i Express Dry Golden Rose liniju i veoma sam zadovoljna. Na slici su redom nijanse: 36, 11, 13, 66. Cena im je od 120- 150 dinara.

U Aleksandru sam kupila i Ez Flow brzosušeći nadlak za 270 dinara i jedva čekam da ga uporedim sa čuvenim Seche Vite nadlakom. Još uvek trošim Golden Rose koji mi nimalo ne ubrza sušenje laka pa ga možda uskoro batalim i pređem na ovaj pre kraja bočice.

Popart skidač laka sam već imala, samo plavu verziju. Jako mi se dopao pa sam kupila i ovaj da probam. Mislim da nije koštao preko 200 dinara, a prilično je veliko pakovanje. Sve pohvale za dizajn!


Za kraj malo dekorative i pokoji parfem...

Sezonsko sniženje je počelo davno, a nisam ni ulazila u radnje jer prvo treba da smršam, pa sam sasvim slučajno saznala da su u Zari sniženi i parfemi tj. toaletne vode. Čitala sam da su finog kvaliteta za svaki dan pa sam kupila po jedan sebi i mami. Moj je u teget bočici, malo je jači tj. zimski i miriše na vanilu, dok je mama odabrala svetlo- zeleni pod nazivom Textures koji dosta svežije miriše i podseća na D&G Light Blue. Koštali su po 500 dinara.

theBalm mi je omiljeni brend kada je dekorativa u pitanju i već imam završni puder, bronzer i rumenilo. Naravno da sam morala kupiti i njihov najpopularniji proizvod, potencijalno najpoznatiji hajlajter na svetu, pored MAC-ovog Soft & Gentle, Mary- Lou Manizer. Kupila sam ga preko sajta Look Fantastic kada je bio snižen + popust za prvu kupovinu, pa je plaćen 15 evra. Šiping je besplatan, a nisam čak ni PDV platila poštaru.

Tu su i dva NYX proizvoda- pigment u nijansi Mocha (320 dinara) i kremasti karmin u nijansi Heather (430 dinara). Pigment još nisam probala, a karminom sam apsolutno oduševljena i već istražujem koji ću sledeći da kupim iz ove linije.

Inglot karmin u broju 438 je poklon od muža. Želela sam kvalitetan mat bordo karmin i čim sam otkrila da Inglot ima tu nijansu odluka je pala, iako je pre toga u planu bio MAC Diva. Povoljnija cena i (rekla bih) isti kvalitet su presudili. Nije mi se dalo da izađem pre par večeri i da ga probam, jer je beba bila nervozna, pa se nadam da ću uskoro imati utiske kako se pokazao na delu (uz jelo i piće). Njegova cena je oko 1700 dinara.

Kako vam se dopadaju moji noviteti i da li ste probale nešto od ovoga?
Pozdrav :)

P.S. U toku je rođendanski GIVEAWAY, prijavite se ako do sada niste!

7 comments:

  1. Dosta istih proizvida koristim i ja :)

    ReplyDelete
  2. Probala sam manje-vise sve Baleine gelove i pene za brijanje, solidni su. Jessa losion sam koristila pre par godina, imao je zuti poklopac i secam se da je bio blag. Od Byphasse sam upravo potrosila gel za ciscenje lica i sve pohvale ima od mene, a tonik ce u bliskoj buducnosti doci na red :) Kristina

    ReplyDelete