Pages

Saturday, February 25, 2017

Empties #33



Neverovatno mi je da vam upravo pišem 33. post o potrošenim proizvodima. Opet sam malo preterala sa skupljanjem bočica, pa ih ima puno. Stoga, ovaj post će biti malo duži, pa se pripremite na puno teksta. O pojedinim proizvodima sam pisala recenzije, pa ćete sada imati priliku da vidite da li mi se mišljenje promenilo do kraja korišćenja...




L'occitane kremica od tešnjinog cveta mi je ove zime bila u džepu od jakne pa smo se dosta družile. Neguje malo slabije od one sa ši puterom koja mi je omiljena, ali je jako dobra. Kao i druge njihove kremice, izuzetno se brzo upija i miriše božanstveno. Pri tome, potrebna je trunčica pa i ovo mini pakovanje ume da potraje. Poklopac sam, srećom, izgubila baš pri poslednjem korišćenju. O nekim drugim L'occitane kremicama sam vam pisala ovde.

Soap & Glory puter za telo je najskorije potrošen, preksinoć. Lepo smo se družili i uživala sam trošeći ga. Koristila sam ga u kombinaciji sa kremastim gelom za tuširanje iz iste linije, koji još uvek nije potrošen. U početku mi se miris učionio kao previše veštački i podsetio me na Fairy deterdžent od limuna (koji mrzim) ali kada se nanese na kožu počne da preovlađuje sladak miris sećera dok limun ostane u pozadini. Ovo je pravi puter, jako gust i odlično neguje kožu. Miris se zadrži do ujutru, a i pidžama jako prijatno miriše.

Neutro Roberts rol- on sam obožavala. Potrošila sam dva za redom, pa sam odlučila da pauziram kako mi se koža ne bi previše navikla na njega i kako ne bi prestao da mi odgovara. Trenutno koristim jedan Alverde o kom vam uskoro pišem, a do tad se podsetite recenzije ovog (klik).

Gillette Venus brijač je kupljen zbog sniženja na kom je bio, pa su dva koštala oko 400 dinara zimus u DM-u. Nije loš, ali nije ni nešto posebno. Za taj novac je fino potrajao. I dalje mislim da je najbolji onaj na patrone, koji su sad neverovatno skupi, pa čekam sledeći put u Suboticu da kupim patrone po nižoj ceni.


Mixa micelarna voda je davno privedena kraju, a kad god mi ostane malo proizvoda u bočici ja je odnesem kod mojih u Valjevo da imam tamo, kako ne bih morala da pakujem gomilu proizvoda za put, jer sad zbog bebinih stvari ne mogu da pakujem sve što sam ranije. O drugoj verziji sam vam davno pisala post (klik), i sve što sam rekla o njoj, mislim i za ovu.

Sephora dvofazno sredstvo je s razlogom bilo u zimskim favoritima. Mislim da je fantastičan proizvod, možda i najbolji iz ove kategorije. Glavni razlog tome je što kod njega dve faze ostanu najduže sjedinjene pa ne moram po 5 puta da mućkam bočicu prilikom jednog skidanja šminke. Veoma je nežno za moje osetljive oči i sporo se troši. Kupila sam ga na sniženju, ali mislim da je puna cena opravdana.

O Thayers tonicima sam već više puta pisala. Mislim da su jedni od najboljih definitivno i baš mi je žao što je iHerb promenio cenovnik dostave jer je sada dosta skuplje poručivati. No, naišla sam na proizvod koji radi isti, ako ne i bolji posao, a koji nam je dostupan, pa ću vam uskoro pisati recenziju.

Keims umivalica je još jedan od zimskih favorita. Ovo je definitivno jedna od najboljih umivalica koje sam ikada koristila. Trenutno koristim L'oreal penu za mešovitu kožu i mogu samo reći da je ovo bilo neuporedivo bolje! O njemu sam pisala detaljnije ovde.


Oral-B tečnost za ispiranje usta je do nedavno bila moja omiljena, ali do skoro ju je zamenila Colgate White tečnost koju i sada koristim. No, kako mi ne bi dosadila nastaviću da ih kupujem na smenu, tj. kad koju uhvatim na akciji. Prilično su blage, a opet delotvorne i to je ono što mi se najviše dopada.

Natura Siberica Artic Protection je jednom rečju SAVRŠENA. Ovo je najbolja pasta za zube ikada. Ako uzmem u obzir sve paste koje sam ikada koristila (i obične i prirodne) ova se definitivno izdvaja. Ni jedna nije činila dah toliko svežim, čak mi je pomogla i kada sam bila bolesna jer zbog dojenja ne smem nikakve lekove ni pastile da pijem. Prala sam zube njom ni sama ne znam koliko puta na dan jer je efekat nakon pranja kao da ste uzeli tri strepsilsa. Definitvno ću ponoviti kupovinu. Sada koristim zelenu, koja je takođe dobra, ali ova je #1.

O Keims tečnom sapunu sam takođe nedavno posala, pa sada ne bih dužila. Odličan, čak i za najosetljiviju kožu. Recenzija je ovde.

Popart skidač laka sam već koristila samo onaj u plavom pakovanju. Sem fantastičnog dizajna, što je očigledno, u bočici se nalazi super proizvod koji dobro uklanja i najupornije lakove za nokte, miriše prijatnije od većine a ne isušuje zanoktice. Pri tome je prilično povoljan, posebno ako u obzir uzmemo količinu.


L'occitane lagana krema sa ši puterom bila mi je jedna od najdražih ikada. Zato je zasluženo bila u favoritima godine kada je nega lica u pitanju. Mislim da vredi svaki dinar i nijedan proizvod iz ove kolekcije nije razočarao. Detaljnu recenziju pročitajte ovde.

Eucerin noćnu kremu nisam potrošila do kraja jer sam shvatila da mi definitivno ne odgovara i nisam više mogla da se mučim. Srećom, pa nisam potrošila novac na nju jer bi mi bilo žao. Ja moj ukus ima prejak miris i presporo se upija, što mi nikako ne odgovara (posebno zbog bebe). Imala sam utisak da samo "sedi" po površini kože i ne radi ništa. I nju sam ranije recenzirala (klik).

Nivea tračice za mitisere sam ranije obožavala i klela se u njih. Oni su bili jedini koji su uvek, bez izuzetka, radili posao. Međutim kada sam nedavno ponovo uzela da iskoristim ovo što je preostalo u pakovanju, razočarala sam se (i to dva puta). Nijednom na tračici nije bilo izvađeno ništa, iako vidim da mitisera ima po nosu. Šteta!


Max Factor Pan Stik je korektor koji prekriva apsolutno sve, a to verovatno već sve dobro znate. Prilično je tažak pa ga ne preporučujem za svakodnevno korišćenje posebno na okoloočnom području. Ja sam to godinama radila jer imam izražene podočnjake pa mi je isušio kožu, ali sam srećom, na vreme prestala. Kasnije sam ga nanosila samo na ciljana mesta gde imam bubuljicu ili njen trag, a kako mu je rok istekao, vreme je da se rastanemo. Neću kupovati novi neko vreme, jer nisam fan prejakih korektora trenutno.

Cala uvijač je veliko razočaranje. Imala sam ranije Oriflame-ov koji mi je trajao nekoliko godina, pa sam isto očekivala i sada. Iako sam želela da kupim Inglotov, nije ga bilo, pa sam odlučila da kupim ovaj kao jeftiniju alternativu. Ne znam koliko se vidi na slici, ali on je potpuno zadrđao, iako ga imam od oktobra i stoji u fioci sa svom ostalom šminkom. Definitivno ću uložiti novac u neki skuplji!

The body shop labelo od čokolade i karamele imam već dve godine i potrošeno je skoro do kraja. Već izvesno vreme samo stoji jer mu je rok istekao, a meni je žao da ga bacim jer i dalje fantastično miriše na pravu čokoladnu tortu. Planiram da obnovim TBS zalihe čim prođem carinsku kontrolu na aerodromu ovog leta!

NYX balzam za usne u boji kajsije sam dobila iz Alexandra kada sam među prvih 100 popunila neku anketu. Bolje da sam ga čuvala za vas, jer sam ga otvorila i dva puta koristila pa u moru drugih nije došao na red. Iako ne volim tonirane balzame, ovaj je bio sasvim ok i jako je lepo mirisao. I on, zbog roka trajanja ide u smeće.


Nemam običaj da ubacujem i bebi proizvode u ovaj tip posta, ali sam rešila da ovog puta podelim sa vama dva proizvoda koja redovno koristimo jako dugo.

Pampers Sensitive vlažne maramice su pored Bambo maramica jedine koje kupujem jer nemaju miris. Koristimo ih isključivo kada smo van kuće ili za brisanje ruku tokom obroka, ukoliko se umažu. Za sada su se pokazale kao odlične, no ne znam kakve su ako se koriste svakodnevno za pelensko područje. Za to imamo to.to. krpice jer tako izbegavamo hemiju.

Weleda krema za područje pelena od nevena je naš verni drugar od rođenja. Probali smo još neke kojima ćemo se takođe vraćati, ali trenutno trošimo čak peto pakovanje baš ove kremice, koja je meni lično najdraža. O njoj sam takođe detaljno pisala pre par meseci (klik). Nedavno nam je jedna krema napravila strašan ojed, pa sam momentalno kupila ovu. Čak sam uhvatila ponovo akciju 1+1 gratis, tako da smo mirne neko vreme. Negativnu recenziju te kreme neću pisati, ali ću na fejsbuku podeliti sa vama o kojoj se radi.

Da li ste probale nešto od ovoga i kakvi su vaši utisci?
Pozdrav :)

2 comments:

  1. Loccitane kremu od trešnjinog cveta trenutno koristi, i oduševljena sam, baš je potrebna mala količina. Venus brijače sam koristila neko vreme ali sam ih zamenila sa muškimbrijačima jer mi bolje odrade posao. Mixa micelarnu koristim imam je malo manje od pola, ali sam se više smorila mnogoo su velika pakovanja :) Popart mini verziju sam nosila na more jer je baš zgodan za put, super aceton zadovoljna sam bila... Jedva čekam tvoj new in kad se vratis sa mora :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dosta istog koristimo! Ja jedva cekam more za pocetak, a onda i new in :D

      Delete