Pages

Wednesday, November 29, 2017

Dr. Hauschka cleansing cream



Proizvod kog vam danas predstavljam sam dobila nedavno povodom obeležavanja 50. godina brenda Dr. Hauschka. Da vi samo znate koliko dugo ja planiram da probam nešto iz njihovog asortimana, ne biste mi verovale. Zašto na kraju nisam ništa kupila ni sama ne znam, ali u budućnosti sigurno hoću! A razlog je jedan- apsolutno sam oduševljena! Cena za pakovanje od 50 ml je oko 1600 dinara, dok duplo veće, limitirano, košta oko 2500 dinara. Ono što je dobro i karakteristično za Dr. Hauschka brend, jeste što gotovo sve proizvode možete kupiti u mini pakovanjima i uveriti se da li vam odgovaraju pre nego što uložite novac za full size. Moje utiske o ovoj kremi za čišćenje lica, pročitajte u nastavku!



Ovo je definitivno najneobičniji proizvod za čišćenje lica koji sam do sada probala. U startu sam bila zbunjena, a potom sam se potpuno zaljubila. Dolazi u aluminijumskoj tubi od 100 ml, a u ovom specijalnom pakovanju povodom godišnjice, dobijao se i ključ za zavrtanje tube, kako biste bili sigurni da ćete iskoristiti sav proizvod. Jer, šteta bi bila ne potrošiti i poslednju "kap" ovoga! Dakle, iako u nazivu piše "krema" ovo je, po mom mišljenju, više "pasta" za čišćenje. Ima veoma lep, prirodan miris u kom se osećaju biljke. Poprilično je gusta i proizvođač navodi da je dovoljno istisnuti 1 cm po korišćenju. Potom, kremu treba pomešati među dlanovima sa malo tople vode i nežno utiskivati u prethodno vlažnu kožu od čela ka bradi, par puta. Bitno je izbegavati grube pokrete ili jako trljanje, jer iako deluje delimično kao piling, ona to nije. Poslednji korak je ispiranje lica, prvo sa toplom, a potom sa hladnom vodom. 


Ja ne znam šta drugo da kažem nego da je ovo najsavršeniji proizvod za lice koji sam probala u životu. Nisam očekivala da će mi se ovoliko svideti. Međutim, desilo se! Veoma je nesvakidašnji i nikad ranije se nisam susrela sa sličnim čistačem lica. Ne da mi prija, nego je moja koža oduševljena i jedva čekam veče kada izvodim ovaj mali ritual. Zaista se svaki put iznova osetim kao u nekom salonu, na tretmanu, jer je ovo uživanje za sva čula. Definitivno, primećujem veeeoma pozivtivne promene od kada koristim ovu kremu za čišćenje i Lush masku, odnosno prirodna kozmetika mi i te kako prija. Koža lica mi, jednostavno, blista!

Da li ste probale Dr. Hauschka proizvode i imate li neku preporuku šta sledeće da probam?
Pozdrav :)

2 comments: