Pages

Thursday, March 28, 2019

Yoskine Royal Bee serum



Konačno je na red došla recenzija koju sam jedva čekala da vam napišem. Ovaj serum koristim već neko vreme i jako sam nestrpljiva da sa vama podelim svoje utiske od trenutka kad sam ga prvi put nanela na lice. Yoskine je brend koji se od nedavno može naći u DM drogerijama, ali i na sajtu Magic beauty i nema puno proizvoda u ponudi, ali tih nekoliko je podobijalo sjajne recenzije po blogovima. Ja sam se odlučila za kupovinu ovog seruma, ali sam sigurna da neće biti jedini njihov proizvod koji ću kupiti. Cena mu je oko 2300 dinara, ali s vremena na vreme bude snižen na oko 1500 dinara, baš kao kad sam ga ja kupovala (trenutno je ta cena na sajtu, dok za DM nisam sigurna). 
Moje utiske pročitajte u nastavku...




Ja sam se za kupovinu ovog seruma odlučila nakon mini recenzije na instagramu koju sam pročitala kod Jelene (Makeup Loving me), koja se razume u sastojke i kojoj potpuno verujem. Ovaj serum među aktivnim sastojcima ima bio- peptide- 5, koji ponovno izgrađuje ćelije i preuzet je direktno iz matičnog mleča, zatim c- illuminator, vitaminsku bombu, koji predstavlja mešavinu vitamina C i E, koji stimulišu proizvodnju kolagena i imaju snažan anti- age efekat, kao i 3d instant- lift, delikatni matriks, koji koži daje blistav, zategnut i odmoran izgled. Ja se zaista moram složiti sa svime što obećavaju, jer sam ovim serumom apsolutno oduševljena. Od trenutka kad sam ga prvi put nanela na kožu, zaljubljena sam u njega. Probala sam nekoliko veoma dobrih, ali cenovno jačih seruma i ovaj me je oduševio najviše od svih. Ako gledamo samo drogerijsku ponudu, on bi uvek bio moj prvi izbor, jer zaista nisam očekivala da mogu dobiti toliko dobar proizvod za 1500 dinara. Ima malo jači miris, što nekome može zasmetati. Ja nisam ljubitelj jakih mirisa u proizvodima za lice, ali ovog puta ću to zanemariti jer mi je sam serum savršen. Potrebne su mi tri pumpice za celo lice i deo vrata. Koristila sam ga samo uveče, pet puta nedeljno (pošto dva puta nanosim Eucerinov Hyaluron Filler noćni intenzivni piling i serum), ali bez problema može da se koristi i tokom dana jer nije težak i jako brzo se upije. Koža nakon njega veoma lepo upije i kremu. Kao prajmer ga nisam koristila- jer kao što rekoh, družili smo se pred spavanje, mada pošto ostavlja blago "lepljiv" film na koži, mislim da bi se puder fino vezao za njega. Sve u svemu, lice mi je nikad lepše, a verujem da je baš ovaj proizvod najviše zaslužan za to (uz Nuxe kreme o kojima sam vam nedavno pisala). Ja sam na listu želja stavila i gel za umivanje, kao i okoloočnu kremicu, tako da ću o Yoskine proizvodima sigurno pisati i u budućnosti.

Koji serum je vas do sada najviše oduševio?
Pozdrav :)

1 comment:

  1. Odlicna recenzija zbog koje sam odlucila da mu dam sansu. Danas sam ga kupila i mislim da cemo se bas druziti 😉. Inace sam prezadovoljna i Hada Labo lock-in moist serumom. Osim malo oko ociju nemam duboke bore niti mnogo njih za svoje godine (45), ali imam oziljke od dermapen tretmana (kozmeticarka "zaboravila" da imam hiperosetlju kozu, pa zaorala zena). Posle Hada Labo seruma koza mi je izgledala bolje,a nakon ove recenzije i sastava Yoskine seruma, stvarno mislim da postoji nada ka oporavku 🙂.

    ReplyDelete