Pages

Saturday, October 18, 2014

Golden Rose color expert



U jednom od prethodnih "New in" postova ste mogle da vidite Golden Rose lakove koje sam kupila. Ja sam ih sve probala, jedan po jedan i slike pravila u skladu sa tim, da ne bih morala jedan dan nekoliko puta da skidam lak i slikam svaki posebno. Tako da ćete u ovom postu videti kako sam ja kombinovala ove lakove.


Na slici iznad možete videti koje su nijanse u pitanju. Generalno, veoma sam zadovoljna svakim. Traju duže nego neki višestruko skuplji lakovi, četkica je savršene širine po mom mišljenju (tanja nego GR Color Rich, ali deblja od Flormar lakova npr.), formula je odlična, boja se postiže čak posle jednog sloja (mada ja iz navike uvek nanosim dva) i izbor boja je fenomenalan. Na sve to dođe i cena koja je zaista za ovaj kvalitet jednostavno niska- 110 dinara. Ja ih kupujem u Kristabel parfimeriji u Terazijskom prolazu.

Kao što sam već rekla, slike su napravljene ranije, ne specijalno za ovaj post, jer bi mi to bilo previše naporno. Bitno je da možete videti kako svaka nijansa izgleda na noktima. 
Na slikama možete videti i GR lak sa teksturom iz ovog posta.

GR Color Expert 47, GR Holiday 54

GR Color Expert 23 (jedan sloj)

GR Color Expert 52 i 62, GR Holiday 54

GR Color Expert 41

Muku mučim sa zanokticama ceo život tako da ih zanemarite na slikama. Biće uskoro post o proizvodima koji mi pomažu za rešenje tog problema. 
Ja svoju kolekciju Golden Rose lakova planiram da proširim sledeće nedelje, jer putujem u Istanbul i polako pravim listu želja. Teško je odlučiti se, jer su im sve kolekcije zaista odlične!

Koji je vaš omiljeni GR lak i koji mi preporučujete sledećeg da kupim?
Pozdrav :)

Ako niste već, prijavite se za GIVEAWAY i osvojite poklon paket!


No comments:

Post a Comment