Pages

Monday, December 15, 2014

Empties #5



Nedugo nakon prethodnog posta ovog tipa, tu je još jedan. Ne volim da previše gomilam potrošene bočice pa čim se skupi 6-7 komada, ja pravim "Empties" post da ne bi bio predugačak, jer često to budu i jedine recenzije pojedinih proizvoda. Ja ću svoje prazne bočice bukvalno izvlačiti iz šešira :)




Za početak, tu je LPM krema za tuširanje od vanile. Prvo što ću reći je da je ovo najbolja tuširalica koju sam do sad koristila. Stvarno sam je obožavala i jedva čekam da isprobam i ostale koje sam kupila. Veeeoma je kremasta, jako dobro peni, a miris... Miris je fantastičan. Kada sam je prvi put u radnji pomirisala delovalo je kao da je u pitanju previše veštački miris vanile i nisam je kupila. Kasnije sam poklekla (jer sam opsednuta vanilom) i presrećna sam zbog toga. Meni ova kupka uopšte ne miriše na vanilu kada se nanese na kožu već na prave bebi kupke. Neko drugi možda neće imati istu asocijaciju, ali u svakom slučaju miris je nežan, umirujuć, pravi zimski i zadržava se na koži par sati (bar u mom slučaju). Još četiri LPM tuširalice čekaju svoj red i mislim da to dovoljno govori koliko sam oduševljena.



Zatim, tu je čudo poznato kao Eveline 8u1 nega za nokte. Kada sam skinula gel, ovo je bio spas. Moji nokti su oduvek bili veoma tanki i meki jer sam ih kao dete (a i malo kasnije) grickala. To je bio razlog zbog kog sam se i odlučila za gel, koji sam nosila dobre četiri godine. U trenutku kada sam se uželela lakiranja, odlučila sam da skinem gel i nokti su naravno bili u još gorem stanju. Nakon ovog (i još jednog, ali o njemu drugom prilikom) tretmana, oni se čvršći nego ikada. Čitala sam da su neke devojke osećale peckanje, ali ja nista neprijatno nisam doživela. Sada ga koristim kao bazu za lak i odličan je. Kupila sam i Diamond učvršivač da probam i njega pošto Eveline zaista ima veoma kvalitetne proizvode za nokte čija je cena čak ispod 300 dinara.



Ako je LPM najbolja tuširalica koju sam koristila, ovo je ubedljivo najbolji puter koji sam do sada imala. Ne mogu vam opisati koliko mi je žao što sam ga potrošila, ali zato je i kupljen, zar ne?! Ne znam odakle bih krenula da ga hvalim- da li od mirisa ili nege koju pruža... Izabrala sam upravo ovaj sa ši puterom jer im je on najprodavaniji proizvod i sada sam se uverila i zašto. Miris je više nego savršen, veoma blag, a opet upečatljiv i jako dugo se zadržava na koži. Veoma je gust i nije potrebna velika količina za celo telo. Međutim, kako sam ga svakodnevno koristila čini mi se da se baš brzo potrošio (mada je to verovatno jer sam želela da zauvek traje). Koža ostane nežna i hidrirana do sledećeg kupanja bez problema. Cena mu je jača- 15 evra, ali može se naći na sniženjima za 10 evra ili na akcijama 2+1 gratis. Nažalost ne može se kupiti kod nas (ako izostavimo freeshop na aerodromu) ali ako budete putovali u inostranstvo, častite se, garantujem vam da se nećete pokajati. Meni je ostao još jedan, od argana, ali ga čuvam, pa sam prešla na neki drugi nakon ovog.



O ovom proizvodu sam u više navrata pisala, pa ne bih opet da vas davim. Samo bih ga toplo preporučila svima sa normalnom do mešovitom kožom jer je odlična stvar. Za bolji učinak takođe predlažem Ebelin jastuče za masažu lica jer u tom slučaju sa još manjom količinom odlično zapeni, a imaćete i efekat blagog pilinga. Ja sam ga tako koristila pred kraj. Prešla sam na neke druge proizvode za umivanje jer je teško odoleti s obzirom na to koliko ih ima, ali ovom ću se u budućnosti sigurno vratiti.



Na redu je proizvod o kome sam čitala dosta podeljenih mišljenja. U mom slučaju, opravdao je očekivanja i radi ono za šta je previđen. Ukoliko ne mogu da stignem da operem kosu, a treba da idem negde (što se zimi češće dešava, jer kad bih izašla sa sveže osušenom kosom na ovu zimu sigurno bih se razbolela) Balea suvi šampon mi zaista pomaže. Odloži pranje za jedan dan i to je ono što sam i želela od proizvoda ovog tipa. Miris mu nije ništa specijalno, ali meni nije ni neprijatan, kao što nekima jeste. Ostavlja svetao trag kada ga naprskate, ali kako sam plavuša ni to mi ne smeta. Imam još jednu bočicu, a kada nju potrošim sigurno ću probati i čuveni Batiste.



U kantu ide i ovaj Flormar lak iz Pretty kolekcije. Kupljen je isključivo zbog boje lavande koju obožavam ali kvalitetom nisam bila zadovoljna. Dosta je lošiji od klasičnih Flormar lakova. Bočica je manja, četkica tanja, a kako sam potrošila više od pola i u međuvremenu kupila Essie Lilacism, red je da ovaj bude uklonjen iz kutije sa lakovima.



I za kraj tu su Balea vlažne maramice za lice, koje sam već pominjala u postu o Avon karminima. Iako su mi Biotenove sa dunjom ubedljivi favorit, lagala bih kad bih rekla da su ove puno lošije. Veoma su nežne prema koži, dovoljno velike da sa jednom uklonite šminku ili ostatke šminke sa lica i kao jedinu zamerku bih navela da su suvlje nego Biotenove na primer, ali veoma dobro rade svoj posao. 

Da li ste i vi probale neki od ovih prozivoda i koje je vaše mišljenje o njima?
Pozdrav :)


15 comments:

  1. Imam samo jedan Body Shop maslac (od ruze) i slazem se s tim da su odlicni :) meni su jako dobri i slicni njima i Loccitane maslaci tj. kreme za tijelo pa eto ako ces traziti zamjenu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. E, to je dobra ideja pogotovo sad kad imamo prodavnicu :)

      Delete
  2. Od Body Shopa sam probala jedino balzam za usne i jako mi se svidio. Voljela bih probati i maslac..sad još više kad čujem takve pohvale :)

    ReplyDelete
  3. Imam traume od Balea spreja za suho pranje. Mene je užasno gušio i ostavljao mi je bijele tragove po kosi :( I meni je Eveline spasio nokte nakon što sam gel skinula :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je Balea suvi sampon skroz ok ali razumem da nekome moze da smeta ;)

      Delete
  4. Slažem se za Eveline-ov lak za nokte 8in1. Pomoću njega zaboravila sam što znači imati slabe i lomljive nokte. :)

    Martina

    ReplyDelete
  5. LPM proizvode nikad nisam kupila jer su mi njuškanjem u trgovini djelovale baš umjetno, drago mi je da si napisala da nije tako jer ih baš želim isprobati, ako ništa drugo, bar da znam odgovaraju li mi ili ipak ne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam se prevarila sto se tice mirisa i pozitivno sam iznenadjena :)

      Delete
  6. LPM gel je zajednički na popisu jer sam ga imala i ja i meni mirise na vaniliju i divan je gel. od balee sam probala ove maramice i meni su ok, jedino što mi ova plastika ne drzi najbolje pa se otvara tako da su mi se maramice osušile. flormar pretty lak imam i ja ali crni, i tako slabo pokriva da mi se kosa dize na glavi. sad ga trenutno ne koristim jer koristim drugi crni lak. ostale proizvode nisam probala

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam na Balea maramice uvek stavljala kutiju sa stapicima za usi da se ne bi otvarale :)
      Flormarova Pretty kolekcija je definitivno dosta losa...

      Delete
  7. Koristila sam Balea sampon i ja nisam bila zadowoljna,iskreno...mnogo mnogo mi je isusiwao kozu glawe...koristila sam iz Oriflame-a i bio je bolji mada ne znam dal ga jos uwek ima u ponudl :) moje misljenje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je sledeci na listi Batiste definitivno :)

      Delete
    2. E i ja sam planirala da uzmem njega :) widecu kad uspem odwojim parice :)

      Delete