Pages

Wednesday, December 24, 2014

Veoma zdrava krema



Danas će biti reči o još jednom domaćem proizvodu koji sam relativno skoro otkrila. U pitanju je Lilijeva Veoma Zdrava Krema. Ja ću vam predstaviti dve stvari iz njihove linije, a to su hladni konjski balzam i krema za problematičnu kožu. Cena hladnog balzama iznosi 130 dinara za 100 ml, a cena kreme je 170 dinara za 15 ml. 




Krema za problematičnu kožu je idealan način da se rešite akni. Moje lice nikako nije problematično, ali ova krema mi pomaže za par bubuljica mesečno koje iskoče. Ona ih isuši i nestanu znatno brže nego inače. Otvor joj je veoma mali, kao što možete videti na slici i veoma je pogodan za precizno nanošenje kreme. Jako je bitno da je nanesete tačno na bubuljicu i da izbegnete kožu oko nje, jer je krema veoma agresivna i isušiće je. U stanju je da za 24h reši problem. Ja zato, čim osetim da će bubuljica da izađe, ne čekam već odmah stavljam ovu kremu na to mesto i ona je zaista veoma brzo izvuče na povrsinu, a potom i potpuno uništi. Nisam sigurna koliko bi odgovarala onima sa veoma osetljivom kožom. Rok trajanja je 2 godine, a kada se otvori rok joj je samo 3 meseca, što zaista nije strašno ako uzmemo u obzir koja joj je cena. Ja vam savetujem da zapišete na kutiju dan kada ste je otvorili da biste tačno znali kada joj istekne rok.



Konjski balzam je zaista nešto što morate imati u kući. Topli ili hladni, vaš izbor. Ja uvek uzimam ovaj jer mi prija taj osećaj hlađenja nakon nanošenja. Koristim ga za bilo kakav bol u mišićima, istegnuća ili bilo šta slično. Kako sam nedavno počela da idem redovno u teretanu, dosta mi pomažu masaže ovim gelom nakon napornijih treninga. Meni se miris jako sviđa jer volim sve što miriše na pepermint. Još jedna stvar za koju volim da ga upotrebljavam je kada sam prehlađena (kao sada, na primer). Kada želim da naparim nos, stavim u vodu malo ovog gela i zaista je fenomenalan za inhalaciju. Primena ima puno i verujem da svako ima svoju omiljenu! Topli konjski balzam nisam nikada do sad probala, tako da, ako neko od vas jeste može podeliti svoje utiske u komentarima.

Da li i vi koristite Veoma Zdravu Kremu i koje sve proizvode?
Pozdrav :)

P.S. Prijavite se za GIVEAWAY ukoliko još uvek niste i osvojite poklon paket!

10 comments:

  1. Ovo je super brend za male pare,koristim ovu za problematičnu kožu već ko zna koju po redu jer je bacam svaka tri meseca pa kupim novu ,muž koristi konjski balzam kad ga boli kičma,a uzela sam i pantenol gel da se nađe u kući i antirid kremu da isprobam,zaista su delotvorne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam zelela da probam njihov pantenol, ali decko kupio pre neki dan obican u apoteci, pa cu morati da sacekam da taj potrosimo :)

      Delete
  2. Jel to ona ista sto je pre bila u kutijici kao grozdjana mast?
    Ja sam takvu imala pre nekih godinu ipo, i zaista sve sto si napisala je tako, iskljucivo na bubuljicu, ja sam upalila deo koze jer nisam vodila racuna.
    Ovaj balzam cu svakako uzeti.:)
    To je nesto kao nivea plava krema. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste. Samo su promenili ambalazu na bolje pa se sad bez problema ciljano nanosi.
      Balzam zaista treba imati u kuci za sve i svasta :)

      Delete
  3. Nisam do sad koristila ništa od njih ali verovatno ću nabaviti kremu za problematičnu kožu, ne može da škodi da je imam kući :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas tako! Ja sam dugo planirala da je kupim i svaki put zaboravim dok konacno ne uzeh i stvarno mi super sluzi :)

      Delete
  4. Njihov krem-gel obozavam! :) Toliko projatan da ga mazem gde god stignem a koristim ga i umesto nocne kreme sad preko zime.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verujem da je dobar, jer bih rekla sam su svi proizvodi super! :)

      Delete
  5. Ja mislim da sam ja jedina osoba na svetu kojoj ova krema za problematicnu kozu ne pomaze apsolutno nista, ali bas nista se ne desi kad je stavim na bubuljicu, nekoliko noci za redom dok mi ne dosadi i nista se ne desi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas steta jer je jako povoljna! Meni isusi bubuljicu u roku od par sati, cak nema potrebe da je stavljam preko noci :)

      Delete