Pages

Sunday, August 30, 2015

Favorites of the Month



Po prvi put na blogu vam pišem o svojim mesečnim favoritima, a tako će biti i svakog narednog meseca. Ni sama ne znam zašto ranije nisam počela sa ovim tipom posta, pošto uvek uživam čitajući iste. No, to će se od sada promeniti, pa vam danas predstavljam favorite za mesec avgust. Šta sam sve volela prethodnih 30 dana, pročitajte u nastavku...




Balea after sun gel za tuširanje obožavam, kako zbog prelepog mirisa kokosa, tako i zbog činjenice da mi od svih njihovih tuširalica, baš ovaj miris najduže ostane na koži. Još uvek nisam pronašla bolji letnji gel, tako da imam zalihe ovog.

Essence sprej za telo koji je takođe iz ograničene serije od prošlog leta, je nešto što sam koristila kada nemam vremena za nanošenje losiona, ili mi se to ne radi na +40 stepeni, posebno ako moram da izađem napolje po najvećoj vrućini. Ovo je druga bočica koju trošim. Miris je sladak, letnji, ali je jedina mana što se više ne može naći u prodaji.

Pink Sugar parfem sam dobila oko Nove godine od muža i obožavam ga! Ko god voli slatke parfeme, ovaj je pravi... Miriše bukvalno na šećer, miris traje par sati, tako da sam i ja koja ne koristim parfeme svakodnevno uspela da potrošim čak pola bočice pored još dva parfema koja trenutno koristim.


Freeman masku sa akai bobicama sam još davno isprobala i pisala o njoj (klik), a sada je imam i u velikom pakovanju. Podjednako mi je dobra, kao i njihova plava jer odlično čisti moju mešovitu kožu. Uklanja višak masnoće sa T zone, a ne isušuje obraze koji su mi inače suvlji.

Crystal mi je omiljeni zdravi dezodorans, a kako je leto, ovaj sa narom sam koristila daleko više od drugog, bez mirisa. Ko naručuje sa iHerba, nek slobodno isproba. Nema ni traga neprijatnim mirisima, a blag je poput vodice. Imaju i druge verzije pored ovog u spreju.

Aktivni kiseonik je bio zvezda ovog leta i mnoooogo nam je pomogao na letovanju, kada se koža upali od sunca. Pored toga, redovno ga koristim za smirivanje kože posle brijanja i za prvu pomoć kod upornih bubuljica i preporučujem ga svakome. Detaljan post ste već mogli čitati na blogu (klik).


Što se tiče šminke iako je leto period kada se ne šminkam, par komada šminke sam koristila kada god sam morala da se upristojim :)

Benefit set je idealan za brzinsko šminkanje, jer ima sve što vam je potrebno. Kada god sam bila u žurbi, uzimala sam njega i sa uživanjem koristila svaki od proizvoda. Detaljnih utisaka o celom setu se možete podsetiti ovde.

RT Blush Brush sam zavolela na prvo korišćenje, mada sam i pretpostavljala da će tako biti jer svi znamo koliko su kvalitetne i dobre ove četkice. Imala sam dozu sumnje, jer sam čitala da zbog veličine ne odgovara svima, ali meni je savršena i obožavam je.

Sleek rumenilo je ovog leta bilo broj 1! Kako sam do skoro imala samo mat rumenila u svojoj kolekciji, ovo rumenilo je bilo pravo osveženje. Planiram da ga redovno koristim sve do jeseni, kada na scenu stupaju, tamnija, mat rumenila. O njemu sam takođe detaljnije pisala ovde.

Naked Basics 2 je ovog leta, a i inače paleta koju najčešće koristim. Iako volim i sjajne, zbog spuštenih kapaka, radije nosim mat senke na očima. Na letovanje sam nosila samo ovu paletu i nisam osećala da mi išta fali. Ukoliko želite da uložite novac i kvalitetnu mat paletu, ovu toplo preporučujem. Detalje možete naći ovde.

Koji su vaši favoriti ovog meseca?
Pozdrav :) 

8 comments:

  1. AK nam je zajednički favorit definitivno mi je bio dobar drug svakodnevno :).

    ReplyDelete
  2. Odličan izbor, probvala Balea gel i aktivni kiseonik, priželjkujem Crystal!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja bih bas volela da Crystal dodje kod nas jer sam videla da ga ima u Madjarskoj ;)

      Delete
  3. Naked basics 2 je moj apsolutni favorit, a sviđa mi se što si sve odabrala za favorite :)

    ReplyDelete